Skip to main content

165cm ja 117kg

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 165cm ja 117kg

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    Hirmus Ants
    Member

Mõtle mida sa postitad ? Tahad väita, et kõik kulturistid kannatavad alaväärsuskompleksi all ?

Kannatavad või on mingil ajal kannatanud (siis kui veel “väikesed ja nõrgad” olid).

jrx
    Member

Tsiteerime siis kah eestikeelset vikipeediat, mis kindlasti pole ammendav psühholoogiaalase teadmise ammutamise allikas:

“Psühhoanalüüsi teooriat on kritiseeritud juba tema loomisest alates. Peamisteks etteheideteks on olnud kvantitatiivsete suuruste puudumine, falsifitseeritavuse puudumine jmt. Psühhoanalüüsi kuulumist teaduste hulka on seetõttu peetud vaieldavaks.”

Hype
    Member

Muideks sellistest videotest just nooremad mehepojad just õpivadki kuidas trennis hantleid loopida….

Mina ei saa sellest hantlite loopimise loogikast aru – milleks see vajalik on? Kas tõesti on nii raske need panna normaalselt maha?

Mis kasu nad sellest saavad? Lisaks ego upitamisele muidugi…

Tundub, et ma olen lihtsalt üks nendest lollidest, kes teiste varaga lugupidavalt ringi käib

PT London
    Member

millal sa viimati 23x tegid hantlitega nii et lihas põles!!!?

mõnikord loobin ka, kui treener mulle “valetas” ja 12x asemel 30x pikkune seeria tuleb, olgem ausad ja loopimine on mõnikord ok.

daemonium
    Member

Mõtle mida sa postitad ? Tahad väita, et kõik kulturistid kannatavad alaväärsuskompleksi all ?

Sõna “kõik” on liiast muidugi.

Aga point tol väitel on.Komplekson võimas stimulaator!

Soovid näiteid ajaloost või usud niisama,

Autor
    Postitused
Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.