23a kaalust juurde
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust juurde » 23a kaalust juurde
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 14 years, 3 months tagasi by
tykonu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 16, 2011 at 10:12 e.l. #931
maicu
Membertere olen 23 a, eluaeg olnud kaaluga probleeme 64kg ja 173 pikk. olen käinud nüüd 1 kuu jõukas ja üritanud toituda valgurikkalt (liskas toidule ka reflexi onestopi) kuid muutust ei ole. läksin kahe sõbraga samal ajal ja nendel on kaal kuuga tulnud 4 kilo juurde. (nad käivad koolis)
kas kaalu juurde tulemist võib pidurdada füüsiline töö ja selja operatsioon st et ühte seljalihast ei ole (op oli 7a tagasi.)
arengut on jõukas olnud , ehk siis raskused on suuremaks läinud, mis peaks tõestama ,et tühja trenni ei tee. (enne saali minekut teen ka jooksmist ja sõudmist )
Igasugune info ja soovitus on abiks.
oktoober 16, 2011 at 10:23 e.l. #317814daemonium
Membertere olen 23 a, eluaeg olnud kaaluga probleeme 64kg ja 173 pikk. olen käinud nüüd 1 kuu jõukas ja üritanud toituda valgurikkalt (liskas toidule ka reflexi onestopi) kuid muutust ei ole. läksin kahe sõbraga samal ajal ja nendel on kaal kuuga tulnud 4 kilo juurde. (nad käivad koolis)kas kaalu juurde tulemist võib pidurdada füüsiline töö ja selja operatsioon st et ühte seljalihast ei ole (op oli 7a tagasi.)
arengut on jõukas olnud , ehk siis raskused on suuremaks läinud, mis peaks tõestama ,et tühja trenni ei tee. (enne saali minekut teen ka jooksmist ja sõudmist )
Kaalu saab juurde süües …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 16, 2011 at 10:32 e.l. #317815gmaster
Membertere olen 23 a, eluaeg olnud kaaluga probleeme 64kg ja 173 pikk. olen käinud nüüd 1 kuu jõukas ja üritanud toituda valgurikkalt (liskas toidule ka reflexi onestopi) kuid muutust ei ole. läksin kahe sõbraga samal ajal ja nendel on kaal kuuga tulnud 4 kilo juurde. (nad käivad koolis)kas kaalu juurde tulemist võib pidurdada füüsiline töö ja selja operatsioon st et ühte seljalihast ei ole (op oli 7a tagasi.)
I:teie toitumine on ilmselt erinev.
II: füüsiline töö loomulikult mõjutab kaalu: mida raskem töö, seda rohkem pead sööma, et ainuüksi tööl kulutatud kaloreid põletada.
III: mingi lihase puudumine võib aeglustada teiste arengut.
IV: ei piisa ainult valgu söömisest, vajad ka süsivesikuid (eriti kui kiire ainevahetus/suur energiakulu) ja rasvu
V: kui raskused tõusevad, siis näitab, et areng toimub – võibolla oled kaotanud veidi rasva ja lisanud veidi lihast, aga esiteks: jätka samas vaimus, ja teiseks, ilmselgelt pead rohkem sööma, ja mitte ainult valku. Lõppkokkuvõttes loeb ikkagi, mitu kalorit sisse sööd.
oktoober 16, 2011 at 10:38 e.l. #317817maicu
MemberI:teie toitumine on ilmselt erinev.II: füüsiline töö loomulikult mõjutab kaalu: mida raskem töö, seda rohkem pead sööma, et ainuüksi tööl kulutatud kaloreid põletada.
III: mingi lihase puudumine võib aeglustada teiste arengut.
IV: ei piisa ainult valgu söömisest, vajad ka süsivesikuid (eriti kui kiire ainevahetus/suur energiakulu) ja rasvu
V: kui raskused tõusevad, siis näitab, et areng toimub – võibolla oled kaotanud veidi rasva ja lisanud veidi lihast, aga esiteks: jätka samas vaimus, ja teiseks, ilmselgelt pead rohkem sööma, ja mitte ainult valku. Lõppkokkuvõttes loeb ikkagi, mitu kalorit sisse sööd.
jah kuna vöö-ümbermõõt on väiksemaks läinud. milles on palju süsivesikuid? (ehk oskab keegi paar asja nimetada)
oktoober 16, 2011 at 11:14 e.l. #317824kassu64
Membermilles on palju süsivesikuid? (ehk oskab keegi paar asja nimetada)riis, kartul, makaronid
oktoober 16, 2011 at 11:15 e.l. #317825maicu
Memberriis, kartul, makaronidkas nisu ja kartul mitte kahjulikud ole?
oktoober 16, 2011 at 11:16 e.l. #317827Archangel
Memberkas nisu ja kartul mitte kahjulikud ole??
oktoober 16, 2011 at 3:00 p.l. #317850tykonu
Memberkas nisu ja kartul mitte kahjulikud ole?Ei.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.