algajale oleks parim viis 3-4 seerjat teha igale lihasgrupile ja eri asju 2 korda nädalas – vähemalt nii soovitavad paljud treenerid!
üldiselt minuarust pole viga aga vaata viimase päevaga et õlale haiget ei tee sest õlg saab ka n. rinna treenimisel koormust!
kui teha 1-te lihasgruppi 1 kord nädalas siis et terve nädal taastuda peab olema trenni koormus suur aga kui tegu on algajaga siis ei pruugi seda välja kannatada!
jah, ma suhteliselt algaja. A ma teen nii, et nädala viimasel trennil ei korda ma samasi harjutusi mida tegin nädala alguses. Ehk siis samale lihasele teine harjutus.
ma paneks ühele pärcale kokku jala kõhu ja alaselja, kõhtu teeks 3 korda nädalas. ise käin ka 3 korda nädalas ja kui kõike lihasgruppe korra nädalas teha ja korralikult siis ei tule arengust puudu. näiteks esmaspäev triceps ja reedel biitceps on hea teha siis saad mõlemast maksimumi välja pigistada, muidu võib juhtuda et biitceps on nii läbi ja harjutust tricepsile korralikult sooritada ei ole võimalik jõu puuduse tõtteu
Mina jagaksin antud juhul nädala kolmeks viisil, et jalapäeval vaid jalatrenn ja ülakeha jagaksin omakorda kaheks.Kusjuures enne ja pärast jalapäeva võiks vaba päev olla, kuna tegu suurte lihasgruppidega,mis ka kaua taastuvad, nõudes kehalt palju energiat.