Skip to main content

3-ks jaot kava päevad

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » 3-ks jaot kava päevad

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    karauul
    Member

4 kuud olen teinud 2ks jaot kava järgi. nüüd tahan üle minna 3ks peale. Küsimus: mis päevadele trennid jaotada (st mis päeval teha jalgu ja ülejäänd keha, puhkus). tingimused on järgmised:

eesmärk on lihasmass.

toitumiskava on olemas ja proovin järgida.

esmasp: poks

teisip: võimalus teha jõusaali aga mida

kolmap: ei saa mingit trenni teha

neljap: võimalus teha jõusaali aga mida

reede: võimalus teha jõusaali aga mida

laup: kui võimalus on siis ainult poks

pühap:võimalus teha jõusaali aga mida

tonn999
    Member

Näiteks see või see!

Nt:

T:Rind, Biitseps, Triitseps, Kõht

N:Reie esiosa, reie tagaosa, säär

P: Õlg, selg, kõht, alaselg

mullaonu
    Member

4 kuud olen teinud 2ks jaot kava järgi. nüüd tahan üle minna 3ks peale. Küsimus: mis päevadele trennid jaotada (st mis päeval teha jalgu ja ülejäänd keha, puhkus). tingimused on järgmised:

eesmärk on lihasmass.

toitumiskava on olemas ja proovin järgida.

esmasp: poks

teisip: võimalus teha jõusaali aga mida

kolmap: ei saa mingit trenni teha

neljap: võimalus teha jõusaali aga mida

reede: võimalus teha jõusaali aga mida

laup: kui võimalus on siis ainult poks

pühap:võimalus teha jõusaali aga mida

Miks nii imelik küsimus, et aga mida. Kui tahad kava 3 ks teha, siis võt 3 ks jaotatud kava ja kõik

Ma sinu asemel konsulteeriks oma poksi treeneriga, tema teab kindlasti, kui palju on mõtet poksi kõrvalt jõusaali teha ja mida täpsemalt teha. See on muidugi siis, kui su peamine eesmärk on poks, mitte jõusaal. Kui poksi niisama enda lõbuks teed, siis võib juba natuke midagi välja mõelda.

karauul
    Member

poks on pigem aeroobse eesärgiga. põhirõhu tahaks siiski jõusaalile panna. treeneriga on siuke lugu, et sellist (maakoht!! ise olen kunagi võistlustasemel teinud) pole. küsimus oli selles et mis päeval võiks jalgu teha jne, paigutada puhkus, et vältida ületreeningut.

mullaonu
    Member

poks on pigem aeroobse eesärgiga. põhirõhu tahaks siiski jõusaalile panna. treeneriga on siuke lugu, et sellist (maakoht!! ise olen kunagi võistlustasemel teinud) pole. küsimus oli selles et mis päeval võiks jalgu teha jne, paigutada puhkus, et vältida ületreeningut.

No, kui poks aint aeroobne, siis pole ju probleemi. Aga pead vaatama, et oma ülakehaga tiba liiale lähe selle poksiga, kuna muidu suuda taastuda. Võta seal tööriistadest 3 ne kava ja kasuta nt. siis teisipäev, neljapäev, pühapäev

karauul
    Member

kui 3 päeva nädalas jõusaali teha ja igakord erinev lihas, siis kas seda ühele lihasele vähe ei ole?

mullaonu
    Member

kui 3 päeva nädalas jõusaali teha ja igakord erinev lihas, siis kas seda ühele lihasele vähe ei ole?

Kui korralikult teed, siis pole. Täiesti piisav.

Kui korralikult teed, siis pole. Täiesti piisav.
    karauul
    Member

Eriti, kui paar staatilise trenni jõusaalikorda vahele raksata, see on eriti hull siis. Intensiivsuse tipp, jalapress ja surumine vähemalt.

mida sa öelda tahtsid?

antz
    Member

Ise poksin ka vahel esmaspäeviti. Muidu teen jõusaali enamuses. Nädalavahetused olen kinni. Siis teen nii:

E: poks (kui jõuan)

T:jalad,kõht

K:puhkus

N:rind,õlg,triitseps

R:alaselg, lailihas, biitseps, kõht

Võin pm täpse kava ka anda, kui huvi.

karauul
    Member

kui teisip, neljap (reede vbl??) ülakeha teha; pühap jalgu. esmasp poksi, siis kas see ülakehale koormavaks ei lähe?

antz
    Member

kui teisip, neljap (reede vbl??) ülakeha teha; pühap jalgu. esmasp poksi, siis kas see ülakehale koormavaks ei lähe?

Mida täpselt mõtled.

E.poks

T.rind

K.vaba

N.selg

R.vaba

L.vaba

P.jalg

oleks ka okei. Kuigi rinna päeval läheb raskeks sul.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.