24 dets!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 24 dets!
- This topic has 57 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
veikot.
-
AutorPostitused
-
detsember 26, 2009 at 8:23 e.l. #245380
.ep
MemberMa sõin ainult paar korralikku tükki sealiha, mõned kartulid ja verivorstid. Veits oli ka mulgikapsast….võrreldes teistega olid mul küll säästu jõulud.To .ep: Tulebki ju paar kilo juurde…kui vetsus käid järgmine päev siis läheb enamus neist maha kohe.
ei, ikka on mõeldud neid “kenasid kilokesi”, mis jäävad ka peale vetsus käimist. ehk siis mitte et täna sõin ja homme kaalun.
detsember 26, 2009 at 9:06 e.l. #245383kuuliks
Memberega tegelt ei peagi, aga millegi pärast on selline arusaam, et “jõulude ja aastavahetusega tuleb paar kena kilokest juurde”.Arusaam võikski jääda arusaamaks, mitte muutuda reaalsuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 9:07 e.l. #245384kuuliks
MemberMa sõin ainult paar korralikku tükki sealiha, mõned kartulid ja verivorstid. Veits oli ka mulgikapsast….võrreldes teistega olid mul küll säästu jõulud.To .ep: Tulebki ju paar kilo juurde…kui vetsus käid järgmine päev siis läheb enamus neist maha kohe.
Oleks see vaid nii lihtne ometi…Küll näinud ju neid inimesi, kes jõulude ajal suuremaks söönud end, isegi siis kui vetsus käia.
detsember 26, 2009 at 10:00 e.l. #245388Anonüümne
GuestOleks see vaid nii lihtne ometi…Küll näinud ju neid inimesi, kes jõulude ajal suuremaks söönud end, isegi siis kui vetsus käia.Järelikult on kõht kinni olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem hapukapsast!detsember 26, 2009 at 10:06 e.l. #245389timo116
MemberJärelikult on kõht kinni olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem hapukapsast!Oh mune süüakse ka sekka, see tasakaalustab ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 2:12 p.l. #245423ROtter
MemberJõulude ajal võtavad inimesed keskmiselt kaks kilo juurde.
See on küllalt levinud arvamus. Õnneks pole see aga tegelikkusele ligilähedalgi. Sõltumatud uurimused, mis avaldati ajakirjades New England Journal of Medicine, Nutrition Review ja Nutrition Journal leidsid, et pühade ajal võtavad inimesed juurde keskmiselt 350 kuni 450 grammi. Kaalutõus oli suurem ülekaalulistel, kellest mõni võttis tõesti üle kahe kilo juurde.
detsember 26, 2009 at 2:21 p.l. #245428kuuliks
MemberJõulude ajal võtavad inimesed keskmiselt kaks kilo juurde.Sõltumatud uurimused, mis avaldati ajakirjades New England Journal of Medicine, Nutrition Review ja Nutrition Journal leidsid, et pühade ajal võtavad inimesed juurde keskmiselt 350 kuni 450 grammi. Kaalutõus oli suurem ülekaalulistel, kellest mõni võttis tõesti üle kahe kilo juurde.
Kui sa vaatad ”Kaalust alla” saadet, siis suure Andruse lahutuspidu tõi talle juurde juba ühe päevaga lisakilod.
Minu 75a vanatädi armastab mul süüa igasuguseid häid asju ja ta ei häbene seda tunnistamast, küll aga arvab, et on endises kaalus, mis aastaid tagasi, mida aga silmaga võib öelda, et ta on hoopis 10 kg rohkem kui ise väidab. Ta ju ei kaalu end.
detsember 26, 2009 at 2:25 p.l. #245433Jackie
MemberAga sünnipäev?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, ise ma seda ei pea ja teiste omadel õnneks pole suurt süldilauda olnud. Seega sünnipäevad ei ohusta (mind vähemalt).
Peagi aga kolmandale jõulusöömale ehk siis jõusaali jõulupeole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kaalule astun kohustuslikus korras uuesti alles 30. detsembri hommikul. Varem pole mõtet vast
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 26, 2009 at 3:48 p.l. #245482rennosport
MemberVäga kiidan teema algatajat.
Paraku on siin raske selliseid teemasid arutada.
Punkt 1
enamus jälgivad 90% oma toitumist(siis nad ei mõista miks inimesed head ja paremat jõulude ajal sisse kühveldavad)Punkt 2
enamuse ei joo midagi või siis vääga harva( nad ei mõista miks on üldse jõulude ajal vaja pitsi tõsta.Krt mina olen põlis eestlane ja austan oma esiisade tavasid.
Ja vot võtangi mõned pitsid viina ja sööngi ennast verivorstist ja kapsast ümmarguseks.
Usun, et valdav enamus ühineb minuga!!!
Nii, et ma saan teie elustiilist ja treeningutest aru, aga ei ole mõtet seda siin maha teha, et miks nii palju sööte ja miks joote ja miks….
Elagu mitmekesine elu.
detsember 26, 2009 at 7:45 p.l. #245526aivo1359
MemberÜhtin viimase kommentaariga.Kõik oleneb sellest,kuidas käitud peale mõnda suurt üritust(st.söömist ja joomist)õigele elurežiimile tagasi minnes.Pole vaja juuksekarva pooleks ajada.Vaadake parem õue ja minge suusatama vahelduseks.Mul täna sõidetud oma 20km. ära ja kõik hea.Edu !
detsember 26, 2009 at 7:46 p.l. #245527Anonüümne
GuestÜhtin viimase kommentaariga.Kõik oleneb sellest,kuidas käitud peale mõnda suurt üritust(st.söömist ja joomist)õigele elurežiimile tagasi minnes.Pole vaja juuksekarva pooleks ajada.Vaadake parem õue ja minge suusatama vahelduseks.Mul täna sõidetud oma 20km. ära ja kõik hea.Edu !Tahaks ka, aga suusarajad sadasid lund täis ja keegi pole siinkandis neid täna saaniga üle tallanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 4:53 p.l. #246725koit107
MemberJõulude ajal võtavad inimesed keskmiselt kaks kilo juurde.See on küllalt levinud arvamus. Õnneks pole see aga tegelikkusele ligilähedalgi. Sõltumatud uurimused, mis avaldati ajakirjades New England Journal of Medicine, Nutrition Review ja Nutrition Journal leidsid, et pühade ajal võtavad inimesed juurde keskmiselt 350 kuni 450 grammi. Kaalutõus oli suurem ülekaalulistel, kellest mõni võttis tõesti üle kahe kilo juurde.
Ega jah paari päevaga suurt kaalu tõusu ei tule, pigem endal raske olla kui kõht pilgeni head paremat täis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2010 at 5:05 p.l. #246730veikot
MemberArvan et ka võistlevad kulturistid söövad pühade ajal pisut rohkem kui tavaliselt (kui pole just kaalulangetamist)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.