3 kuuline rasvapõletus Blogi
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » 3 kuuline rasvapõletus Blogi
- This topic has 166 replies, 20 voices, and was last updated 12 years, 1 month tagasi by
Karu87.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2013 at 9:31 p.l. #353213
Karu87
MemberÕhtust!
Tulemas on tihe nädalalõpp.
Homme 19.00 EMV mäng Hc Viimsiga, ilmselt käin hommikul peale kooli jõusaalis, sest võistlusmängude tõttu ei ole võimalik mitu päeva saali minna. Reede hommikul kell 9 sõidan Valgevenesse, kus toimub 2 Balti liiga mängu.
Toit tuleb Valgevenesse igaks juhuks kaasa võtta, sest iial ei tea mis toitu hotellis pakutakse. Ilmselt annan homme ka ülevaate, mida ma toiduainetest kaasa pakin.november 7, 2013 at 11:41 e.l. #353256Anonüümne
Guestpool banaani
Aga mida ülejäänud poolega tegid?
november 7, 2013 at 12:19 p.l. #353261Karu87
MemberAga mida ülejäänud poolega tegid?
Teise poole panin täna pudru sisse, seisis õhukindlalt külmkapis ja kõlbas täitsa süüa veel:D
november 7, 2013 at 2:39 p.l. #353285Anonüümne
GuestMuidu taimekuningriigi asju ei ole mõtet poolitada. Sest loodus on loonud nad oma koore sees olema. Rikkudes poolitades seda looduse seadust, kaotab vili oma vitamiinid ja apkterid lähevad kallale, maitseomadused halvenevad.
Ise ma küll ei poolita kunagi midagi, isegi mitte arbuusi.
november 7, 2013 at 2:41 p.l. #353288Invention
MemberMuidu taimekuningriigi asju ei ole mõtet poolitada. Sest loodus on loonud nad oma koore sees olema. Rikkudes poolitades seda looduse seadust, kaotab vili oma vitamiinid ja apkterid lähevad kallale, maitseomadused halvenevad.
Ise ma küll ei poolita kunagi midagi, isegi mitte arbuusi.
Kütad terve arbuusi koos koorega korraga sisse?
november 7, 2013 at 2:47 p.l. #353292Anonüümne
GuestKütad terve arbuusi koos koorega korraga sisse?
Poolitatud arbuusi osta pole mõtet, seega osta kas väike terve, või üldse mitte osta.
Ja väikse terve sööb muidugi tervenisti kohe sisse, või siis sööd 4-5h pärast ülejäänud poole.
november 7, 2013 at 3:03 p.l. #353299Marxengel
MemberArbuusikoor on toiduks okie, aga muus osas ei maksa jätkuvalt külviga seemnete teemal arutellu laskuda:) Fooliummütsita vähemalt mitte.
november 7, 2013 at 3:17 p.l. #353300Marxengel
MemberSiin oli varem jutuks maapähklivõi.. ja mitte ainult siin.
Mis peaks olema lihtsalt peotäie maapähklite VS purki pressitud sama algmaterjali + lisaained (reeglina) vahe? Miks on peanutbutter mingis eri staatuses aga peanuts niisama ei mainita peaaegu kunagi?
november 7, 2013 at 3:30 p.l. #353304Karu87
MemberSiin oli varem jutuks maapähklivõi.. ja mitte ainult siin.
Mis peaks olema lihtsalt peotäie maapähklite VS purki pressitud sama algmaterjali + lisaained (reeglina) vahe? Miks on peanutbutter mingis eri staatuses aga peanuts niisama ei mainita peaaegu kunagi?
Ega toiteväãrtusel vist suurt vahet pole, aga vedelal kujul imenduvad ained paremini ja maapähklivõil on minu arust palju parem maitse kui tavalistel maapähklitel. Paned lusikatäie maapähklivõid pudru sisse ja puder maitseb minu arvates palju paremini.
november 7, 2013 at 3:39 p.l. #353306Marxengel
MemberHmm, puder ise on juba nii maitsev toode, et … võiga, näiteks. Aga selge, teie point on selline.
Kellelgi midagi veel lisada, peale subjektiivse maitseplussi ?
november 7, 2013 at 3:52 p.l. #353308Anonüümne
GuestMuidu need pähkli võied jms-sed kreemid on töödeldud toit. St seda, et kui pähkli enda Nutritional facts detailkaart võib näidata igasuguseid tervislikke ühendeid, siis töödeldud pähklivõi kindlasti enam neid asju ei sisalda. Et arvestage seda pähklimääret kui lihtsalt maiust või niisama suupistet.
november 7, 2013 at 4:00 p.l. #353311Anonüümne
GuestFooliummütsita vähemalt mitte.
soovitan sulle sellist mütsi:
november 20, 2013 at 3:24 p.l. #354445Karu87
MemberÕhtust!
Nv sai tehtud jälle korralik laadimine, sest kaal kippus seisma ja 3 nädalat oli eelmisest laadimisest möödas. Keha on nagu svamm, nii kui kõvema süssarilaksu saab, siis imab korralikult vett täis, kohe peegelpildist ja keha katsudes saab aru, et korralik veekogus jääb peale laadimist kehasse. Sõin 2 päeva vältel pmst kõike head ja paremat, mis kodus oli ( mõlemal päeval võis kalorite ülehulk jäãda umbes 3000 kanti). Vahest peab lubama, et ei tekiks laastavat rutiini, eriti arvestades seda, et ma pole mingi tippkulturist.
Enne laadimist oli kaal 84-85 kandis, lõppkaal oli 92 kg kanti. Tänane kaal oli 87, 1. Ootan, kuni liigne vesi kehast vabaneb, siis viskan ka uusi vormikaid.
Positiivne on see, et olen ülikooli õpikoormusega kohanema hakanud, stressitase on langenud ja uneprobleemid on lahenduse saanud.
november 21, 2013 at 9:55 p.l. #353321Karu87
MemberÕhtust!
Nonii, laadimiseelne kaal hakkab vaikselt paistma. Hommikune kaal oli täna ca 86kg( 4 päeva tagasi, pühapäeval oli kaal 92kg kanti). Päris hämmastav ikka, kuidas mul annab kehakaaluga manipuleerida. Laadimisega kaasnes meeletu energia, mida on tunda tänaseni, pole ka ime, sest 3 nädalat oli eelmisest laadimisest möödas ja selle ajaga olid glükogeenivarud ilmselgelt otsakorral.
Alakaloraašis olles on minu lemmikuks magustoiduks selline kombo: rasvatu kohupiim+ 99,9% kakaopulber+ suhkruasendaja+ granaatõun+ pähklid.
Homme lähen jõusaali, teen õlga,triitsa,alaselga ja kõhtu, täna ei hakanud saali ronima, sest hommikul oli kurk kergelt valus, kuid tänu ohtrale C-vitamiinile on see probleem lahenenud.
Ja minge Prismasse, seal on head soodukad, näiteks kanafilee kg maksab natuke alla 5 euri ,karp delikatesshakkliha(7%) on 1,59 eurtsi(240g karp), kanafileesink on 89 senti ja lisaks eelnimetatutele on Prismas kuni 8. jaanuarini palju teisi soodsaid pakkumisi.
november 22, 2013 at 10:39 e.l. #354566Anonüümne
GuestGranaatõuna on keerukas tarbida, st ma pole seda ostnud. Aga muidu on ta muidugi kindlasti rikas tervisekraanulitest.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.