3 kuuga 20kg juurde
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » 3 kuuga 20kg juurde
- This topic has 43 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
undisputed.
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2007 at 5:04 p.l. #107719
Fenomen
MemberKirjutan sulle meilile kava ja mõned näpunäited.Kui sa vaatad protsenti, palju juurde tulema peab (üle 20%), siis peab kõik õnnestuma (korralik toitumine, korralik treening, korralik taastus), et sa saavutaksid +20.
Jään huviga maili ootama. Ja mõistan ise ka, et latt on üsna kõrgele seatud, kuid teen oma parima ja eks näeb, milleks lõppkokkuvõttes suuteline olen.
märts 20, 2007 at 9:06 e.l. #110075Fenomen
MemberKahjuks pole kava saanud nii et ma mõtlesin, et ehk keegi kasutajatest, kellel kava olemas on (hea oleks kui vähemalt 4x nädalas) saadaks mulle?
Treeningutest nii palju, et hetkel teen “Edasijõudnute kava jaotuna viieks”. Rinnalt surumist, teen sealjuures 4*6. Alustasin 64kg, tegin 3*6 ja 1*9 lõppu. Areng oli hea ja järgmisel nädalal jõudsin 66,5kg 3*6 ja samuti 1*9 lõppu teha. Täna on järjekordne rinnatrenn ning kangile läheb 69kg.
Toitumise koha pealt nii palju, et olen palju rohkem sööma hakanud ja 3 nädalaga on kaal tõusnud 5kg, et hetkel peaks juba 78kg kandis olema. 5kg 3 nädalaga on suht palju, aga välise pildi järgi on kõik suurepärases korras.
Igal juhul jään siis ootama, et keegi hea inimene kava saadaks ning samuti endiselt kõik näpunäited oodatud
märts 20, 2007 at 10:57 e.l. #110085kaido leesmann
MemberSorry saatsin valele aadressile.
Panen kohe uuesti.
NB! Kahjuks ei saa enam tekkinud küsimustele vastata. Olen Eestist 4 nädalat ära.
Aga siin foorumites on palju asjatundjaid, kes kindlasti suudavad aidata.
märts 20, 2007 at 5:04 p.l. #110134Fenomen
MemberSorry saatsin valele aadressile.Panen kohe uuesti.
NB! Kahjuks ei saa enam tekkinud küsimustele vastata. Olen Eestist 4 nädalat ära.
Aga siin foorumites on palju asjatundjaid, kes kindlasti suudavad aidata.
Suured tänud! Alustan üsna pea pihta kavaga..
märts 20, 2007 at 5:30 p.l. #110136Priit
Memberteed ise kettaid juurde!Mul endalgi on siin ketastepuudus tekkinud. Kuidas oleks kõige lihtsam viis ise kettaid teha. Valada tsemendist? Või on kellelgi mingi parem idee?
märts 20, 2007 at 5:50 p.l. #110138ranger
Memberlõikad metallist välja.Kunagi kuskil filmis oli inimene kes valas purki tsementi ja tegi nii moodi kettaid ja siis tegi kodus trenni
märts 20, 2007 at 7:16 p.l. #110148Heix89
MemberMul endalgi on siin ketastepuudus tekkinud. Kuidas oleks kõige lihtsam viis ise kettaid teha. Valada tsemendist? Või on kellelgi mingi parem idee?Tere!
Mul on kogemusi säärase asjaga. Suvel maal olles oli kange tahtmine trenni teha, aga jõusaali ei pääsenud. Niisiis, tegin ise kangi, ketad valasin tsemendist…käras küll!

Võta erineva suurusega kausse, punu sinna metallarmatuur sisse, selleks sobib igasugune jämedam traat. Pane keskele torujupp, mis sobiks enam-vähem kangiga. Tee vastav segu (soovitatavalt jämedam liiv ja rohkem tsementi) ja vala kogu mögin kaussi. Oota, lase ilusti ära kivistada. Võta kettad kausist välja, vajadusel õrnalt äärest koputades. Jäta ketad veel mõneks ajaks seisma ja kasta neid aeg-ajalt veega – nii saavad tugevamad.
Edu treenimisel!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2007 at 3:42 p.l. #111792Fenomen
MemberKui kedagi huvitab, siis max peaks nüüd 90kg olema. Homme jõuan Kaido surumiskavas teise nädala peale, ent probleem on selles, et kavaga päris lõpuni ma enne kihlveo lõppu ei saagi. Et põhimõtteliselt 22. maiks on ette nähtud 2×2 (endise maxiga) kui kõik treeningus plaanipäraselt läheb, kuid siis on vaja mul uus maksimum ära suruda juba. Kuid ometi 10kg juurde saada selle ajaga on küll raske, kuid siiski täiesti reaalselt saavutatav eesmärk. Või mis teie arvate?
Endiselt oodatud ka kõik näpunäited, soovitused
aprill 9, 2007 at 5:03 p.l. #111806Mart Muru
MemberKui kedagi huvitab, siis max peaks nüüd 90kg olema. Homme jõuan Kaido surumiskavas teise nädala peale, ent probleem on selles, et kavaga päris lõpuni ma enne kihlveo lõppu ei saagi. Et põhimõtteliselt 22. maiks on ette nähtud 2×2 (endise maxiga) kui kõik treeningus plaanipäraselt läheb, kuid siis on vaja mul uus maksimum ära suruda juba. Kuid ometi 10kg juurde saada selle ajaga on küll raske, kuid siiski täiesti reaalselt saavutatav eesmärk. Või mis teie arvate?Endiselt oodatud ka kõik näpunäited, soovitused

Söö nagu loom
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2007 at 12:49 p.l. #116797algaja15
Memberkuule ma olen 16 ja sain 3 kuuga 20+ kg juurde
juuni 3, 2007 at 3:20 p.l. #116805Creek
Memberkuule ma olen 16 ja sain 3 kuuga 20+ kg juurdeOleneb ka arengu tasemest, kui alles alustad tuleb loomulikult lihtsamalt.
oktoober 29, 2007 at 12:47 p.l. #129467cvtec
Membervana teema ,aga lugesin ja hakkas huvitama,mis sellest sai…Kas teema algataja pani raha oma tasku või ei?
oktoober 29, 2007 at 1:57 p.l. #129471Fenomen
MemberRaha läks sõbra taskusse siiski. Suuresti minu enda laiskuse pärast, sest alguses sai küll nii korralikult trenni tehtud kui ka söödud, kuid lõpp vajus ära. Ja lõpuks sain 3 kuuga siis surumise 97,5kg peale, kuid pole 100 siiski nii et kaotus on kaotus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 9:06 e.l. #89549Eastsider
MemberKlassivend suurendas 2 nädalaga 15kg surumise raskust, 120 pealt 135 peale. Valgupulbrit ei tarbi, muud ka mitte, samas sööb palju valgurikast toitu ja pool trennist kulubki tal rinnalt surumise peale.
mai 31, 2008 at 6:27 p.l. #156162frantic
MemberKorralik trenn ja isuga söömine aitab nädalas 2.5kg juurde saada…ainus probleem on et ega kehakaal tõuseb ka siis ikka hoolega…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.