34. EMV jõutõstmises 2013: esmakordselt 1000kg!
- This topic has 99 replies, 37 voices, and was last updated 12 years, 10 months tagasi by
Henry Küla.
-
AutorPostitused
-
märts 31, 2013 at 12:28 p.l. #339562
Peep70
MemberAh, rääkigige siis ka perekonna nimedest! Või parem võtke Otti kuulda ja ärge rääkige enam üldse sel teemal! Minu arust on selles vaidluses kulturistid ja jõutõstjad segamini aetud. Lugeja ei saa aru, kellest räägitakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilusat päeva!Jaa, nüüd ma saan ka aru, et anonüümsed kulturistid (Sarge, Kirp, Maleva)?! on pisut jõutõstmisteemasse, “omal moel sekkunud …”

Otti ma kulturistina, jõutõstmishuvilisena tean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandan, et ise teie arutellu, Tartu jõutõstjate nimel välja astusin. Tundub jah, et see rohkem nö mõne kulturisti vaheline sõnavõtt.
Mäletan, et kunagine Revali “kodusõda” kulturistide ja jõutõstjate vahel oli kuidagi sõbralik, mitte halvustav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, kui raskejõustiklased, ikka kokku hoiaks, ühise lipu kõrgel hoidmise nimel (nagu tegid seda Mikk ja Raigo!)
Kokkuvõtteks, hea reklaam/uudis ka kulturistide presidendi (jõutõstmise ekspresidendilt) ETV spordiuudistes:
http://sport.err.ee/teised_alad/d997ad72-62e8-49bc-9f91-bcf69786e77d
märts 31, 2013 at 1:09 p.l. #339565maleva
MemberJaa, nüüd ma saan ka aru, et anonüümsed kulturistid (Sarge, Kirp, Maleva)?!
Neist kolmest võib ainult üht kulturistiks nimetada ja see on ka tegelikult korvpallur, kes käib kulturiste kollitamas…
NALI!!!Eks tegelikult igaüks näeb kommentaarides seda, mida ta tahab. Mina isiklikult pole tahtnud kedagi solvata. Olen vb olnud liialt sarkastiline ja irooniline, mida kõik ei mõista.
märts 31, 2013 at 1:46 p.l. #339570Alexander Andrusenko
Moderatormärts 31, 2013 at 2:26 p.l. #339572rennosport
MemberElaril on teine koht, kuid protokollis wilksid paremad. Kuskil on vist näpukas.
märts 31, 2013 at 2:27 p.l. #339573rennosport
MemberSorry minu viga, sain juba aru
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2013 at 2:34 p.l. #339574kaido leesmann
Memberkaalukategoorias võ
Elaril on teine koht, kuid protokollis wilksid paremad. Kuskil on vist näpukas.
Kaalukategoorias võisteldakse kilode järgi.
Aga muidu pakkusid nii mehed, kui ka naised väga põneva ja kõrgetasemelise võistluse.
Väga paljud ei öelnud veel oma viimast sõna ja hoidsid ennast järgmisteks võistlusteks (EM, mis algab 2 nädala pärast).
Ärme ütle siin foorumis välja asju mis on solvavad!! Kui kellegil on tõesti midagi nii südames, siis räägime asju otse, näost-näkku.
Omalt poolt veelkord palju õnne kõikidele ja kordaminekuid välisvõistlustel!!
märts 31, 2013 at 5:40 p.l. #339587märts 31, 2013 at 6:33 p.l. #339593Henry Küla
MemberValik fotosid võistlustelt asub aadressil:
märts 31, 2013 at 7:46 p.l. #339597Kristjan-Johannes Konsap
MemberJaa, nüüd ma saan ka aru, et anonüümsed kulturistid (Sarge, Kirp, Maleva)?! on pisut jõutõstmisteemasse, “omal moel sekkunud …”

Otti ma kulturistina, jõutõstmishuvilisena tean
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vabandan, et ise teie arutellu, Tartu jõutõstjate nimel välja astusin. Tundub jah, et see rohkem nö mõne kulturisti vaheline sõnavõtt.
Mäletan, et kunagine Revali “kodusõda” kulturistide ja jõutõstjate vahel oli kuidagi sõbralik, mitte halvustav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, kui raskejõustiklased, ikka kokku hoiaks, ühise lipu kõrgel hoidmise nimel (nagu tegid seda Mikk ja Raigo!)
Kokkuvõtteks, hea reklaam/uudis ka kulturistide presidendi (jõutõstmise ekspresidendilt) ETV spordiuudistes:
Sorry, et segadust tekitasin. Ei tulnud selle pealegi, et võin olla kaheti mõistetav.
Jõutõstmise telgitaguseid ma ei tea, seega sinna oma nina ei topi.
märts 31, 2013 at 9:09 p.l. #339602Henry Küla
MemberSuuremas formaadis Siimu kükist 400 kiloga leiab aadressilt:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.