5-Methyl-7- Methoxyisoflavone
- This topic has 33 replies, 14 voices, and was last updated 18 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
oktoober 12, 2007 at 7:14 p.l. #127750
rainisk
MemberMina ei suutnud mitte kuidagi välja lugeda tema mainitud kolmest sheigist päevas viite sheiki.Ja kui pole ikka võimalust kas siis kodus, või kodunt eemal korralikku toidukorda saada, siis väikene toidukorra asendaja valgukoksi näol ei tee mitte paha. Kerge kaasas kanda, mugav teatud ajal tarbida. Aga jah ikkagi, kui juba läheb oma 5-6 korda päevas söömiseks, siis peaks ikka vähe jälgima ka, et mis sisse sööd.
“Tänud vastuste eest. Nii ,et ainult 3x päevas valgu võtmisest ei piisa? Võtan Hera80 hommikul, keskpäeval ja enne magamaminekut…treeningu päevadel võtan enne trenni ja pärast trenni ka.”
Noh kui tavaliselt hommikul,keskpäeval ja enne magamaminekut võtab valgupulbrit ning trennipäevadel enne ja peale trenni siis minu matemaatika annab küll vastuseks 3+2 = 5 korda .
oktoober 13, 2007 at 7:14 e.l. #127788Ardivaba
MemberNo misasja
oktoober 13, 2007 at 12:30 p.l. #127816Wire
MemberNo misasja
. Trenni päevad: Esmasp. Kolmap. Reede nendel päevadel võtan hommikul valke, enne trenni, pärast trenni ja õhtul (Trenn on kell 5). Teisip., Neljap., Laup., Pühap. võtan Hommikul, Kell 5-6, Õhtul (Nagu lugesin pole sellel mõttet…olen nüüd peale selle teema algatamist korralikult toituma ka hakanud (y).Mina võtan ainult peale trenni valgusheigi. Ikka vaja õigest toidust valgud kätte saada mitte päevad läbi ainult kokse juua ja siis vahest võileib. Ma kujutan ette kuidas selline toitumine peaks maole ja ma ei tea millele veel mõjuma.
oktoober 14, 2007 at 10:30 e.l. #127910Alexander Andrusenko
Moderator