Skip to main content

4 pea lihas

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
    paleekoer
    Member
    kame
    Moderator

loeb mitu korda nädalas teed ka ju! üldiselt mehed ju aitasid sind soovitades sulle kükki jne ja mina seda küll pahaks ei suudaks panna kui mulle soovitataks ühte väga head harjutust!

tead minul selline kurb asi et selg on haige – alaselg! ja ma ei saagi teha kükki aga kui vaid saaks siis vehiks kõvasti – pean leiutama muid asju mis lihast hästi koormaks!

lase aga käjja ja tee mida saad! üldiselt kui soov on tõsta raskusi siis peaks tegema pikemad pausid ja seerjas vähem kordusi!

edu treeningul!

compu
    Member

:???:”> tahaks ka selliseid toredaid masinaid , aga mis teha kui idioodid ei suuda teha suveks kliimaseadetki jõusaali mis on oma 3 aastat vana

Kas siis ilma kükkideta ei saa kuidagi korralikku jalatreeningu kava kombineerida? Olen neid algusest peale teinud ja hakkavad juba vastu. Teisalt olen kükke aga ka ju kodus teinud ja see pole kõige mugavam. Võib-olla saalis on parem.

madis_r
    Member

Kükid on nr. 1 harjutus üleüldse, minu arvates peaks neid masinaga asendama ainult juhul kui füsioloogilistel põhjustel kükke teha ei tohi.

Kodus oleks tore kükke teha, kuid kellel meist ikka kükipuur koos raske kangiga esikus seisab. Niisama – ilma raskuseta – kükid on rohkem hommikuvõimlemine.

Kui selg ei kannata siis võib ju jalapressi teha, see on ka hea harjutus.

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.