Skip to main content

30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida

Viewing 6 posts - 61 through 66 (of 66 total)
  • Autor
    Postitused
    Goleteral
    Member

Heh, naist endale saalist leidnud pole aga ühe väga toreda sõbranna sealt sain

Aile
    Member

Siin v6ib r22kida ka yldisest k2itumiskultuurist.

Ma arvan, et v2iksemates spordiklubides on inimeste omavaheline suhtlemine rohkem yksteist arvestav, yksteist n2gev…

Hetkel k2in Revalis. Ma saan aru, et j6usaali osa on natuke liiga suur, et sinna sisenemisel sealolijatele tere ytelda, kuid riideruumi osa ei ole seda mitte. Kui ma sisenen kuskile…kauplusesse, kontorisse, riietusruumi, siis ma ka teretan myyjannat, kontorit88tajat, riietusruumis olijaid. Nad ei pea olema minu isiklikud tuttavad. Ma nimetan seda elementaarseks viisakuseks.

Kui ma l2hen kassasse maksma, siis minu kohus on enne tervitada jne jne.

Kui ma ei ole enam siseneja ja tuleb mulle vastu keegi tuttav siis tervitab tema mind esimesena juhul, kui ta on meesterahvas v6i ta on minust noorem. Seda enam, kui tegemist on minust noorema meesterahvaga…

Kas kodus enam vanemad ei kasvata lapsi?

asdfghjkl
    Member

Viisakus on nii erineva definitsiooniga igaühe jaoks.

Näiteks keegi teeb tugevalt trenni, paneb väga head pildid netti ülesse, ja siis tuleb isik ja kommenteerib pilti kuidagi eriti negatiivselt, näiteks “what an ugly bodybuilder”, siis üks isik võib seda viisakaks pidada, teine mitte, igaühel oma arusaam viisakusest.

Viisakuse aforisme vaadates jääb mulje, et see viisakus nii siiralt hea asi üldse polegi, tihtipeale on palju effektiivsem veidi tahumatum* ja vabam* käitumine.

Ma arvan nii.

Aile
    Member

Viisakus on nii erineva definitsiooniga igaühe jaoks.

Näiteks keegi teeb tugevalt trenni, paneb väga head pildid netti ülesse, ja siis tuleb isik ja kommenteerib pilti kuidagi eriti negatiivselt, näiteks “what an ugly bodybuilder”, siis üks isik võib seda viisakaks pidada, teine mitte, igaühel oma arusaam viisakusest.

Viisakuse aforisme vaadates jääb mulje, et see viisakus nii siiralt hea asi üldse polegi, tihtipeale on palju effektiivsem veidi tahumatum* ja vabam* käitumine.

Ma arvan nii.

2rge vingerdage…viisakus on v2gagi konkreetne.

Vahest on kiusatus k2ituda “hammas hamba vastu” st ebaviisakusele ebaviisakalt. See ei t2henda, et ma seda n8 “kaine peaga” heaks kiidaks.

Ys tahumatult ja vabalt… Kuid ega me nii kaugele j6ua.

pumper
    Member

Ys tahumatult ja vabalt… Kuid ega me nii kaugele j6ua.

Kuidas ei jõua kaugele? Peaksime ju algusesse tagasi jõudma aegadesse, kui intelligentsus tekkima hakkas, et sealt siis kunagi uuesti alustada. Väga pikk teekond ootab ees…

jrx
    Member

Siin v6ib r22kida ka yldisest k2itumiskultuurist.

Ma arvan, et v2iksemates spordiklubides on inimeste omavaheline suhtlemine rohkem yksteist arvestav, yksteist n2gev…

Hetkel k2in Revalis. Ma saan aru, et j6usaali osa on natuke liiga suur, et sinna sisenemisel sealolijatele tere ytelda, kuid riideruumi osa ei ole seda mitte. Kui ma sisenen kuskile…kauplusesse, kontorisse, riietusruumi, siis ma ka teretan myyjannat, kontorit88tajat, riietusruumis olijaid. Nad ei pea olema minu isiklikud tuttavad. Ma nimetan seda elementaarseks viisakuseks.

Kui ma l2hen kassasse maksma, siis minu kohus on enne tervitada jne jne.

Kui ma ei ole enam siseneja ja tuleb mulle vastu keegi tuttav siis tervitab tema mind esimesena juhul, kui ta on meesterahvas v6i ta on minust noorem. Seda enam, kui tegemist on minust noorema meesterahvaga…

Kas kodus enam vanemad ei kasvata lapsi?

Üldine käitumiskultuur on kultuuriti erinev. Tervitamine on minu meelest normaalne kui ma astun inimestega suhtlussituatsiooni. Jõusaalis teen ma seda siis kui suhtlen teenindajaga või soovin seda teha tuttavaga. Võõraid riietustruumis / saalis tervitada on minu arvates privaatsust häiriv – tunnen seda ise kui teised niiviisi teevad. Saali minnes olen juba riietusruumis väga “oma peas” ja kui võõrad mind tervitama hakkavad, siis see segab keskendumist.

Minu arvates on Eestis niimoodi kombeks.

Viewing 6 posts - 61 through 66 (of 66 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.