24 dets!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 24 dets!
- This topic has 57 replies, 32 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
veikot.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2009 at 8:19 p.l. #245236
Hr.Vals
MemberNõustun. Iga inimene ise teab, palju endale lubab. Ei pea ju figuurile ja kehakaalule 24/7 mõtlema. Alessandro ainult vinguks, isegi jõulude ajal.Äkki on ta dieedil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 8:40 p.l. #245246Alexander Andrusenko
ModeratorEi, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal?
Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega.
detsember 24, 2009 at 8:50 p.l. #245248Reinart
Membertäna ikka päris hästi läind seda sööki
mune 5
kohupiima 300 grammi
metssea liha mõnisada grammi
verivorstid 2
kala siig
kapsaid
mõned tomatid
paar kartulit
mõned viilud leiba
pasteet
kalamari
see vist enamvähem kõik …
vett joonud enamus päevast ja päeval yhe smuuti …
õhtu juba päris hiline niiet süsikaid enam suhu ei pista aga tükist lihast ja kalast ära ei ütle kyll:)
alkoholi täna pole tarbinud
detsember 24, 2009 at 8:50 p.l. #245249big poppa pump
MemberEi, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal?Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega.
Normaalne.
Söömaorgiad, nooo. Miks sa lähed külma ilmaga vara kalale? Miks sa teed paljusid asju nii nagu sa teed, olgu see ükskõik mis?
Kui sa aru ei saa, nagu väidad, siis ole vait ja naudi jõuluaega. Häid pühi, kollase avatariga mees, ning püüa pühade ajal kellelegi naeratada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 8:53 p.l. #245252big poppa pump
MemberTraditsioonid sellised, et jõulude ajal ikka vähe priskemalt saab süüa. Miks sa nii negatiivne oled koguaegJah, eriti kui vanavanematele või vanematele külla minna. Üksi elades võib laud jah kesine olla.
Aga vastuseks alessandro küsimusele, my thoughts on the subject, tegu on vist alateadvusliku mõttega, et jõulud on korra aastas, ning võib seda ära kasutada.
detsember 24, 2009 at 9:10 p.l. #245256MikroToitaine
Membernoo jõulude aeg sööd kodus perega, lähed kellegile külla ja jälle pakutakse süüa, kui lahkud siis antakse midagi kaasa
jõulud on aeg kus võib end vabaks lasta, eriti need kellel veel kasvuaeg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 9:14 p.l. #245258Alexander Andrusenko
ModeratorNormaalne.Söömaorgiad, nooo. Miks sa lähed külma ilmaga vara kalale? Miks sa teed paljusid asju nii nagu sa teed, olgu see ükskõik mis?
Kui sa aru ei saa, nagu väidad, siis ole vait ja naudi jõuluaega. Häid pühi, kollase avatariga mees, ning püüa pühade ajal kellelegi naeratada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma üritangi aru saada, miks asjad on nii, nagu nad on. Minul isiklikult on olemas vastused küsimustele “miks ma lähen külma ilmaga vara kalale” jms. Tahtsin teie vastuseid ka kuulda.
detsember 24, 2009 at 9:18 p.l. #245259big poppa pump
MemberMa üritangi aru saada, miks asjad on nii, nagu nad on. Minul isiklikult on olemas vastused küsimustele “miks ma lähen külma ilmaga vara kalale” jms. Tahtsin teie vastuseid ka kuulda.Küsima peab, kes küsib see teab.
detsember 24, 2009 at 9:34 p.l. #245261moosese10k2sku
MemberSuur liharull, kartulit, hapukapsast, kringlit, piparkooke…mandariinidest on kergelt kopp ees, seega täna aint 2 tükki söönud. Praetud muna, putru ja piima,
Igatahes lähen ma teisele ringile nüüd.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mitte teha söögiorgiat, kui selline traditsioon juba on. Vähemalt on see meeldiv traditsioon.
detsember 24, 2009 at 9:40 p.l. #245263Bonsuna
MemberTäpselt sama menüü mis igapäevgi, + kolm piparkooki. Ma söön niigi nii palju et rohkemaks pole ruumi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 9:46 p.l. #245265Mcken
MemberProovin asja lihtsana hoida.
Taldriku täis kartulit, teine taldriku täis liha, paar verivorsti, sülti, salatit, hapukurki, paar viilu leiba ja liiter piima
detsember 24, 2009 at 9:50 p.l. #245266Sakurai
MemberEi, ma ei ole dieedil ja ma ei vingu. Ma lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal?Ja, nagu alati, mina ei ole mainstreamis. Sõin just ära 1 paki kodujuustu ja jõin tassi teed meega.
Jõulude ajal alati palju söödud. Vaevalt et keegi ennas täis tangib jõulude ajal selle mõttega, et kes teab millal veel saab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea nüüd aga mul tuli jube liha isu peale niiet nomnom
detsember 24, 2009 at 10:14 p.l. #245270emmimees
MemberMis siin ikka, kodus sõin kartult, ahjukana, kahte erinevat magussööki, siis läksin naisega linna, istusime Krooksu ja sõin suure Jõulueine(kartuli nuggitsad, kartul, verivorst, sealiha) ja jõin 2 tumedat õlut(Tõmmu hiid). Aga täna oli küllaltki raske trenn ka ja ega homme ka niisama ei passi terve päev
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 24, 2009 at 10:26 p.l. #245272Nesatur
MemberSealiha, verivorst, sült, hapukapsas, kartul, leib, hapukurk, kala, peedisalat, kõrvitsasalat, pohlamoos, mandariine, tilk glögi.
Kõike oli nii palju, et gaasid olid kiired tulema:D
detsember 25, 2009 at 7:21 e.l. #245285Jackie
MemberMa lihtsalt küsin, miks kõik neid söögiorgiaid organiseerivad? Ja miks just jõulude ajal?Ei ole ainult jõulude ajal. Aastavahetusel tuleb kah korralikult süüa. Ja siis jaanipäeval metsikult liha-vorste endale sisse ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.