4. nädal
- This topic has 27 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
teasious.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2008 at 9:21 p.l. #149950
Mailman
MemberAlgajate kavast räägid? See on vägagi pinnapealne kava siiski, ei tohikski väga tunda anda midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2008 at 9:23 p.l. #149951oss
MemberKui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3×10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga.Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
Kui harjutusi sooritad siis tee õige tehnikaga neid ja iga kordus soorita treenitava lihase pingutust tunnetades.
aprill 12, 2008 at 9:36 p.l. #149953EvilClown
MemberKui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3×10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga.Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
Põhjus võib olla selles, et raskused veel liiga väikesed. Aga kui jõudu jääb vähemaks, siis kuskil ikka kala sees. Ilmselt on 3 korda nädalas ikkagi palju. Proovi sama kava aga 2 korda nädalas. Muidugi võib olla asi ka toidus. Mis kell sa trenni teed. Peale trenn pead korralikult süsikaid saama, muidu võib taastumisega jamaks minna.
aprill 13, 2008 at 6:59 e.l. #149962teasious
MemberTrenni algus jääb varieeruvalt kella nelja ja seitsme vahele , kestus ca. 90 minutit.
Selle pärast trenni süsivesikute jutuga jõuame jälle toitumiskava juurde jah=)
aprill 13, 2008 at 7:11 e.l. #1499660ttt
MemberKindlasti on viga toitumises. Ise ei suudaks oma elu ette kujutada, kui saaks nii vähe päevas süüa. Trenn võiks ka lühem olla. Nii 1h ringis.
aprill 13, 2008 at 7:17 e.l. #149968teasious
MemberKindlasti on viga toitumises. Ise ei suudaks oma elu ette kujutada, kui saaks nii vähe päevas süüa. Trenn võiks ka lühem olla. Nii 1h ringis.Kas sa toitud sellesama kava järgi ja kui palju kulub päevas raha? Kuna ma olen õpilane ,siis on mu ressursid mõnevõrra piiratud, sestap tahaks teada milliste summadega peaksin arvestama juba enne kui tellin toitumiskava.
ette tänades
aprill 13, 2008 at 7:23 e.l. #149970undisputed
MemberMnjah toit toiduks, kuid kuna sa suht algaja. Raskused väikesed ja trenni ka vaid 1 kuu tehtud, siis peaks jõudu tulema ka puhtalt kommi najalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keskmise toidu pealt ennegi tehtud päris normaalseid tulemusi. Nagu üleval mainiti, siis mina vaataks esmaslt trenni ja puhkuse üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2008 at 7:27 e.l. #149971undisputed
MemberKas sa toitud sellesama kava järgi ja kui palju kulub päevas raha? Kuna ma olen õpilane ,siis on mu ressursid mõnevõrra piiratud, sestap tahaks teada milliste summadega peaksin arvestama juba enne kui tellin toitumiskava.ette tänades
Üldiselt mingi 100 eek päev kuskil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga enne räägi siin mõne treeneriga, ehk pigistab siit ja sealt. Saab vast odavamalt kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2008 at 7:58 e.l. #149974Anonüümne
GuestKui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3×10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga.Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
Üks päev puhkust ja üks päev puhkust lihasgrupile on erinev asi. Sa võtad hetkel 3-4 korda rinnalihast nädalast läbi, mida on selgelt liiast. 1 korrast nädalas piisaks 1 lihasgrupi läbi võtmiseks. Võta siit 3 või 2 jaotatud kava ja olemas.
Üldiselt mingi 100 eek päev kuskil Aga enne räägi siin mõne treeneriga, ehk pigistab siit ja sealt. Saab vast odavamalt kahKui seal on fileed sees, siis mitte kuidagi ei saa 100eek hakkama.
aprill 13, 2008 at 8:03 e.l. #149978SHOXi
Memberhttp://www.acode.ee/dieet/ äkki on abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 7:56 e.l. #150175teasious
Memberhttp://www.acode.ee/dieet/ äkki on abi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>abi on niipalju , et näen kui raske on koostada toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 11:12 e.l. #150193hunter
MemberSIIS SA EI SAA JÄRELIKULT !! Küsime ikka abi, jätame oma finants seisud omad teada, eks ? Selle peale tuleb mõelda, kui rahakott ei luba, siis ei saa endale parimat tulemust. Soovitan sul ennast harida ja ise midagi koostada / teha. JÕUDU!
aprill 14, 2008 at 2:13 p.l. #150214teasious
MemberÄra nüüd ärritu. Küsija suu pihta ei lööda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.