Skip to main content

2 K duell – kes keda ?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 2 K duell – kes keda ?

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 460 total)
  • Autor
    Postitused
    k2trin
    Member

Ma siis pakun Kalmus.

siis see teine ennustamine et pakun Kalmus 8 koht ja Kiivikas 11 koht.

foggy01
    Member

Kalmus 9

kiivikas 13

kuju
    Member

sellest tuleb vist tõsine võistlus.

Ott Kiivikas
    Member

Pakun Kiivikas 12 Kalmus 16 (Arusaadavatel põhujustel ei saa ma Kalmust endast ettepoole panna), lihtsalt ennustus – särgiga mul probleeme ei ole.

bodybuilder
    Member

Kalmus

kuju
    Member

Ja siis see ennustamine et pakun Kalmus on parem ja et Kalmus saab 12 koha ja Kiivikas 13 koha.

nadel
    Member

Mmmmm Kalmus

martinkallas
    Member

Kalmus 10

Kiivikas 17

p6kk666
    Member

Pakun Kiivikas 12 Kalmus 16 (Arusaadavatel põhujustel ei saa ma Kalmust endast ettepoole panna), lihtsalt ennustus – särgiga mul probleeme ei ole.

Mina näiteks ei saa aru, mis see arusaadav põhjus on? Lihtsalt see on loogika vastane, et sina pole numero uno Eestis ? Millele sa pretendeerid kui särki ei taha ja niisama ennustad.. selle asemel tee kindlaks, et ikka sina oled see, kes ettepoole jääb.

ranger
    Member

sa oleks pidanud pakkuma ikka 10 koha,ja hea oleks kui saaks siis ma saaks särgi.

Capricorn
    Member

Ott Kiivikas

Konkreetseid Kalmuse ja Kiivikase kohtasid ei hakka pakkuma kuna teiste võistlejate kohta ei tea midagi.

Bonsuna
    Member

Ott esimene, Marek viimane. Arusaadavatel põhjustel jätan enda ja Oti vahele võimalikult palju mehi, et meie esinumbrit võistluste eel mitte kurvastada.

p6pa
    Member

ott 14 kalmus 10

q-broxin
    Member

Marek Kalmus

siimi1
    Member

Vaatasin uuriva pilguga üle kõik mehed ja ennustatav tulemus võiks olla:

Kalmus koht 14

Kiivikas koht 17

Ise arvan veel seda kuna meie mehed jäävad tõenäoliselt sinna taha otsa siis kohtunike põhi tähelepanu nendele ei lange ja nende kahe paremusjärjestus ei pruugi tegelikult välja tulla kuna keskendutakse ikka ju esimese kolme valimisele…aga võibolla ma ka eksin:)

Kohad ülespoole on juba väga hea tulemus…loodan südamest ei meie mehed viimased ei oleks…mis ei ole ka välistatud.

Jõudu mõlemale!

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 460 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.