165cm ja 117kg
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » 165cm ja 117kg
- This topic has 34 replies, 18 voices, and was last updated 15 years, 2 months tagasi by
Hype.
-
AutorPostitused
-
november 15, 2010 at 10:40 e.l. #282487
Hype
MemberSiit nad oma materjali saavadki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 15, 2010 at 12:15 p.l. #282202Ott Kiivikas
MemberMa nagu mõtlengi, et kas see ongi tänapäeva ajakirjandus….võiks ju natukenegi vaeva näha ja ma nagu postimehest olen senini natuke rohkem arvanud….kvaliteedi mõttes, kuid kui juba ainult foorumis kirjutatu põhjal lugusid tehakse, siis ma ei oska enam midagi arvata.
november 15, 2010 at 12:23 p.l. #282203soomusk
MemberMa nagu mõtlengi, et kas see ongi tänapäeva ajakirjandus….võiks ju natukenegi vaeva näha ja ma nagu postimehest olen senini natuke rohkem arvanud….kvaliteedi mõttes, kuid kui juba ainult foorumis kirjutatu põhjal lugusid tehakse, siis ma ei oska enam midagi arvata.Selleks käiakse isegi ülikoolis, et hiljem osata copy-paste’i teha!
november 15, 2010 at 12:51 p.l. #282200rennosport
Membersellisest tolvajoobist ma küll lugu ei pea.
Loobib hantleid, näitab et on ma ei tea mis mees.
Oleks korralikult ülga teinud oleks vast 4-6 korda surunud, see inertsi pealt solgutamine on hea viis kordusi suurendada…
november 15, 2010 at 12:57 p.l. #282201Jarmo Oberst
Membersellisest tolvajoobist ma küll lugu ei pea.Loobib hantleid, näitab et on ma ei tea mis mees.
Oleks korralikult ülga teinud oleks vast 4-6 korda surunud, see inertsi pealt solgutamine on hea viis kordusi suurendada…
Vaevalt tema sinustki lugu peab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris nii lihtne see ka pole, õlg saab piisava koormuse kätte ja ei lõhu liigeseid, lukustamised mõjuvad liigestele halvasti.
november 15, 2010 at 2:38 p.l. #281681matroxx
MemberPT London katsu olla nüüd.igaühel oma arvamus asjast.Teiste arvamuste üle pidev aurtlemine,mahategemine on mõttetu.Niipalju kui siin on liikmeid on ka eri arvamusi,see aga ei tähenda seda,et peaksime iga arvamust kommenteerima.
november 15, 2010 at 5:06 p.l. #281041PT London
Membersellisest tolvajoobist ma küll lugu ei pea.Loobib hantleid, näitab et on ma ei tea mis mees.
ta ROM on ka täisamplituudiga soorituseks takistus,
matroxxx…vaat mis arvamust sa avaldad!
november 15, 2010 at 5:12 p.l. #281031matroxx
MemberSellist arvamus nagu tahan ning ei öelnud midagi solvavat ega mõnitavat.sinu meelejärgi minu arvamus küll nüüd olema ei pea.
See,et enamus siin rauda tõstavad ei tähenda,et iga pisi detailini kõike samamoodi mõistetakse.
november 15, 2010 at 6:02 p.l. #281011PT London
MemberSellist arvamus nagu tahan ning ei öelnud midagi solvavat ega mõnitavat.sinu meelejärgi minu arvamus küll nüüd olema ei pea.See,et enamus siin rauda tõstavad ei tähenda,et iga pisi detailini kõike samamoodi mõistetakse.
ütleksid talle seda isiklikult ka…miks tal komplex kohe olema peab?
november 15, 2010 at 6:51 p.l. #280972matroxx
MemberVõimalik,et on ning võimalik,et ei ole.Tõesti ega sel ei olegi tähtsust.
november 15, 2010 at 7:16 p.l. #280974younger
MemberMa nagu mõtlengi, et kas see ongi tänapäeva ajakirjandus….võiks ju natukenegi vaeva näha ja ma nagu postimehest olen senini natuke rohkem arvanud….kvaliteedi mõttes, kuid kui juba ainult foorumis kirjutatu põhjal lugusid tehakse, siis ma ei oska enam midagi arvata.Ott, Sa oled Eesti kõvem arvamusliider, kui Sa ise arvad vist.
november 15, 2010 at 7:41 p.l. #281324gmaster
Membervägeva kaarega lendasid hantlid lõpus
november 15, 2010 at 8:30 p.l. #280858Ott Kiivikas
MemberVähemalt suutsin teha teema, mis elavat arutelu pakub, kuid ainult ärge tülli minge ja sopaga loopima hakake..
november 15, 2010 at 8:38 p.l. #280786Hirmus Ants
Memberütleksid talle seda isiklikult ka…miks tal komplex kohe olema peab?Alaväärsuskompleks on psühhoanalüüsi ja individuaalpsühholoogia teoorias esinev käsitlus, mille kohaselt võivad inimesed alateadvuslikult tunda endid alaväärsetena, ebakohastena, nõrkadena, väikestena. Selline tunne võib pärineda lapsepõlvest ning olla seotud mingi alandusega, füüsilise puudega vms, kuid sellel võivad olla ka teistsugused põhjused.Nende teooriate kohaselt sunnib alaväärsuskompleks enda kompenseerimiseks ja ületamiseks inimest ebateadlikult võtma endale suuri ülesandeid…
Kompleksi kompenseerimiseks (sellest nö. üle saamiseks) püütaksegi ennast võimalikult suureks pumbata, siis “suurem olles” tuntakse end veidi kindlamana ja julgemana. Enamike kulturistide jaoks alaväärsuskompleks ongi selleks liikuma panevaks jõuks, mis sunnib neil enda keha võimalikult suureks pumpama ja seda iga hinna eest (kahe peoga steroide sisse süües).
november 15, 2010 at 9:53 p.l. #280338Jarmo Oberst
MemberKompleksi kompenseerimiseks (sellest nö. üle saamiseks) püütaksegi ennast võimalikult suureks pumbata, siis “suurem olles” tuntakse end veidi kindlamana ja julgemana. Enamike kulturistide jaoks alaväärsuskompleks ongi selleks liikuma panevaks jõuks, mis sunnib neil enda keha võimalikult suureks pumpama ja seda iga hinna eest (kahe peoga steroide sisse süües).
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.