Skip to main content

2 küsimust treeningkava kohta.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 2 küsimust treeningkava kohta.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    ants16
    Member

1) Mul on sääred võrreldes teiste kehaosadega arengust väga maas. Mis aitaks nende arendamisele kaasa? Kas see oleks positiivne kui teeksin ntks peale igat trenni 1harjutuse säärtele? Ise käin 3x nädalas jõukas

2) Milisesse päeva paigutada käsivars ja ranne? Ise mõtlesin et kas selja või rinnapäevale, aga mida teie soovitaksite?

4Qlimax
    Member

1) Jalapäeval tee säärt, pöialetõusud mõjuvad hästi.

2) Sel päeval kui teed biitsepsit.

ants16
    Member

1) Jalapäeval tee säärt, pöialetõusud mõjuvad hästi.

2) Sel päeval kui teed biitsepsit.

No ma teen niigi 2 harjutust säärtele jalapäevale, suurema raskusega vähem kordusi, väiksema raskusega rohkem kordusi.

gmaster
    Member

Tee säärt esimesena ja proovi erinevaid treeningtehnikaid, drop sets, neg faasi, supersets jnejne

Amarillo
    Member

kui maas siis tuleb lihsatlt rohkem seda kehapiirkonda treenida, lihtne ja loogiline

maximus89
    Member

Jookse ja sõida rattaga, kui säär on geneetiliselt juba “mitteandekas” kehaosa, siis jõusaalis seda arendada on raske.

gmaster
    Member

Kusjuures mul oli sama probleem, ja hakkasin erinevaid treeningtehnikaid katsetama, tulemus oli see, et säär hakkas kõige paremini arenema

Tee jalapäeval esimesena ja vaata kindlasti, et teeksid nii pikki (-30) kui lühikesi (6+) seeriaid, istudes ja püsti.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.