2 probleemi
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » 2 probleemi
- This topic has 24 replies, 12 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
Lightheaded.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 24, 2010 at 9:09 p.l. #251888
Nesatur
MemberSee hobusesalv aitab päris hästi.
Mind vähemalt aitas. Määrisin seda kuskile, aga vot ei mäleta kuhu.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 9:28 p.l. #251892Lightheaded
MemberKas apteeki minnes küsitegi lihtsalt “hobusesalvi”? Homme niikuinii apteeki minek ja mõtlesin et prooviks oma haige õla peal ka selle imerohu ära.
jaanuar 24, 2010 at 9:30 p.l. #251893Tannuu
MemberApteegist hobusesalvi küsides peaks saama, mina sain
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 9:53 p.l. #251901nicobellic
MemberOot, aga neid hobusesalve pidi palju erinevaid olema? Üks kuumutav, teine jahutav, millist osta?
jaanuar 24, 2010 at 10:17 p.l. #251905Tannuu
MemberKuumutav pigem ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2010 at 10:35 p.l. #251908nicobellic
MemberKirjelduste järgi sobiks jahutav.
Hobusepalsam Extra tugev – Soojendav geel lihaspingete ja liigeste hoolduseks
Väärtuslikud hobukastani ja punase viinapuu ekstraktid hoolitsevad hea verevarustuse eest. Sisaldab ka melissi, kummelit, humalat, palderjani, raudrohtu, puuvõõrikut ja apteegitilli. Sobib hästi pinges lihaste ja liigeste puhul, eriti enne sportimist või muid kehalisi pingutusi.
Hobusepalsam – Jahutav geel lihaspingete ja liigeste hoolduseks
Sisaldab väärtuslike ürtide (hobukastan, arnika, rosmariin ja põldmündiõli) ekstrakte. Sobib kasutamiseks lihase- ja seljavalu, põletike ja tursete leevendamiseks, samuti põrutuste, nikastuste, venituste, reuma ja veresoonte laienemise puhul.
jaanuar 24, 2010 at 11:04 p.l. #251909Tannuu
MemberVabandust, kirjelduse järgi tundub tõesti jahutav parem. Kuigi endal pole jahutavatega mingit kogemust ja soojendav on alati valude vastu aidanud. Võta jahutav siis ja räägi mulle ka kuidas töötab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See tekst on tihti samas üsna debiilne,tundub, et pakendisilte tõlgitakse kasutades google translator’it. Minu hobusepalsam hoolitseb minu heaolu eest ja sobib ka kehahoolduseks.
jaanuar 27, 2010 at 9:21 p.l. #252433nicobellic
MemberNonii, siin paar päeva nüüd peale pannud. Tulemusi muidugi vara oodata. Sellise pealmise valu võtab ära natukeseks ajaks peale panemist aga pärast tuleb tagasi. Seestpoolt on ikka suht sama. Nädala kasutan veel siis kui ei toimu midagi rohkemat käin arstitädi juures ära.
veebruar 15, 2010 at 8:33 e.l. #256253jan_a
MemberMinule soovitas arst samuti Fastum geeli ja toimis imehästi.
veebruar 17, 2010 at 4:30 p.l. #256831Lightheaded
MemberNonii, olen nüüd tolle punase Kräuterhofi hobusepalsami omanik ja pean ütlema, et mingit muud geeli valu vastu ma enam vist kasutama ei hakka. See toimib igasuguste venituste ja kangestuste vastu väga hästi. Suured tänud soovitamast.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.