Skip to main content

2 K duell – kes keda ?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 2 K duell – kes keda ?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 460 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

Vahekokkuvõte:

Kalmus: 78 häält

Kiivikas: 23 häält

Auhinna saab kätte isikut tõendava dokumendi alusel – nii et kõik inimesed, kelle nimi on Qwerty MingePXXXXeSeal – ootaks teid võidu puhul ka sarnase isikut tõendava dokumendiga oma auhinnale järgi :???:”>

Edu mängimisel!

P.S. Gannibalil võib kah õigus olla – järsku ma lugesin midagi valesti.

P.P.S Kõik, kes oma postitust muudavad (mind ei huvita mis põhjusel) langevad ‘saagijahist’ välja.

Sel juhul saab särgi ainult Ott Kiivikas ja sedagi juhul, kui ta õigesti ära arvab.

Djud
    Member

Marek Kalmus

ylbort
    Member

Kalmus

R.Tamm
    Member

Vahekokkuvõte:

Kalmus: 78 häält

Kiivikas: 23 häält

Auhinna saab kätte isikut tõendava dokumendi alusel – nii et kõik inimesed, kelle nimi on Qwerty MingePXXXXeSeal – ootaks teid võidu puhul ka sarnase isikut tõendava dokumendiga oma auhinnale järgi :???:”>

Edu mängimisel!

P.S. Gannibalil võib kah õigus olla – järsku ma lugesin midagi valesti.

P.P.S Kõik, kes oma postitust muudavad (mind ei huvita mis põhjusel) langevad ‘saagijahist’ välja.

Oleksid pidanud sellest tingimusest rääkima enne, kui kallup välja kuulutati.

lili
    Member

Kalmus.

Raudbetoon (kindel).

ahven6
    Member

Marek Kalmus

Karx
    Member

Ega ma ise oskakski midagi arvata, kuid kuna statistika näitab hetkel hääletanutest 75% ja 25% (umbes), siis liitun suure enamusega! Tahaks räigelt nänni saada :???:”>

Marek Kalmus

ranger
    Member

Ma loodan ka eelkõige, et kõik need fännid – sõltumata sellest, keda nad eelistavad ka ise vaatama tulevad kohapeale. Kuid jah eks ma annan parima, et me 22 särgiga või palju neid hääli oli, piirduma peaksime. Aga Marekule tervisi ja jõudu.

tuleks heameelega vaatama aga kahjuks ei ole millegiga tulla,aga vaata et siis ära võidad.

muscular
    Member

Marek Kalmus :???:”>

henri112
    Member

Ott Kiivikas!

antonhansen
    Member

Kaaludes hoolikalt kõiki aspekte, hoidudes hoolikalt erapoolikusest, puhta südame ja hingega, võin väita, et,võidumees, selles võistluses, saab olema Kalmus!

Raivo Piiber
    Member

Kaaludes hoolikalt kõiki aspekte, hoidudes hoolikalt erapoolikusest, puhta südame ja hingega, võin väita, et,võidumees, selles võistluses, saab olema Kalmus!

Komadega pole koonerdatud … :???:”>

n2k
    Member

Kalmus!

Edit : võitjad saavad ikka telliskivi tänavalt särgid kätte? :???:”>

max15
    Member

Marek Kalmus

Andreaz
    Member

Kui Kalmus peaks võitma, läheb Arnoldil ikka suur ports särke loosi … :???:”>

mis loosi?

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 460 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.