15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 2, 2009 at 11:14 e.l. #177409
maximus89
Member15-aastase organism on natuke andestavam ka igasuguste möödalaskmiste suhtes, kui, ütleme 30-aastase oma.Kui võibolla 30-aastane ei saa endale enam lubada 20kg/poole aastaga, siis ma arvan, et sina peaks selle endale eesmärgiks võtma.No muidugi, sellise kaalulangusega muutub su organism toksilisemaks ja happelisemaks, lisatöö neerudele ja maksale.Rasvkoe lagundamisel nimelt vabaneb sealt ka igasuguseid toksilisi ühendeid ja raskematetalle.Samuti ma pakun, et su nahk ei jõua ennast pingule tõmmata selle ajaga.Antud juhul siiski ma leian, et võimalikud kiirest kaalulangetamisest tulenevad riskid on väiksemad, kui ülekaaluliseks jäämisest tulenevad riskid.
20kg/poole aastaga on reaalne 1000kcal päevase defitsiidi puhul.Ütleme siis 500kcal toitumisest ja 500kcal trennist.Sellisel juhul peaks kaal, välistades igasugused hormonaalsed defektid, langema 1kg/nädalas.Ma pakun, et kui sa sööksid ~1500kcal päevas, siis peaks see defitsiit saavutatud olema.Muidugi, 1500kcal päevas, jaotatuna 5 söögikorra peale, teeks üheks söögikorraks toidukoguse, mis on võrdne umbes klaasitäie kaerahalvestega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeruväärselt väike kogus, aga piisavalt tugeva tahtejõu korral…Anyway, sellisel juhul muutub toiduainete valik äärmiselt tähtsaks, et keha saaks kätte kõik vajaliku.
jaanuar 2, 2009 at 11:26 e.l. #177415MissMurder
Member15-aastase organism on natuke andestavam ka igasuguste möödalaskmiste suhtes, kui, ütleme 30-aastase oma.Kui võibolla 30-aastane ei saa endale enam lubada 20kg/poole aastaga, siis ma arvan, et sina peaks selle endale eesmärgiks võtma.No muidugi, sellise kaalulangusega muutub su organism toksilisemaks ja happelisemaks, lisatöö neerudele ja maksale.Rasvkoe lagundamisel nimelt vabaneb sealt ka igasuguseid toksilisi ühendeid ja raskematetalle.Samuti ma pakun, et su nahk ei jõua ennast pingule tõmmata selle ajaga.Antud juhul siiski ma leian, et võimalikud kiirest kaalulangetamisest tulenevad riskid on väiksemad, kui ülekaaluliseks jäämisest tulenevad riskid.20kg/poole aastaga on reaalne 1000kcal päevase defitsiidi puhul.Ütleme siis 500kcal toitumisest ja 500kcal trennist.Sellisel juhul peaks kaal, välistades igasugused hormonaalsed defektid, langema 1kg/nädalas.Ma pakun, et kui sa sööksid ~1500kcal päevas, siis peaks see defitsiit saavutatud olema.Muidugi, 1500kcal päevas, jaotatuna 5 söögikorra peale, teeks üheks söögikorraks toidukoguse, mis on võrdne umbes klaasitäie kaerahalvestega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeruväärselt väike kogus, aga piisavalt tugeva tahtejõu korral…Anyway, sellisel juhul muutub toiduainete valik äärmiselt tähtsaks, et keha saaks kätte kõik vajaliku.
Hm , ma saan sellest 20 kilost lahti. Eile ja üleeile Sina koos teistega olete mulle palju positiivsust ja tahet sisse “süstinud”. Aga kas ma pean kunagi mingeid lisaained ka hakkama kasutama ?
jaanuar 2, 2009 at 11:29 e.l. #177418QWE8
MemberHm , ma saan sellest 20 kilost lahti. Eile ja üleeile Sina koos teistega olete mulle palju positiivsust ja tahet sisse “süstinud”. Aga kas ma pean kunagi mingeid lisaained ka hakkama kasutama ?Kuna sa rääkisid, et sa pidevalt haige, tee äki üks kuune multivitamiini kuur läbi ehk ka.
jaanuar 2, 2009 at 11:33 e.l. #177420MissMurder
MemberKuna sa rääkisid, et sa pidevalt haige, tee äki üks kuune multivitamiini kuur läbi ehk ka.Mul on siukeste vitamiinide vastu allergia. Alles ravisin välja. Kuidagi uuesti ei tahaks.
jaanuar 2, 2009 at 11:39 e.l. #177421Kate
MemberOlin samuti korralikus ülekaalus ja kevadel otsustasin, et aitab naljast. Läksin jõusaali ja tellisin sealse treeneri käest toitumis- ja treeningkava. Kartsin ka, et võib olla kõik vaatavad imelikult ja naeravad mu üle – et mida see paksuke siin teeb. Tegelikult olid kõik inimesed väga sõbralikud ja toetavad. Praeguseks olen kaotanud 13 kg. Alguses oli uus elustiil raske, aga nüüd ongi tervislik toitumine ja trenn minu elu osa. Iga kaotatud kilo lisab ainult motivatsiooni. Mul on tervis paremaks läinud ja kõvasti enesekindlust juurde tulnud. Soovin sulle edu ja järjepidevust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 12:10 p.l. #177424mirage
MemberValga jõusaalis võiksid treenerilt küsida, mis aegadel seal vähem rahvast on, siis saad omaette rahulikult asjadega tegelda. Ma olen tihti nii sinna sattunud, et mitme tunni jooksul on ainult üks-kaks inimest seal. Ja sõudeergomeetr on seal ka olemas, miks mitte treeneri abiga seda proovida?
Edu Sulle!
jaanuar 2, 2009 at 12:17 p.l. #177425ROtter
Member20kg/poole aastaga on reaalne 1000kcal päevase defitsiidi puhul.Ütleme siis 500kcal toitumisest ja 500kcal trennist.Sellisel juhul peaks kaal, välistades igasugused hormonaalsed defektid, langema 1kg/nädalas.Ma pakun, et kui sa sööksid ~1500kcal päevas, siis peaks see defitsiit saavutatud olema.Muidugi, 1500kcal päevas, jaotatuna 5 söögikorra peale, teeks üheks söögikorraks toidukoguse, mis on võrdne umbes klaasitäie kaerahalvestega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeruväärselt väike kogus, aga piisavalt tugeva tahtejõu korral…
Anyway, sellisel juhul muutub toiduainete valik äärmiselt tähtsaks, et keha saaks kätte kõik vajaliku.
Antud neiu PAV on 1650 kcal ja sa soovitad sellest vähem süüa! Mõtle ka enne, mida soovitad.
jaanuar 2, 2009 at 12:46 p.l. #177427Jackal68
MemberNagu ma ütlesin, et ma ei lähe jõusaali. Mul hakkaks liiga häbi. Ma olen end niigi alandanud. Ja siin ma ei ole leidnud midagi sellisele, kes ei käi jõusaalis ja kes on nii suure kaaluga.Minu sõber oli üsna suures ülekaalus eelmine aasta täpselt samal ajal . Tüdruksõber jättis ta maha ja sellepärast soovis ta oma elustiili ja välimust muuta. Ta palus minu abi , kuna ma mõni aasta asjaga tegelenud … Ta kaalus 108 kg ja oli 175 cm pikk . Tegin talle Fitness.ee ja mu endise treeneri jagatud nõuannete alusel toitumis ja trennikava . Lisasin ka oma kogemustest saadud tarkusi . Plaan oli sa saada suveks saledaks …kõlab ju hästi !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkasin temga samadel aegadel trennis käima ja muutus oli fantastiline . Kui juba 3 päeva järjest ei õnnestunud mul temaga samal ajal trenni minna , siis teda uuesti nähes vajus “karp lahti “. Täna kaalub ta 80 , aga suveks sai 86-le . Mina ei tea kui kasulik või kahjulik see tervisele on , aga ma ennem elaks normaalse välimusega vähem , kui inetuna kauem . Aga see kõigest minu arvamus . Mis kõige tähtsam , lisaks tohutule välimuse muutusele , toimub muutus ka peas ning sellist enesekindlust , mis sealt tulema hakkas, pole ma veel varem kuulnud , ega näinudki . Uus türduksõber tal juba alates suvest ning ma mõtlen…kus on minu oma siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vaid mõttetera siia foorumisse !
jaanuar 2, 2009 at 12:47 p.l. #177428vaher
Member15-aastase organism on natuke andestavam ka igasuguste möödalaskmiste suhtes, kui, ütleme 30-aastase oma.Kui võibolla 30-aastane ei saa endale enam lubada 20kg/poole aastaga, siis ma arvan, et sina peaks selle endale eesmärgiks võtma.Oli üks tüdruk, umbes nii vana nagu see siin. Kaalus samuti liiga palju, võttis end ühe suvel hakul käsile, sõitis terve suve jalgrattaga nagu hullumeelne, võttis 30kg 3 kuuga alla. Klassikaaslased ei tundnud teda äragi, aga tüdruku menstruatsioon lõppes ja ta läks selle probleemiga arsti juurde. Arst ütles, et nii noored ei tohi nii palju kasvamiseas maha võtta, käskis tal vähemalt 20kg uuesti üles võtta kuniks menstruatsioon tagasi tuleb, kuna vastasel juhul poleks tüdruk tulevikus lapsi saanud. Öeldi veel, et alla võivad nii palju järsku võtta täiskasvanud, lapsed peavad väga ettevaatlikult võtma ja väga rahuliku tempoga, et keha harjuks.
jaanuar 2, 2009 at 12:50 p.l. #177430MissMurder
MemberMinu sõber oli üsna suures ülekaalus eelmine aasta täpselt samal ajal . Tüdruksõber jättis ta maha ja sellepärast soovis ta oma elustiili ja välimust muuta. Ta palus minu abi , kuna ma mõni aasta asjaga tegelenud … Ta kaalus 108 kg ja oli 175 cm pikk . Tegin talle Fitness.ee ja mu endise treeneri jagatud nõuannete alusel toitumis ja trennikava . Lisasin ka oma kogemustest saadud tarkusi . Plaan oli sa saada suveks saledaks …kõlab ju hästi !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hakkasin temga samadel aegadel trennis käima ja muutus oli fantastiline . Kui juba 3 päeva järjest ei õnnestunud mul temaga samal ajal trenni minna , siis teda uuesti nähes vajus “karp lahti “. Täna kaalub ta 80 , aga suveks sai 86-le . Mina ei tea kui kasulik või kahjulik see tervisele on , aga ma ennem elaks normaalse välimusega vähem , kui inetuna kauem . Aga see kõigest minu arvamus . Mis kõige tähtsam , lisaks tohutule välimuse muutusele , toimub muutus ka peas ning sellist enesekindlust , mis sealt tulema hakkas, pole ma veel varem kuulnud , ega näinudki . Uus türduksõber tal juba alates suvest ning ma mõtlen…kus on minu oma siis ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See vaid mõttetera siia foorumisse !
see tekst pani mind kohe jõusaali tahtma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hetkel on mul küll poiss olemas, aga ta on ka vihjeid aindnud, et äkki muudaks endas midagi vms. Aga nagu ma sõradele ütlesin, ma keeran täna oma elus uue lehekülje. Mina saan ka lõpuks ilusaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 12:52 p.l. #177432daman
MemberMa väga ootan blogi, tõsiselt ka. Ise olen kogu oma treeningblogi üles kirjutanud alates 2006 aastast (siis alustasin, olin 20kg raskem kui hetkel), praegu on hea lugeda kuidas tollal suured saavutused on märkamatult täiesti tavalisteks muutunud.
Seega, hakka blogi pidama, kohe täna. Ma hakkan lugema, raudpolt.
jaanuar 2, 2009 at 12:54 p.l. #177433MissMurder
MemberMa väga ootan blogi, tõsiselt ka. Ise olen kogu oma treeningblogi üles kirjutanud alates 2006 aastast (siis alustasin, olin 20kg raskem kui hetkel), praegu on hea lugeda kuidas tollal suured saavutused on märkamatult täiesti tavalisteks muutunud.Seega, hakka blogi pidama, kohe täna. Ma hakkan lugema, raudpolt.
Ma hakkan. Õhtul koju tulen, kirjutan üles kõik minuga seonduva ja oma mõõdud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2009 at 3:43 p.l. #177480MissMurder
MemberNonii. Nüüd tegin oma esimesed edusammud. Tulin just jõusaalist. Olin seal umbes 2 tundi ja õnneks vähe rahvast oli. Tahaks teada, millega oleks kasulik seal teha harjutusi?
jaanuar 2, 2009 at 3:50 p.l. #177481LaizeN
MemberNonii. Nüüd tegin oma esimesed edusammud. Tulin just jõusaalist. Olin seal umbes 2 tundi ja õnneks vähe rahvast oli. Tahaks teada, millega oleks kasulik seal teha harjutusi?Vaata võta omale tööriistade alt treeningkava ning tee selle järgi.
jaanuar 2, 2009 at 4:25 p.l. #177485Toivo295
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
Sealt alt võta esialgu treeningkava algajale ja kui vorm juba paremaks on läinud siis võid võtta juba edasijõudnute kava.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin sinu blogi ka. Tubli, et ära tegid! Aga kui toitumiskava kätte saad, siis kohe-kohe selle järgi toituma ,sest hetketoitumine – hirmus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.