5-Methyl-7-Methoxyisoflavone
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone
- This topic has 77 replies, 37 voices, and was last updated 16 years tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2007 at 6:03 e.l. #104381
aise
Memberimelik, et ta teil kibeda maitsega on. Ise kui proovisin siis oli küll selline väga magus ( ala suhkrusiirup suhkrutükkidega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )nii ongi jah, alguses panin lihtsalt tilga keele peale maitsemiseks ja sain valesti aru. tegelt on magus, õrnalt kibe järelmaitse.
mai 27, 2007 at 7:10 e.l. #116311sixtep
MemberMillal seda toodet võimalik uuesti tellida?
mai 29, 2007 at 7:43 e.l. #116472Laura Reisalu
MemberMillal seda toodet võimalik uuesti tellida?Loodam, et lähipäevil on 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone taas müügis.
mai 29, 2007 at 8:54 e.l. #116475Laura Reisalu
MemberMillal seda toodet võimalik uuesti tellida?Just saabus uus kogus. Head ostmist, sest kes ees, see mees
september 26, 2007 at 5:10 p.l. #126192Timo900
MemberSai ka esimene päev sellega mööda saadetud,aga midagi erilist ei olnud
september 26, 2007 at 5:27 p.l. #126193sandman1111
Membermina ei sa sinna kuidagi rohkem seda ainet sisse panna kui ühe vajutusega võimalik on, läheb siis kuskil kolmveerand täis.
september 26, 2007 at 6:34 p.l. #126210sandman1111
MemberAga, mis te arvate kuidas ta hammastele mõjub?
oktoober 24, 2009 at 1:55 p.l. #230066asdfghjkl
MemberMitte ainult USAs, vaid tundub, et üle interneti igalpool, selle Methoksi kohta mingit infot pole. Igalpool on üks ja seesama jutt, mis on selline:
“70ndatel testiti loomade peal seda kommertlikult, tulemus kommertslikult makstud vähetuntud ajakirjas avaldati, patent maksti kinni, et seda ainet teised ettevõtted ei puuduks järgmised aastakümned, ja inimkatsetest vaid üks kasin, tõenäoselt taas kommertslik, katse, viidi läbi, ja publitseeriti kui miskit positiivset tulemust andis.”
Teaduslikult miskit lubavat ei ole lugeda selle kohta. See võibki olla taotluslik, et miskit infot pole, äri-eesmärgid. Uskuda siis kedagi ja tema kuut sõpra, et neil miskit see toode kasu tõi? Kõik see info, mis ma selle produkti kohta läbi vatasin, jättis mulle negatiivse mulje.
Ostaks seda toodet siis, kui saaks mõnegi usaldusväärse artikli, mis kinnitab et see produkt töötama peaks. Kui keegi viitsib otsida sellist artiklit, siis postitage. Ma vaatasin omajagu aega läbi foorumeid ja artikleid, mitte ükski neist lubavat märki ei andnud, nagu ka see Thread siin.
oktoober 24, 2009 at 2:13 p.l. #230069Madis232
Memberma olen enda peal seda katsetand ja see töötas reaalselt. Parim spets. lisand mida seni kasutanud olen. Pole enam väga mitu a. seda müügil näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>numbreid ei mäleta aga peeglipilt oli meeldiv- iga nurga alt tundusid kuidagi suurem, Ja seda päris lühikese aja jooksul.
oktoober 24, 2009 at 2:34 p.l. #230071asdfghjkl
Memberma olen enda peal seda katsetand ja see töötas reaalselt. Parim spets. lisand mida seni kasutanud olen. Pole enam väga mitu a. seda müügil näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
numbreid ei mäleta aga peeglipilt oli meeldiv- iga nurga alt tundusid kuidagi suurem, Ja seda päris lühikese aja jooksul.
Siin on üks artiklitest, mis jõudis tulemusele, et mitte midagi head metoksi ei teinud:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2129166/
Mina ei usu seda, et sulle peegelpilt näitas paremat pilti, ja et veel seejuures selle lisandi tõttu. Kuna toode on omajagu kalli raha eest (689 kr vedelal kujul) müügil hetkel eiselt-i lehel, siis ei tahaks ka raisata raha enda peal inimkatse tegemiseks, oleks see 100kr-se hinnaga, siis muidugi ostaks katsetaks.
oktoober 24, 2009 at 2:41 p.l. #230072Lev
MemberSiin on üks artiklitest, mis jõudis tulemusele, et mitte midagi head metoksi ei teinud:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2129166/
Mina ei usu seda, et sulle peegelpilt näitas paremat pilti, ja et veel seejuures selle lisandi tõttu. Kuna toode on omajagu kalli raha eest (689 kr vedelal kujul) müügil hetkel eiselt-i lehel, siis ei tahaks ka raisata raha enda peal inimkatse tegemiseks, oleks see 100kr-se hinnaga, siis muidugi ostaks katsetaks.
Eks ta vast toimib aga kogused peavad olema kordi kordi suuremad. Ehk siis kui tahad selle metoxyga midagi näha siis tuleb tuhandeid magama panna
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mingi nö uuringu kohta lugesin netist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et kuskil 1500mg päevas pidi isegi mõjuma.oktoober 24, 2009 at 4:43 p.l. #230089jorsik
MemberSai ka aastaid tagasi proovitud, 1 pudel sai ära tarbitud, mitte mingit mõju ei täheldanud.
oktoober 24, 2009 at 5:10 p.l. #230100Madis232
MemberSiin on üks artiklitest, mis jõudis tulemusele, et mitte midagi head metoksi ei teinud:http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2129166/
ise ka hinna pärast enam ei tarbi. trenn ja tava toitumine on kõige etem + ameerikas maksab analoogne asi 200 kr max ! Siin tahetakse jubedalt raha teenida selliste asjade pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 7:32 p.l. #249595Arx07
MemberMõtlesin ka, et prooviks seda Methoxy-i mingi aeg ära… Kas ta suurendab ka testosterooni taset? Ja kas keegi on proovinud seda koos XPRESS-ga ka võtta nagu Eiselti lehel soovitatakse…?
jaanuar 13, 2010 at 7:46 p.l. #249600Annika Pärtel
MemberSai ka aastaid tagasi proovitud, 1 pudel sai ära tarbitud, mitte mingit mõju ei täheldanud.Sellega on nii, et mida vähem massi, seda vähem tunnet on ka. Olen kunagi ammu proovinud, esimese pudeliga ei tundnud midagi, teisega läksin momentaalselt kärna (selg, rind, nägu), nüüd aga, treenides väga intensiivselt ning raskelt ja olles hoopis teistsuguse toitumisega ka piisavalt massi kogunud, on mõju hästi tunda! Massi tuleb hästi, sooned väljas, jõud kasvab.
Ostsin siit: Sportshack.ee Asi on oma hinda väärt!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.