30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida
- This topic has 65 replies, 31 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
PT London.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2009 at 1:32 p.l. #162710
Jõukahoolik
MemberMinu jaoks on küll jõusaal viimane koht, kus naisi sebima hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tahaks teada, mis naised ise sellest arvavad.veebruar 23, 2009 at 1:42 p.l. #162712rinaldo
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tahaks teada, mis naised ise sellest arvavad.X2
Ma keskendun küll pigem trennile kui kellegile silma tegemisele.
veebruar 23, 2009 at 2:00 p.l. #162754MõmmiLiis
MemberMinu meelest pole teema püstituses ju vahet, kus neid naisi sebida – linnatänaval, rühmatrennis, jõusaalis, metsarajal. Kui inimesed on valmis uusi tutvusi looma ja neist huvitatud, on kõik ju igati bueno. Palju mõttetumad tutvused tulevad mu meelest pigem jommis peaga kusagil baarileti ääres – trenni tehes on inimestel sarnane eluviis ja suhtumine tervisesse ning samad huvid on uue tutvuse alustuse puhul ainult plussiks. Jajajaaa, mitte et joomine-baarid-diskod ühendav huvi olla ei võiks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on avatud uutele tutvustele, on nendele avatud vist sõltumata kohast. Olgu või sõda või matus.
Seega jõusaal võib olla päris ok koht, sest niimõnigi vajab vahel lisamotivatsiooni seal käimiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 2:42 p.l. #162725maximus89
MemberKahjuks on jõusaalis siiski treeneritel rohkem lööki naiste seas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 3:09 p.l. #162705Annika Pärtel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult tahaks teada, mis naised ise sellest arvavad.Segaks, kohutavalt! Kui ma käiski see pärast just saalis, et suhelda ja liiguks ringi vilavate kiimas silmadega, siis oleks teine asi. Mina käin trenni tegemas, on raske, on valus, olen end enne trenni parajalt vihaseks ajanud, ma ei taha et keegi mind sel ajal veel torkima tuleks.
On juhtunud kunagi mitmeid kordi, et tullakse jutustama lausa keset seeriat, ma ei tee välja, ikka kutt laseb oma juttu edasi kõrval- mingit mõttetut blaablaad… üks tuli hiljuti õpetama, kuidas ma peaks raskusi valima, no et et äkki ma peaks võtma mingi kerge raskuse (mina samal ajal olen massiperioodil ja üritan max-e suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Õnneks ma ei treeni üksi, seega ehmatab see enamasti kõik võimalikud katsetajad suure kaarega eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et minupoolest, jõusaali sisenedes inimestele “tere!” ja lahkudes “head aega” on ok, võibolla paar sõna ka vahepeal (kui on tuttav inimene), rohkem pole sellises kohas lihtsalt ette nähtud. Saalis käiakse rasket tööd tegemas.
veebruar 23, 2009 at 3:28 p.l. #162483PT London
MemberSegaks, kohutavalt! Kui ma käiski see pärast just saalis, et suhelda ja liiguks ringi vilavate kiimas silmadega, siis oleks teine asi. Mina käin trenni tegemas, on raske, on valus, olen end enne trenni parajalt vihaseks ajanud, ma ei taha et keegi mind sel ajal veel torkima tuleks.On juhtunud kunagi mitmeid kordi, et tullakse jutustama lausa keset seeriat, ma ei tee välja, ikka kutt laseb oma juttu edasi kõrval- mingit mõttetut blaablaad… üks tuli hiljuti õpetama, kuidas ma peaks raskusi valima, no et et äkki ma peaks võtma mingi kerge raskuse (mina samal ajal olen massiperioodil ja üritan max-e suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Õnneks ma ei treeni üksi, seega ehmatab see enamasti kõik võimalikud katsetajad suure kaarega eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et minupoolest, jõusaali sisenedes inimestele “tere!” ja lahkudes “head aega” on ok, võibolla paar sõna ka vahepeal (kui on tuttav inimene), rohkem pole sellises kohas lihtsalt ette nähtud. Saalis käiakse rasket tööd tegemas.
Mida te seletate, kysiti ju naiste arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 3:33 p.l. #162458Annika Pärtel
MemberMida te seletate, kysiti ju naiste arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes “TE”? Sinusugune on vist õige siin NAISTE teemas jah kommenteerima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti oled ise ka selline, eks keset trenni kätt püksi ajama läheb…veebruar 23, 2009 at 3:40 p.l. #162317PT London
MemberKes “TE”? Sinusugune on vist õige siin NAISTE teemas jah kommenteerima
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti oled ise ka selline, eks keset trenni kätt püksi ajama läheb…Ainult neile kes seda soovivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahtsin ainult viisakas olla, me pole ju ametlikult tuttavad!
veebruar 23, 2009 at 3:42 p.l. #162265Annika Pärtel
MemberJumal tänatud et ei ole, üks segaja vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajaksid sa vähem käsi püksi, näeksid ise kah rohkem suure mehe moodi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 3:50 p.l. #162266PT London
MemberJumal tänatud et ei ole, üks segaja vähem
Ajaksid sa vähem käsi püksi, näeksid ise kah rohkem suure mehe moodi välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi on endast vaga OK arvamusel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ara nyyd yrita mind bodipidleriks teha, see pole minu teema!
veebruar 23, 2009 at 4:12 p.l. #162268elfjelinek
MemberSegaks, kohutavalt! Kui ma käiski see pärast just saalis, et suhelda ja liiguks ringi vilavate kiimas silmadega, siis oleks teine asi. Mina käin trenni tegemas, on raske, on valus, olen end enne trenni parajalt vihaseks ajanud, ma ei taha et keegi mind sel ajal veel torkima tuleks.On juhtunud kunagi mitmeid kordi, et tullakse jutustama lausa keset seeriat, ma ei tee välja, ikka kutt laseb oma juttu edasi kõrval- mingit mõttetut blaablaad… üks tuli hiljuti õpetama, kuidas ma peaks raskusi valima, no et et äkki ma peaks võtma mingi kerge raskuse (mina samal ajal olen massiperioodil ja üritan max-e suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et minupoolest, jõusaali sisenedes inimestele “tere!” ja lahkudes “head aega” on ok, võibolla paar sõna ka vahepeal (kui on tuttav inimene), rohkem pole sellises kohas lihtsalt ette nähtud. Saalis käiakse rasket tööd tegemas.
jutt käib ikka ablastest miisudest mitte võistlevatest sportlastest.Ükski mees ei tee silma naisele ,kelle biitsps on suurem kui mehel
veebruar 23, 2009 at 4:59 p.l. #165238pumper
MemberÖH ÖH ÖH ….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teate, katsetame õige mõnda aega. (Kujutan ette, milline tsirkus saalides käima läheb ja kuidas seda teemat mittelugenud inimesed üldse aru ei saa, mis toimub.)
Ja siis tuleme kõik siia teemasse tagasi ja kirjutame, mis siis õigupoolest juhtus. Kes leidis elukaaslase, kes sai sõimata (Aktivistilt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) või ehmatas ennast pool kangeks, kui Joker platsi ilmus…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 5:07 p.l. #162001daemonium
MemberÖH ÖH ÖH ….
Teate, katsetame õige mõnda aega.
oot …
mida me katsetama ‘akkame?
Aktivist’i poolt mainitud tegevust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 5:13 p.l. #161295PT London
MemberJah olgem julgemad, mis on ikka halvim mis juhtuda saab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 6:04 p.l. #155559alf 1
MemberMul on olnud jousaalis juhus kus treener tuleb juurde ja teatab et uks neiu sooviks teada kas oleksin partnerist huvitatud. Vastasin et olen onnelikus abielus ja ei. Seejuures on ju tutarlapsel hea jaada eitava vastuse korral tundmatuks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.