Kuna mul endal on selle Whey3 toidulisandi asemel Mass2 toidulisand, siis muutusid minu kalorite, valkude, rasvade, süsivesikute ja kiudainete päevased kogused järgmiselt:
Ainult keharaskusega trenn ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inspiratsiooniks vb
Oota ma pean siis seda 16 aastat tegema, ainult oma keharaskusega, et sellist keha saada . Tahaks ikka kiiremini saavutada sillise keha nt. 2-5 aastaga. ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Temal on kulunud 16 aastat, see ei tähenda, et sinul samapalju aega läheb. Arvatavasti pole mees ka kõik need 16 aastat nii innukalt endaga tööd teinud (:
Sul lootused ikka väga kõrgele aetud, kui 2 aastaga sellise kehani jõuda tahad ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ega sa siis rauaga treenides ulmeliselt kiiremini ei kasva, asi on ikka tahtest. Kui palju sa valmis pingutama oled.
Temal on kulunud 16 aastat, see ei tähenda, et sinul samapalju aega läheb. Arvatavasti pole mees ka kõik need 16 aastat nii innukalt endaga tööd teinud (:
Sul lootused ikka väga kõrgele aetud, kui 2 aastaga sellise kehani jõuda tahad ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ega sa siis rauaga treenides ulmeliselt kiiremini ei kasva, asi on ikka tahtest. Kui palju sa valmis pingutama oled.
Selles osas on sul küll õigus…Plaan oli kuni 5 aastat tööd teha, kui aega on. Võimalik, et läheb ka kauem, oleneb ajast. ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mul on pink juba broneeritud. Pink maksab 150€ + raskused ( 1,25kg =4tk; 2,5kg= 4tk; 5 kg= 4tk; 10kg= 2tk) ja kang (9,2kg) ning hantlikang (kaalu ei tea) = 373,95€ (5851,05 EEK). Raskuste kogu kaal: 64,2kg (koos kangiga).
Pink ise kannatab kokku välja ca. 270kg. Kang: 100kg; (Ülejäänud andmed ei jäänud meelde, kui pink käes, siis lisan muud andmed ja ka pildi).