2 K duell – kes keda ?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 2 K duell – kes keda ?
- This topic has 459 replies, 238 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
henri112.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2006 at 4:50 p.l. #96537
siimi1
MemberKuigi hääletasin Kalmuse poolt oli siiski Ott parem.Olin kalmusest näinud ainult ligidalt tehtuid ülakeha pilte ja see avaldas muljet. Kui aga vaadata tervet keha siis Kalmuse jalad on väga nõrgad ja massist jääb ka tema pikkuse puhul puudu.
Üldiselt peale kaklust enam rusikatega ei vehelda ja kohtunike otsus oli igati õige!
november 27, 2006 at 4:50 p.l. #96538Bulk
Memberäkki ässad seletavad siis mis kalmuse juures paremat on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2006 at 4:51 p.l. #96539subertoz
MemberEMV 4-le esimesele mehele aga eliidis polnud see kohustuslik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oot, aga tegemist ju amatööride võistlusega ja sellel ju peaks olema dopingu kontroll? Millestki olen valesti aru saanud? Puhas kulturism?
november 27, 2006 at 4:55 p.l. #96540Bulk
Membersellel võistlusel oli see vabatahtlik…mu meelest
november 27, 2006 at 5:10 p.l. #96542subertoz
MemberKuidas saab IFBB võistlusel see vabatahtlik olla? kas see siis ei olegi üllas ja puhas organistatsioon?
november 27, 2006 at 7:30 p.l. #96556Bulk
Memberei tea isegi, aga kuulsin et seal pidavat vabatahtlik olema….et kes puhas on see ka läheb kontrolli näitamaks et puhas poiss..aga eks teadjamad kommenteerivad
november 27, 2006 at 7:41 p.l. #96560crawe
MemberKõikidele Kalmuse fännidele! Loodan, et nüüd hoiate oma teravad kommentaarid endale! Sest teadmised kulturismist kui sellisest teil puuduvad! Kalmusel jalad olid väiksed, rasva rohkem kui Otil jne! Ott näites kes on hetkel eestis number 1!!! Ja ma ise pole mingi Oti ega ei tea kelle fänn!
november 27, 2006 at 8:22 p.l. #96570SiimN
MemberKõikidele Kalmuse fännidele! Loodan, et nüüd hoiate oma teravad kommentaarid endale! Sest teadmised kulturismist kui sellisest teil puuduvad! Kalmusel jalad olid väiksed, rasva rohkem kui Otil jne! Ott näites kes on hetkel eestis number 1!!! Ja ma ise pole mingi Oti ega ei tea kelle fänn!Kindel see…Igalühel on õigus oma arvamusele/maitsele!Ott võib ju HETKEL nr.1 olla,aga kui Marek omale vormi jälle tagasi saab,see kindlasti muutub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2006 at 8:28 p.l. #96572ranger
MemberKindel see…Igalühel on õigus oma arvamusele/maitsele!Ott võib ju HETKEL nr.1 olla,aga kui Marek omale vormi jälle tagasi saab,see kindlasti muutub!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks neid võistlusi tuleb veel..selleks ajaks jõuab Kalmus oma vormi veel taasta aga kas sellest piisab eks siis selgub.
november 28, 2006 at 8:13 e.l. #96593maats
MemberNii, paneks ka mõne mulje selles üritusest siia kirja.
See, et Ott võitis Marekit sellest ma saan aru, kuna Mareki jalg oli üsna kehv, aga see, et Marek viimaseks jäi vot see ei mahu mulle kohe kuidagi pähe.Ma ei saa aru kuidas on võimalik, et suure paksu kõhuga, olematu kuivusega, olematu vabakavaga ja nähtavasti pooleliolevast massitsüklist otse lavale tulnud (vist oli)Norrakas võitis Marekit.
Aga üritus ise oli vahva-eriti Euro Elite avamine-Tokko oli ikka tase
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , vahepeal ta vist ei saanud enam midagi aru, mis toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ühesõnaga, kui Eestikate avamisele ja üritusele üldse võiks hindeks tugeva 4 anda, siis Euro Elite avamisele(tsirkusele)-suur 0. Muidu võistlus ise oli OK.november 28, 2006 at 8:23 e.l. #96596kentaur
MemberArnold oli tasemel, ülejäänud kehvad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2006 at 10:35 e.l. #96689Rebane
KeymasterPanen siis kirja esialgsed tulemused T-särkide suhtes (et kes siis täppi pakkus).
Tunnistan – võisid ilmneda mõned vead ja kes oma nime siit ei leia, karjugu mulle kõvast erasõnumi teel. Postitusi oli palju ja võibolla tõesti mõni lihtsalt lipsas kahesilmavahelt läbi.
Minu arvutuste järgi läks loosi 68 särki.
Corrosion
Heix89
Bulk
Bonsuna
salver
barbell
Rihostern
pumper
ranger
rait83
TheGreenManFromMars
gannibal
PuReSuruja
V8
Henry123
zfs
smack
Krizto
smitser
Andu81
AileKuuda
Helen82
henri112
zon
coleman2
inglike
Savage
shreku
karateka
Madis232
Karupoiss
TANK
isapoeg
Axer
madis173
keiko
Renxu
Flex250
Sirkku
Draakon40
muc
fireblade
Aiky
rantel
Schutzstaffel
Codec
Aksel
Veikonegger
Angel-liis
enreico
M.M.
Simmok
algaja17
Levron
Tõnn
timster
dj
Alar
stennu76
-Kristo-
ikaldo
_T_
Crash
Jess13A
Rambo vend
annneli
laurella86
SanderK
stiiv1
kalevp
Ma usun, et Rosin kirjutab täpselt, kus, mis kuidas ja millal õnenstub neid särke kätte saada.
detsember 1, 2006 at 9:36 e.l. #96893stiiv1
MemberPakun siis Ott ja kohtadega et Ott saab 11 koha ja Kalmus saab 13 koha.Ma märkasin et minu nime seal ei olnud kuigi pakkusin ka õieti.
detsember 1, 2006 at 9:40 e.l. #96894M.M.
MemberMina ei särki ei soovi, ennustasin lihtsalt huvi pärast.
detsember 1, 2006 at 9:50 e.l. #96895kentaur
MemberSooviksin siis MM´ile mitte sobivat särki!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.