5-Methyl-7-Methoxyisoflavone
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone
- This topic has 77 replies, 37 voices, and was last updated 16 years tagasi by
JACKO.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2006 at 10:10 p.l. #81629
gmaster
Membersee oleks küll niru kui mõnel poisil sellepärast auhind ära võetaks
“>aprill 27, 2006 at 12:41 e.l. #81631savi_
MemberKõlab natuke muinasjutuliselt… * luges teksti * kaal tuleb , lihas tuleb , rasv põleb – jee, aga kas seda massi on võimalik pärast ka viisakalt säilitada ?
aprill 27, 2006 at 1:19 p.l. #81652Mr.Y
Memberkas seda müüakse vabalt Eestis? Kui jah, siis kus ja mis nimega, kui ei, siis kust said?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See amazoni e-poes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt ühel ajal postitus

Mis selle toote nimi ja hind oli?
aprill 27, 2006 at 1:25 p.l. #81655inside14
MemberMis selle toote nimi ja hind oli?Nimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).aprill 27, 2006 at 1:34 p.l. #81657Rebane
KeymasterNimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).Järelikult on otsas (sest muidu inimesed tellivad ja siis nad ei saa aru, miks neil pakk pole kohale tulnud)
aprill 27, 2006 at 1:41 p.l. #81658savi_
MemberNimi–5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ja amazoni poes enne oli aga nüüd juba kadund
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hind ligi 600eek ja 30 annust oli sees(päevas 3 korda).Päris kenake summa … kas iga päev tuleb võtta või vaid trennipäevadel üldiselt ?
aprill 27, 2006 at 1:51 p.l. #81659kame
Moderatorkas ei olnud mitte 1 kord päevas – n. enne magama minekut!
aprill 27, 2006 at 2:00 p.l. #81664Madis232
Memberkas ei olnud mitte 1 kord päevas – n. enne magama minekut!oli kyll jh
aprill 27, 2006 at 2:53 p.l. #81671Kurupt
Memberseda, et mitte et ma propageeriks “mitte puhast” sporti, aga sry tank. muidu olen suga peaaegu alati yhel meelel olnud, aga seekord ütleks küll, et hoia mokk maas. Pole sinu asi mida keegi sisse sööb, eriti kui selle edasimyyaks on kõigi iidol kuuekordne absoluutne eesti meister. isegi steroide tarbides NÄHAKSE IKKA RÄNKA VAEVA! seda vaeva ei tee olematuks ei yks ega teine aine. kui ei meeldi, ära söö ja tunne ennast seal arvuti taga ilgelt õige mehena ja sure õnnelikuna et sina olid “puhas poiss” samal ajal kui teine vend ei hooli yldse sellest mida sina m6tled ja mida 6igeks pead. ise kujutan kah ette et aastate möödudes, kui järglased antud proovin ise kah niim6negi asja enda nahal ära ja kui see kellegile vastumeelt on siis käigu ikka sinna samma:)
*Mitte, et ma nyyd kedagi solvata tahtsin, vastupidi.
aprill 27, 2006 at 3:37 p.l. #81681muc
MemberKuda see jutt nüüd steroidide peale läks!? Tegemist on täiesti loodusliku ainega.
Võtta tuleb seda tõepoolest 1 kord päevas, enne magamaminekut.
mai 3, 2006 at 7:55 p.l. #82238olli
MemberIse kasutan hetkel, tulemustest räägin pikemalt peale võistlusi. Paar tegelast kasutavad juba hetkel veel, eks nad ise vaatavad, kas ja kuidas kommenteerivad.Võistlused läbi ja medal sahtlis, räägi nüüd subjekti mõjudest lähemalt
mai 4, 2006 at 6:57 e.l. #82255muc
MemberNo alustame sellest, et võistluskaal oli 6,3kg raskem, kui sügisel ning vorm oli isegi parem. Kuigi tuleb tõdeda, et taaskord pääses veepoiss naha alla ning rikkus väga hea pildi ära. Käisin eelmine päev Fredile näitamas ning ka tema oli arvamusel, et päev enne oli pilt oluliselt parem. Lõppajastus on ikka paras mäng. Mõni selgitab välja, mis talle sobib alles 10 või enama aastaga. Ma katsun siis sügisel “neilida” ajastusega:)
Niisiis Methoxyst. Kindlasti ei saa kogu 6,3kg juurdekasvu panna selle arvele. Kui loeksin ette, kui palju erinevaid toidulisandeid ma dieedi ajal tarbisin, siis vajuks mõnel suu lahti. Olles aga palju uurinud erinevate toidulisandite kohta, teadsin ma, mida mul oleks vaja võimalikult heaks ning kiireks taastumiseks ning lihasmassi säilitamiseks. Võin põhimõtteliselt välja tuua, mida, millal ja kui palju tarbisin:
Hommikul ärgates enne trenni: 4 kapslit Eiselti HMB-d, 4 kapslit Eiselti Pyruvaati, 500mg C-Vitamiini, 40g Eiselti Protecit.
Kohe peale trenni: 50g WDGP-d või 100g Heavy Aminodrinki või 80g Original Aminodrinki (Dieedi alguse poole oli Heavy, sest rohkem süsivesikuid, siis tuli Original ja lõpus ca kuu aega WDGP), olenemata sellest, millist tarbisin, lisasin 10g Glutamiinpeptiidi (jube hea asi taastumiseks!), 4 kapslit HMB-d, 2 kapslit Maxi Eliti Insulin Potentiatorit (hakates seda tarbima, muutus pilt poole kiiremini kuivemaks, samas langeb osaliselt lihasmassi juurdekasvul tänu just sellele, sest insuliin on väga anaboolse toimega ja see parandab oluliselt insuliini tööd), 500mg C-Vitamiini, 500mg Magneesiumit.
Vahepeal tööl olles kahe tavatoidu kõrvale: 2 kapslit HMB-d, 10g Glutamiinpeptiidi.
Enne õhtust trenni: 4 kapslit HMB-d, 500mg C-Vitamiini, 40g Protecit.
Peale õhtust trenni: 4 kapslit HMB-d, 500mg C-Vitamiini, 500mg Magnessiumit, 2 kapslit Insulin Potentiatorit, sama taastusjook, mis peale hommikust trenni.
Enne magamaminekut: 3 kapslit HMB-d, 4 kapslit Pyruvaati, 3 kapslit ZMA-d, 1 pipetitäis Methoxyt.
Umbes selline ta välja nägi, vahel väikeste muudatustega.
Dieedile minnes oli hommikune kaal 93,5-94kg. Hakkasin siis vaikselt maha võtma. Alguses muidugi nii palju toidulisandeid ei tarbinud, kui ülal välja tõin. Esialgu olid enne trenni ja peale trenni kokteilid, plus vitamiinid. Kaal langes vaikselt 90kg juurde. Pilt veel teab, mis hea polnud. Langes siis veel kuni 89-ni. Sel hetkel oletasin, et kui head vormi tahan teha, tuleb leppida umbes sama võistluskaaluga, mis oli sügisel (85kg), võib-olla umbes 1-1,5kg rohkem heal juhul. Kõige madalam punkt, mille kätte sain, oli 87,9kg. Seejärel “lükkasin sisse” Insulin potentiatori, HMB ja Methoxy. Kaal hakkas suht koheselt tasapisi tõusma. Pilt paistis küll kuivemaks minevat, kuid alguses ei saanud hästi aru, sest kuidas sa kaotad rasva ja samas võtad kaalus juurde!? Koolis räägiti ju, et see pole võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eniveis tõusis ja tõusis teine, muutudes ikka ühe kuivemaks. Ma olen ka ju üks neist, kes igasugu “3kg kuu ajaga” reklaame ei usu, aga võta näpust. Niisiis tõusis kaaluke tagasi üle 90kg piiri, olles ise kuivem, kui kunagi varem. Võistluskaaluks sain kirja 91,3kg, mis on 6,3kg raskem, kui sügisel. Ütleme nii, et nähes, millise hooga dieedi ajal kasvasin, on massiperioodiks suht kõrged ootused. Katsun omale ühe mõnusa massikompoti kokku segada, kust kindlasti ei puudu eelpool nimetatud tooted.Joker koges kusjuures sama, et kaal langes ja langes ning lükates need vidinad sisse, hakkas kaaluke tõusma, muutudes üha kuivemaks. Ma ei tea ainult, kas ta viitsib rääkida täpsemalt omadest kogemustest. Kui ilusti palute, siis ehk viitsib

Omalt poolt sooviks head katsetamist kõigile, kel rahakott vähegi võimaldab ning ootaks suure huviga ka teiste kasutajate tagasisidet, sest ei taha hästi uskuda, et ma, korvpallur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mingi supermees olen, et ainult minu peal nad töötavad.Peace.
mai 4, 2006 at 7:50 e.l. #82257Makaveli
MemberRespect!
Aga ikkagi palju finantsi kulus selle saavutamiseks?
mai 4, 2006 at 8:06 e.l. #82259muc
MemberOi, kuule seal ikka läheb omajagu. Mul õnneks selline tore töökoht, et sai katsetamise korras tiba paremate hindadega;) Eks selle annab kokku arvutada, palju kuluks. Endal pole hetkel aega, päris palju tööd.
mai 13, 2006 at 6:41 p.l. #83223scorpion666
MemberTere !
Ei hakanud uut teemat tegema ning küsimus järgmine, et millal jõuab taas “poeletile” 5-Methyl-7-Methoxyisoflavone ?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.