Skip to main content

1h jooksu?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » 1h jooksu?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    mees232
    Member

Terv!

Mõtlesin et kas 1 h jooksu ja 6 päeva nädalas 2-3x jõusaali kõrvalt lihast ei põleta,kuid ma pean seda tegema sest see mõjub mulle nii hästi vaimselt just ja rasva põletab ka hästi.Arvamused?

Mart Muru
    Member

2-3x nädalas on täitsa piisav

mees232
    Member

2-3x nädalas on täitsa piisav

ma olen endomorfh peamiselt nii et ikka pekk koguneb 2 x nädalas vaja oleks rohkem naq:P

No kui sa ülekaaluline oled siis ei soovita väga joosta igapäev 1h..või 6 korda nädalas. Lõhub jubedalt põlvi niimoodi.

Amarillo
    Member

kindel ületreening, kui sa just steroidide peal ei ole , 2-3x täitsa piisab nagu eelpool öeldud, kui alla tahad saada siis korrigeeri toitumist!

mees232
    Member

kindel ületreening, kui sa just steroidide peal ei ole , 2-3x täitsa piisab nagu eelpool öeldud, kui alla tahad saada siis korrigeeri toitumist!

kas tõepoolest nii võib ylekoormus tulla kui 23 h päevas lesid vaatad filme jne,sest mul ei ole enam fyysilist tööd ja samas audenteses sai kunagi 2x päevas trenni tehtud?

Vilps
    Member

Terv!

Mõtlesin et kas 1 h jooksu ja 6 päeva nädalas 2-3x jõusaali kõrvalt lihast ei põleta,kuid ma pean seda tegema sest see mõjub mulle nii hästi vaimselt just ja rasva põletab ka hästi.Arvamused?

Nagu ka teised on maininud, siis 6 korda on liig, mis liig. Alguses võib ta sulle tõesti vaimselt hästi mõjuda, kuid usun, et pikapeale tuleb väsimus ning kaob ka motivatsioon. 2 korda nädalas on piisav. Kui tõesti tahad rohkem liikuda, siis jaluta.

Kordi tähtsam on sul toitumine perfektselt korras hoida…

mees232
    Member

Nagu ka teised on maininud, siis 6 korda on liig, mis liig. Alguses võib ta sulle tõesti vaimselt hästi mõjuda, kuid usun, et pikapeale tuleb väsimus ning kaob ka motivatsioon. 2 korda nädalas on piisav. Kui tõesti tahad rohkem liikuda, siis jaluta.

Kordi tähtsam on sul toitumine perfektselt korras hoida…

palju jalutada päevas võib max???

Vilps
    Member

palju jalutada päevas võib max???

Soovituslik on 10000 sammu teha.

Ürita lihtsalt aktiivne olla – trenniga end ribadeks tõmmata pole ka kasulik. Ürita liikuda. Poodi minnes pargi auto tsipa kaugemale, kui tavaliselt. Käi mööda treppe jne…võimalusi küllalt.

3 jõusaali trenni + 2 aeroobset täiesti normaalne. Eeldan, et oled alles alustanud ka.

mees232
    Member

ok teeks 2x nädalas 1h aeroobset 2-3x nädalas jõusaali,kuid kas võiks iga päev 5-8km kõndida,fyysilise tööga tegein 8 jalgade peal.Ja veel yks kyssa kas siis jooks on kõnniga niipaljau raskem,kui jooksen ntx 2km kas see on võrdne ntx 6km kõnniga või rohkem?

mees232
    Member

Soovituslik on 10000 sammu teha.

Ürita lihtsalt aktiivne olla – trenniga end ribadeks tõmmata pole ka kasulik. Ürita liikuda. Poodi minnes pargi auto tsipa kaugemale, kui tavaliselt. Käi mööda treppe jne…võimalusi küllalt.

3 jõusaali trenni + 2 aeroobset täiesti normaalne. Eeldan, et oled alles alustanud ka.

alles alusatand jah aga olen treenind kokku 3,5 a lihtsalt suur vahe oli sees:p

mees232
    Member

aga ka kaalu kohta kysimus,toitmuiskava olemas aga kaalu alla ei tule kas liigun vähe kuigi teen seda mis soovitasite ja natuke ylegi,mis siis viga,jälgin ysna täpselt toitumiskava,ei söö rämpsu,koogikesi 0%,ei suitseta,padukarsklane,kuu aega jägind kava aga 1kg langend tahaks 3kg kiirusega kuus kaal on hetkel 115kg 189cm juures seda on palju eesmärk oleks 10kg alla

mees232
    Member

kas joogat 1h sobib päevas?

Lev
    Member

kas tõepoolest nii võib ylekoormus tulla kui 23 h päevas lesid vaatad filme jne,sest mul ei ole enam fyysilist tööd ja samas audenteses sai kunagi 2x päevas trenni tehtud?

Ära võta kõikide juttu siin tõepähe. Trenni teed nii nagu endale sobib ja kui end hästi tunned 6x nädalas joostes siis jookse. Kui sa muidugi VÄGA ülekaaluline oled siis ei soovitaks, aga kui jõudu ja tahet on ja veel meeldib ka siis miks mitte.

mees232
    Member

Ära võta kõikide juttu siin tõepähe. Trenni teed nii nagu endale sobib ja kui end hästi tunned 6x nädalas joostes siis jookse. Kui sa muidugi VÄGA ülekaaluline oled siis ei soovitaks, aga kui jõudu ja tahet on ja veel meeldib ka siis miks mitte.

hea lev,sest tõepoolest 2 aeroobset,3x jõusaali on norm kui töö suur pere ja etc.aga suur mees kes kui trenni ei tee siis põhimõtteliselt 23H päevas lamab siis ju lubatud rohke treenida,sest töö juures käisin jah 3x nädalas trennis aga see tähendas rasket fyysilist tööd 5x nädalas 8h päevas!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.