3 kuuline rasvapõletus Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » 3 kuuline rasvapõletus Blogi
- This topic has 166 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
Karu87.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2013 at 6:43 p.l. #350485
Karu87
MemberNonii, 4. päev on õhtusse jõudnud, toitumine endiselt täiesti paigas. Kaloraaš umbes 2500, olenevalt koormusest.
Täna käisin Tartus Tamme saalis, tegin õlga, triitsa, kõhtu ja jooksulindil 3,5km jooksu.
Loengutesse käin rattaga, kõige pikematel päevadel tuleb oma 20km rattasõitu juba loengutesse sõites.
Ostsin ka vedelat suhkruasendajat, polegi seda varem proovinud, aga maitsestamata kohupiim+puuvili+80g keefirit+suhkruasendajat on väga hea ja madala kaloraašiga magustoit.
Kaalunumbrist kirjutan umbes nädala või 2 pärast, sest 4 päevaga ei anna mingit järeldust dieedi kohta teha eriti.
Aga mainimata on jäänud mõned pisidetailid: vanust on hetkel veel 18, pikkust 186 cm ja algne kõhu ümbermõõt oli 92.
Lähiajal proovin andaväikse ülevaate ka oma toitumisest.oktoober 3, 2013 at 5:25 e.l. #350513Karu87
Memberoktoober 3, 2013 at 6:07 e.l. #3505140ttt
MemberKõht tunni aja pärast väga tühjaks ei lähe pärast sellist hommikusööki?
oktoober 3, 2013 at 6:15 e.l. #350515Marxengel
MemberHuvitav rasvapõletus. Valku peaaegu ei ole, rasvast rääkimata. A mis ma asjast ikka tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vadakupulbrid tunduvad ikka päris pop kaup olevat..
oktoober 3, 2013 at 7:00 e.l. #350517Karu87
MemberKõht tunni aja pärast väga tühjaks ei lähe pärast sellist hommikusööki?
Ei lähe, enne 3 tundi ei tule mingisugust tühja kõhtu tunnet.
oktoober 3, 2013 at 7:04 e.l. #350518Karu87
MemberHuvitav rasvapõletus. Valku peaaegu ei ole, rasvast rääkimata. A mis ma asjast ikka tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vadakupulbrid tunduvad ikka päris pop kaup olevat..
Kuidas sa järeldad 1 toidukorra järgi, et valku ei ole?
Päeva peale tuleb ca 180-200g täisväärtuslike valke.
Rasvu tõesti täna hommikusöögis polnud, sest mandlid said just otsa, tavaliselt lisan pudrule juurde ka 10-15g india või kreeka pähkleid (lisaks tarbin ka extra virgin oliiviõli), päeva peale tuleb kokku ca 90g rasvu(hapukoor,pähklid,külmpressitud oliiviõli,keefir, munakollased,kala jne olenevalt päevast)
Ma ei näe mingit põhjust, miks hommikul sisse tõmmata mingi kõva valgulaks, sest hommikusöök peab olema eelkõige süsivesikute rikas, et hommikul korralikult üles ärgata ja saada normaalne energialaks(see on minu arvamus).
oktoober 3, 2013 at 7:29 e.l. #350522Tim.
MemberKuidas sa järeldad 1 toidukorra järgi, et valku ei ole?
Päeva peale tuleb ca 180-200g täisväärtuslike valke.
Ma ei näe mingit põhjust, miks hommikul sisse tõmmata mingi kõva valgulaks, sest hommikusöök peab olema eelkõige süsivesikute rikas, et hommikul korralikult üles ärgata ja saada normaalne energialaks(see on minu arvamus).
Tundub, et sul toitumisalased teadmised on üpris puudulikud, veel üks aspekt miks täiesti võimalik on, et su vormi hoidmine on problemaatiline olnud.
oktoober 3, 2013 at 8:57 e.l. #350528martinkink
Memberisegi Dr.Oz soovitas hommikul esimese toiduga 30g valku süüa.
Hommikul 5-6muna 50g kaerahelbeid, munade kõrvale paar tomatit väike kohv. Võibolla ka üks greip. Aga selline vaid minu ilus hommikusöök.
oktoober 3, 2013 at 9:46 e.l. #350533Marxengel
Member10. detsembri pildi põhjal võiks küll öelda, et kõik ok.
Aga ma ei andnud ka sellist hinnangut, et tean kõike teist. Vabandan.
Tehkem nii nagu igaühele sobib.
Mina ilma munata hommikul õue ei saa kuidagi.
oktoober 3, 2013 at 1:13 p.l. #350541Karu87
MemberSaalis käidud. Tegin selga jalga ja kõhtu. Tõmmet ja kükki ei saa hetkel veel teha, sest taastun veel seljanärvi põletikust(viimased päevad antibiootikumid peal).
Peale trenni maitsestamata kohupiim+ keefir+suur banaan ja blendrisse.
Õhtul veel minek Põlvasse käsipalli trenni (ca 1,5h suhteliselt intensiivset aeroobset)oktoober 3, 2013 at 1:45 p.l. #350542Marxengel
MemberOlen natuke segaduses. Kas iga jookse-hüppa tegevus kategoriseerub ‘aeroobse’ alla? Sõltumata selles, mis pulsiga seda tehakse?
Saan mõttest aru, mida öelda kavatsetakse aga, oletame, juhul, kui tahaks olla väljenduses korrektne – kas südamelöögi sagedus 170 l/min on aeroobne?
Mida tähendavad sel juhul terminid aeroobne/anaeroobne tsoon ?
Oma loogikat kasutades see nii ei ole. Aeroobsesse tsooni pallimängude ajal see väga jääda ei saa. Eksin?
oktoober 3, 2013 at 2:02 p.l. #350543Karu87
MemberOlen natuke segaduses. Kas iga jookse-hüppa tegevus kategoriseerub ‘aeroobse’ alla? Sõltumata selles, mis pulsiga seda tehakse?
Saan mõttest aru, mida öelda kavatsetakse aga, oletame, juhul, kui tahaks olla väljenduses korrektne – kas südamelöögi sagedus 170 l/min on aeroobne?
Mida tähendavad sel juhul terminid aeroobne/anaeroobne tsoon ?
Oma loogikat kasutades see nii ei ole. Aeroobsesse tsooni pallimängude ajal see väga jääda ei saa. Eksin?
Nagu ma eelnevalt mainisin, siis taastun veel seljanärvi põletikust, seega ei saa trenni täismahus kaasa teha.Kaasa teen ainult soojenduse osa, mängulises pooles ma ei osale, sest iga äkiline liigutus võib seljale kahjulikuks osutuda.
Minu trenn näeb seega välja selline: [soojendus, söötmisharjutused, visked(30 min)] lisaks sellele saalis ca 1h edasi-tagasi jooksmine mõõdukas tempos(pulss 120-140).
Kui vigastusest täielikult taastun, siis muutuvad ka trennid anaeroobsemateks.
oktoober 4, 2013 at 6:05 p.l. #350650Karu87
MemberTere!
1,5 tunnine trenn jälle tehtud.45 minutit jooksin rahulikus tempos väljas ja siis edasi saali(söödud, mõned kiirendused, natuke kõhtu ja alaselga.
Peale trenni valgupulber+banaan(eelistan glükoosile banaani, sest siis on tunda ka, et midagi sai söödud).
Homme plaanis ilmselt puhata.
Aga nüüd sööma ja siis õppima.
200g hautatud kanafileed, kohv piimaga, viil täisteraleiba juustuga 15% (20g),hapukoort 60g, ja natuke köögivilju.oktoober 4, 2013 at 6:16 p.l. #350651Fdvk
MemberKükki ja tõmmet teha ei saa, aga kiirendusi saad?
Kiirendustega võib ka vabalt ju seljale haiget teha.
oktoober 4, 2013 at 7:14 p.l. #350653Karu87
MemberHetkel veel ei saa jah, sest raskusi ei taha selg üldse kannatada, lisaks on mul ka kerge skolioos.
Muidu enne vigastust tegin tõmmet 2x nädalas(raske ja kerge tõmbe päev) ja kükki nädalas korra.
Tõmbe maks oli umbes 200kg ja kükk umbes 130-140kg. -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.