Skip to main content

18 aastaselt 300kg lamades surumises!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » 18 aastaselt 300kg lamades surumises!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • Autor
    Postitused
    Vägivaldur
    Member

Einoh.. Ott ära muretse… valid õige särgi, harjutad veidi seda musta tehnikat ja surud ka 300 ära.

Hmm, sina ilmselt surud särgiga juba vähemalt 500 kg?

TANK
    Member

Mulle suva kui palju ja mille abiga keegi surub.

Mulle piisab teadmisest (tsiteerin ühte tuntud Eesti kulturisti): “Vähemalt meie, kulturistid, oleme palju ilusamad!!!”

Vägivaldur
    Member

Mulle piisab teadmisest (tsiteerin ühte tuntud Eesti kulturisti): “Vähemalt meie, kulturistid, oleme palju ilusamad!!!”

Enda kulturistiks tituleerimine ei tee vist kedagi ilusamaks. Seega käib see “ilu” pigem konkreetseid inimesi mööda.

TANK
    Member

Pealegi meie oma Eesti poiss Marko Traks surub ka pea samapalju…

PS. ma ei pretendeeri siin mingile tiitlile ega enesetõestusele.

Aga antudjuhul on küll Ott palju ilusam kui see poiss.

Bonsuna
    Member

Ei, nö. plaksutada võib ju ikka, neid 18 aastaseid pole just palju kes sihikindlusega hiilgaks, see teema aga nõuab seda kindlasti. 100x parem kui oma arengupeetusega eakaaslastega kusagil narkotsi panna ja muidu “kõvat” meest mängida.

Vägivaldur
    Member

Aga antudjuhul on küll Ott palju ilusam kui see poiss.

Kes see ikka sinu isiklikku meeste maitset vaidlustama hakkab. Mõni teine meeste ilu nautija arvab ehk vastupidi. Ilu on subjektiivne mõiste ja ma arvan, et tippkulturistid ei vasta küll keskmisele iluideaalile (kui selline asi üldse on olemas).

MEE
    Member

Kes see ikka sinu isiklikku meeste maitset vaidlustama hakkab. Mõni teine meeste ilu nautija arvab ehk vastupidi. Ilu on subjektiivne mõiste ja ma arvan, et tippkulturistid ei vasta küll keskmisele iluideaalile (kui selline asi üldse on olemas).

päevapärl

TANK
    Member

Ilu on subjektiivne mõiste ja ma arvan, et tippkulturistid ei vasta küll keskmisele iluideaalile (kui selline asi üldse on olemas).

Üldiselt nii saigi kulturism alguse ja mõtte… taga ajada ideaalset välimust.

Kindlasti ei ole ideaaliks rasvunud keha… vb sinu jaoks on muidugi.

Vägivaldur
    Member

Rasvunud keha ja Oti vahele mahub veel nii mõndagi. Antud 18 a tüüpi rasvunuks nimetada on selge liialdus.

TANK
    Member

Rasvunud keha ja Oti vahele mahub veel nii mõndagi. Antud 18 a tüüpi rasvunuks nimetada on selge liialdus.

Olgu sul siis õigus… ütleme pontsakas…

(kõhu ja rinna ümbermõõdul vist suurt vahet ei ole)

matroxx
    Member

Tee endale ennem selgeks mis tähendab arengupeetus.fakt on see et nii noori on väga lihtne võimalik halvale teele meelitada kuid se ei tee neid veel alaarenenuteks.

Kohe on aru saada kuidas vanad tegijad muutuvad pisut kadedaks või kuidagi

Bonsuna
    Member

Tee endale ennem selgeks mis tähendab arengupeetus.fakt on see et nii noori on väga lihtne võimalik halvale teele meelitada kuid se ei tee neid veel alaarenenuteks.

Kohe on aru saada kuidas vanad tegijad muutuvad pisut kadedaks või kuidagi

TANK
    Member

Muide ma mainiks ära et usa teadlased arendavad sõjaväe jaoks kostüümi mis:

1. muudab peaaegu nähtamatuks

2. on kuulikindel.

3. ja suurendab füüsilist jõudu kuni 10x

seega pole kaugel ajad kui see tehnoloogia ka sporti imbub ja mehed/poisid

hakkavad surumist mõõtma tonnides mitte enam kilogrammides.

Seega meie siin oma paarisaja kg surumisega muutume ka tulevikus koolipoiste jaoks naeruväärseks.

Kui ma nüüd selle kohta rohkem infot leian lisan ka lingid.

MEE
    Member

…ja tegelikult teeme me juba täna valitsuste tasemel koostööd UFO-de ja vaimudega.

Vägivaldur
    Member

Seega meie siin oma paarisaja kg surumisega muutume ka tulevikus koolipoiste jaoks naeruväärseks.

Väike vastuolu.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 60 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.