2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp
- This topic has 34 replies, 28 voices, and was last updated 16 years tagasi by
Jess13A.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2010 at 2:16 p.l. #253421
jrx
MemberMinu meelest on terve FitShop tiim (kõige paremas mõttes) suurepärase ja meeldiva pähemäärimisoskusega. Muhe käia kohe poes noh.
(see siis käib Tartu kollektiivi kohta, Tallinnas pole sinna poodi asja olnud veel kahjuks)
veebruar 2, 2010 at 2:37 p.l. #253427RihoK2go
MemberMe käisime ka täna Eedeni Fitshopis. Poemüüja Kirp jättis väga asjaliku mulje.
Ta müüks igaleühele valgukoti, kuigi inimesel selle vastu allergia on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 2:48 p.l. #253435savi_
MemberJah. Ennegi on nii läinud, et kirp ütleb “Me love you long time” ja siis läheb kõik silme eest mustaks. Järgmine hetk väljun poest hunniku asjadega ning mõtlen, kas seda kõike nüüd vaja oli..
veebruar 2, 2010 at 3:21 p.l. #253448vend vähk
ModeratorLisaks kõigele heale mis te täna siin Kirbust kuulnud olete, lisan, et õhtuti pärast tööpäeva lõppu Eedenis, käib Kirp Tartu Raadi linnaosa hooldekodus suppi jagamas ning vanematele proadele teeb seal puuritantsu, lisaks ei saa mainimata jätta tema pühapäevahommikused kirikuskäimised ning meeldivad palvetunnid kodututele Eedeni parklas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirbu Tallinna venna maja on omaette vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pea vastu, Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 3:48 p.l. #253452kuuliks
MemberLisaks kõigele heale mis te täna siin Kirbust kuulnud olete, lisan, et õhtuti pärast tööpäeva lõppu Eedenis, käib Kirp Tartu Raadi linnaosa hooldekodus suppi jagamas ning vanematele proadele teeb seal puuritantsu, lisaks ei saa mainimata jätta tema pühapäevahommikused kirikuskäimised ning meeldivad palvetunnid kodututele Eedeni parklas
Kirbu Tallinna venna maja on omaette vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pea vastu, Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vau!!!veebruar 2, 2010 at 5:50 p.l. #253465Kristjan-Johannes Konsap
MemberKuidas see parim müüja otsustati ?Õnnesoovid Kirbule muidugi !
Treener-konsultandid reastati koefitsendi järgi, mis saadi eriti keerulise arvutuse tagajärjel. Viimane hõlmas endas biitsepsi ümbermõõdu, passis seisva nime ja lisanditele kulutatud raha summat.
Teistele aga mis te nüüd. Mina ei saa sinna midagi parata, jumal lihtsalt on mind selliseks loonud, kulbiga andekust jaganud.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei nimetaks seda pähemäärimiseks.
Mina oleksin tänulik, et ka kõige pimedamal ajal leidub meie seas valguserüütleid, kes ei pea paljuks ennast päevast-päeva teiste inimeste heaolu jaoks altruistlikult ohverdada. Neile ei jaga president ordeneid, nad ei figureeri ajalehtedes. Nad on tõelised meie aja kangelased, kes juhatavad inimesi neile vajalike asjadeni.
Andku kõigevägevam neile jõudu.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud heade soovide eest.
(In b4 haters
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )veebruar 2, 2010 at 6:16 p.l. #253471Djud
MemberVäike tulevikuvisioon,et mida võiks tulevik sellele suurepärasele müügimehele tuua:Kirp ja tulevik.
veebruar 2, 2010 at 8:43 p.l. #253538Erkko
MemberInimvõimetel pole piire. Ma olen sõnatu. See filmiklipp väljendab sõna sõnalt mu tõekspidamisi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 8:56 p.l. #253546savi_
MemberAnyways… noor poiss.. huvi on .. miks mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teised niigi palju reisida saanud. Saatke jah kirp soojale maale.veebruar 2, 2010 at 9:02 p.l. #253547hehee
MemberNjaa, mina ei julge üldse poodi minna, kus kirp töötab. Raudselt määrib midagi nii pähe, et ei saa ostmata jätta isegi siis, kui mul seda üldse vaja ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata ette, järgmiseks väljud asjadega, mida Sul vaja pole ning ühtlasi taagaks sms-laen, mida veel vähem vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina igatahes enam Tartusse tulla ei julge, mina tea, kui kaugele see mõjuvõim kiirgab.veebruar 2, 2010 at 10:33 p.l. #253561emmimees
Memberise elan ka Eedeni ligidal ning asjalood on siin üsna kehvad – nii kui rahakotti miskit tekib, olen sunnitud selle Fitshoppi viima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oskab keegi aidata? :S
veebruar 2, 2010 at 10:48 p.l. #253562Erkko
MemberOskan ikka. Too see parem minu kätte.
veebruar 3, 2010 at 8:36 e.l. #253592-Egert
MemberLisaks kõigele heale mis te täna siin Kirbust kuulnud olete, lisan, et õhtuti pärast tööpäeva lõppu Eedenis, käib Kirp Tartu Raadi linnaosa hooldekodus suppi jagamas ning vanematele proadele teeb seal puuritantsu, lisaks ei saa mainimata jätta tema pühapäevahommikused kirikuskäimised ning meeldivad palvetunnid kodututele Eedeni parklas
Kirbu Tallinna venna maja on omaette vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati mitmekülgne vend:D
veebruar 3, 2010 at 10:26 e.l. #253615rinaldo
MemberJah. Ennegi on nii läinud, et kirp ütleb “Me love you long time” ja siis läheb kõik silme eest mustaks.Sellepärast see mees mulle oma visiitkaardi siis andiski – “Me love you long time”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 11:26 e.l. #253647savi_
MemberSellepärast see mees mulle oma visiitkaardi siis andiski – “Me love you long time”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt pakutakse mulle ikka seda “tissi-tussi-kalendrit” võõraste fitnessimeeste naistega, aga Kirp oli esimene pädev mees, kes mulle kalendri asemel kuskilt oma secret stashist Olimp proteiinipakikese pealekauba andis. Esimest korda tundsin, et mees mõistab, mida mul vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.