30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida
- This topic has 65 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
veebruar 24, 2009 at 12:52 p.l. #161206
Aile
Membernoortel slaavi naisterahvastel on kombeks ennast enne jõusaali jõhkralt ära meikidaMeikima just ei hakka…kuid ma siiski loodan, et vaadatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ei vaadata, siis on ju miskit viltu…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K6netamisega on nii, et kui seeriat tehes ei tylitata, antakse aega ka piisavalt enne seeriat enesesse vaadata ja keskenduda (vastasel juhul oleks k6netamine lihtsalt traumaohtlik. Minu kaks 6lavigastust l2hevad k6ik mingite lollide vahekommentaaride kraesse). Kui vahe seeriate vahel l2heb pikemaks… no ja siis. J6uan rohkem.
Ys, kui asi on viisakuse piirides, siis ma alati suhtlen. Kui teretatakse, siis ma alati teretan jne.
Miks? Ma siis j6uan rohkem. Iga positiivne laeng annab jaksu juurde.
Me ei anna endale aeg ajalt aru, kui t2htis on kaasinimeste positiivsus (selle v2ljan2itamine…). T2na ytleb keegi mulle v6ibolla j6usaalis kenasti, homme suudan mina kellelegi teisele kenasti ytelda jne jne jne.
Paar p2eva tagasi oli yks tore juhus trammis. Yhel vanat2dil oli t6eliselt tore barett. Mina otsustasin, et niipea, kui mul v6imalus avaneb, ma seda talle ka ytlen
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ytlesingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tema vastu:”Teie tegite!” Mitte kysivas toonis…vaid suisa v2itena… Mina vastu, et ei…kahjuks ei ole minu tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Tema mulle vastu, et ega teid ei tea.. Pidin n6ustuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tulge palun kapist v2lja! Tehke teiste olemine meeldivamaks ja te avastate, et olete sellega enesele nii palju head teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 1:20 p.l. #161204Annika Pärtel
MemberVaata Aile, kui kommentaar on positiivne, ilma tagamõtteta,no selline neutraalne-normaalne noh, siis on muidugi tore ja ok (rõhutaks ikkagi jälle, et õigel ajal ja õiges kohas kah).
Aga kui üks noormees (väliste tunnuste järgi tundus täitsa normaalne inimene, no selline, kel kupli all kõik enamvähem….) kunagi astus ligi ja ütles et ma LÕHNAN hästi, siis…….. my God
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge nüüd sellest keegi järeldage, et peaks hakkama mu kaenlaaluseid trennis nuusutamas käima- tulete, siis hammustan! Kõvasti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 1:23 p.l. #161147Kristjan-Johannes Konsap
MemberTulge palun kapist v2lja! Tehke teiste olemine meeldivamaks ja te avastate, et olete sellega enesele nii palju head teinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui Sa väga tahad siis ma võin ju sinu rõõmuks siinsamas, fitness.ee foorumis kapist välja tulla aga ma kardan, millise pilguga MIND täna trennis vaadatakse ja kui “meeldivaks” minu olemine pärast duši all tehakse.
veebruar 24, 2009 at 1:30 p.l. #161009Aile
MemberVaata Aile, kui kommentaar on positiivne, ilma tagamõtteta,no selline neutraalne-normaalne noh, siis on muidugi tore ja ok. Aga kui üks noormees (väliste tunnuste järgi tundus täitsa normaalne inimene, no selline kel kupli all kõik enamvähem….) kunagi astus ligi ja ütles et ma LÕHNAN hästi, siis…….. my God
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ärge nüüd sellest keegi järeldage, et peaks hakkama mu kaenlaaluseid trennis nuusutamas käima- tulete, siis hammustan! Kõvasti!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tekkis kunagi yks f2nn, kellel oli tugev kiiks domina tydrukute vastu. Oli kuskilt mu tel numbri saanud, helistas, siis ajas ikka sellist jura (a la..ta lakuks mu saapaid ja ma toetaks oma kontsa tema seljale…)…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See on see kulturismiga tegelemise varjupool.Mingi moment ma tajusin, et ta ei ole iseenesest ohtlik ja sugugi mitte rumal inimene. Esiteks olin ma nii viisakas kui v6imalik ja tema oli ka nii viisakas kui v6imalik. Tango tantsimiseks on kahte vaja ja mina juhtisin sinna, kuhu mulle meeldis…
L6ppkokkuv6ttes on mul yks s6ber rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 3:51 p.l. #160575mike
Membermeenutan heldimusega, et mullegi on kunagi üks neiuke saalis külge löönud. asja ei saanud. ma ei võtnud vedu, kuna käisin juba oma praeguse abikaasaga. nüüd ei flirdi minuga enam keegi ja ma ise ka ei julge.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 4:25 p.l. #160576Annika Pärtel
Membermeenutan heldimusega, et mullegi on kunagi üks neiuke saalis külge löönud. asja ei saanud. ma ei võtnud vedu, kuna käisin juba oma praeguse abikaasaga. nüüd ei flirdi minuga enam keegi ja ma ise ka ei julge.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll see abielumehe elu on ikka raske…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 5:03 p.l. #160568tarmzz
MemberNõus! Kes tahab tähelepanu, see seda ka saab. Kes tahab trenni teha, teeb trenni.Asi ei ole päris nii mustvalge.. Sa saad ise ka aru sellest ju?
veebruar 24, 2009 at 6:15 p.l. #160167timo116
MemberKui teil endal tüdruk käib jõusaalis ja kurdab, et teda pidevalt passitakse, mida te teeksite?Minul tekib alati tahtmine kellelegi hantliga pähe lajatada igatahes..
Aga sul peaks hea meel olema, et kõik su naist jõllitavad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 7:33 p.l. #160014Angel-liis
MemberMinul ka halbu kogemusi ERITI pole. Olen saanud paar väga head tutvust ja mõned toredad tutvused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas on püütud oma labaste naljadega ka tähelepanu köita või siis olen mina millestki valesti aru saanud. Kui on rääkima tuldud siis üldiselt ma olen üsna viisakas ja ikka vastan. Ise tavaliselt ümberringi mehi ei jõllitanud…rühmatrenni minek oli siis sibasin kiirelt kiirelt läbi jõusaali
Halvasti igaljuhul ei suhtu. Kuid kõik sõltub sellest kuidas hakatakse nö sebima- kui ikka tuleb ja kiidab mu tagumikku siis saab küll esimese hantliga vastu pead…veebruar 24, 2009 at 8:01 p.l. #159961hehee
MemberAsi ei ole päris nii mustvalge.. Sa saad ise ka aru sellest ju?Võib-olla olen ma lihtsalt nii kole, aga kui on olnud juhuseid, et jäädakse vahtima ja on ka näha/kuulda, et omavahel midagi kommenteeritakse, siis on see varsti ikkagi ära lõppenud, sest ma pole end sellest häirida lasknud.
Muidugi, me võime ju äärmustesse laskuda, sest ilmas liigub igasuguseid perverte, kuid siiamaani olen ma saalis naisterahvaste puhul tähele pannud, et mõni tulebki sinna end lihtsalt näitama. Ja mina olen lihtsalt kade
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 8:16 p.l. #159965Panda
MemberTeatud naised oskavad ise ideaalselt põhjustada jõllitamise ja kommenteerimise (nt riietus, meik jne)- mõni käibki end saalis näitamas ja suuri mehi otsimas, ja et end veel kuumemaks tädiks teiste silmis teha, “kurdetakse” pidevalt, kuidas kõik jõllitavad…Jumal tänatud, et sellised naised olemas on, siis saavad minusugused, kes ei ihka jõusaalis tähelepanu, tagaplaanil rahulikult trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… mitte et mul suhtlemise vastu midagi oleks, aga mina näiteks ei tahaks, et keegi mind “sebima” tuleb. Muidu mõne sõna võib ju omavahel vahetada, nagu inimene inimesega. Siiani pole õnneks probleeme tekkinud, kuna väldin võõraste meeste pilke, mul seal teine eesmärk täita. Ka riietuse valin seetõttu tagasihoidlikuma. Mõnikord juhtub ikka, et vaatame kellegagi ühel ajal, aga ei tee sellest suurt numbrit. Kummaline oleks ju ka pidevalt seina vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 24, 2009 at 8:24 p.l. #159725Traks
Memberno selle teil muskel ei kasvagi et käite saalis kõvatamas ja naisi sebimas
veebruar 24, 2009 at 8:24 p.l. #159723hehee
MemberKummaline oleks ju ka pidevalt seina vaadata
veebruar 24, 2009 at 9:43 p.l. #160213