15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 1, 2009 at 6:52 p.l. #177304
MissMurder
MemberPõhimõtteliselt tuleb nii välja maximus89 jutust, et ma pean anoreksikuks hakkama? See on ju tervisele kahjulik nii palju kui ma tean.
Isa oli mul noorena ülikõhn ja kõik isa poolne suguvõsa on kõhnu täis. Emal on mul ka mingi kilpnäärme haigus ja ta pole just kõige kõhnem, aga muidu ema suguvõsas on ka kõik kõhnad.
Ja endokrinoloogidega oli täpsemalt nii, et käisin algul ühe juures, tema ütles et mul on kilpnäärmes lõhed või lõhe, ütles veel et see pole minu eas loomulik, kutsus tagasi, järgmine kord kui läksin, siis oli teine arst, ta võttis ainult visiiditasu ja ütles et tagasi mul pole vaja tulla. Ema küsis, et kas mul on siis kilpnäärmel midagi viga, siis ta ütles, et tema pole minu arst, tema ei tea, et las ma lähen dieedile ja ütles et teda patsiendid ootavad ja saatis minema.
Muidu, kui mul vereproov tehti kilpnäärme kohta siis oli kõik korras. Aga pidevalt on mul äkki alatalituse märgid – mul on pidevalt külm, salli eriti kanda ei saa, tunne tuleb kohe nagu lämbuks, nõrk on olla, pidevalt väsinud ja olen hästi tujukas.
Siia saidile sain ma juhuslikult, äkki panin neti otsingusse kunagi “kaalust alla minek” või midagi taolist ja siis hakkasingi uurima seda saiti. Olen targemaks palju saanud aga ka samas olen end kasutuna tundnud.
Ja aitäh mõistva suhtumise eest jõusaali kohta. Nagu ma olen öelnud juba, ma ei taha enam olla see, keda narritakse. Tahan olla austatud.
jaanuar 1, 2009 at 7:40 p.l. #177306whitesox
MemberJa aitäh mõistva suhtumise eest jõusaali kohta. Nagu ma olen öelnud juba, ma ei taha enam olla see, keda narritakse. Tahan olla austatud.Kui sa oled juba pool aastat või rohkemgi käinud ujumas, kepikõndi hoogsalt harrastanud vms ning lisaks veel teiste sportimisviisidega ennast treeninud – sa veel ei tea, mis sulle sobib ja meelejärgi on – ja enda kehaga rohkem rahul oled, siis ei maksa enam jõusaali karta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2009 at 7:58 p.l. #177307MissMurder
MemberOkei. Nagu soovitati. Eks ma hakkan siis anoreksikuks. Homsest enam põhimõtteliselt midagi ei söö ja teen palju trenni.
jaanuar 1, 2009 at 8:03 p.l. #177308Jarmo Oberst
MemberSelle kirjelduse ja mõne muu asja tõttu ma ilmselt tean kes sa oled. Vähemalt kõik viitab sellele. Väga tubli, et tellisid toitumis kava, ürita seda siis ka jälgida. Sinu jutust jääb mulje, et jõusaal on mingi jube koht, kus kõik ainult ootavad seda, et saaks kedagi mõnitada ? Hoopis vastupidi, kõik vaatavad hoopis sellise pilguga, et väga tubli, võtab midagi ette, et alla võtta. Jõusaalis käivad igasugu erinevad inimesed, olen näinud igasugu kehakaaluga inimesi. Kordagi pole veel kuulnud kedagi halvustavalt taga rääkimas. Soovitan jõusaali külastada õhtusel ajal pigem, kella 18.00 alates. Siis on rohkem vanemaid inimesi! Edu !
jaanuar 1, 2009 at 8:05 p.l. #177309asdfghjkl
MemberOkei. Nagu soovitati. Eks ma hakkan siis anoreksikuks. Homsest enam põhimõtteliselt midagi ei söö ja teen palju trenni.Tee blogi kah!
jaanuar 1, 2009 at 8:09 p.l. #177310MissMurder
MemberSelle kirjelduse ja mõne muu asja tõttu ma ilmselt tean kes sa oled. Vähemalt kõik viitab sellele. Väga tubli, et tellisid toitumis kava, ürita seda siis ka jälgida. Sinu jutust jääb mulje, et jõusaal on mingi jube koht, kus kõik ainult ootavad seda, et saaks kedagi mõnitada ? Hoopis vastupidi, kõik vaatavad hoopis sellise pilguga, et väga tubli, võtab midagi ette, et alla võtta. Jõusaalis käivad igasugu erinevad inimesed, olen näinud igasugu kehakaaluga inimesi. Kordagi pole veel kuulnud kedagi halvustavalt taga rääkimas. Soovitan jõusaali külastada õhtusel ajal pigem, kella 18.00 alates. Siis on rohkem vanemaid inimesi! Edu !Oeh, mina sind arvatavasti ei tea. Aga palun, ära räägi teistele, et mul siin mingi teema on. Ma ei jõua muidu enam seda mõnitust taluda. Palun. Kui ka seal ei halvustata, siis paljud halvustajad ütleksid seda mulle otse näkku. Ma tean seda, ma olen kogenud. Lihtsalt ma ei taha sinna minna. Mul on liiga häbi.
jaanuar 1, 2009 at 8:15 p.l. #177311Jarmo Oberst
MemberOeh, mina sind arvatavasti ei tea. Aga palun, ära räägi teistele, et mul siin mingi teema on. Ma ei jõua muidu enam seda mõnitust taluda. Palun. Kui ka seal ei halvustata, siis paljud halvustajad ütleksid seda mulle otse näkku. Ma tean seda, ma olen kogenud. Lihtsalt ma ei taha sinna minna. Mul on liiga häbi.Ma arvan, et sa pakud natuke üle. Sa pole ainuke ülekaaluline inimene. Sa küll räägid, et olen valmis kõike tegema, aga kui soovitatakse midagi siis sa ei tee seda. Ma arvan, et sind jäädaksegi mõnitama kui sa midagi ette ei võta.
jaanuar 1, 2009 at 8:20 p.l. #177312MissMurder
MemberMa arvan, et sa pakud natuke üle. Sa pole ainuke ülekaaluline inimene. Sa küll räägid, et olen valmis kõike tegema, aga kui soovitatakse midagi siis sa ei tee seda. Ma arvan, et sind jäädaksegi mõnitama kui sa midagi ette ei võta.Ma lihtsalt ei taha jõusaali. Ma ennem nälgin igavesti, kui sinna lähen. Meie linn on väike ja jutud levivad siin ruttu. Sa ei tea kõike, mida ma läbi olen elanud. Seal jõusaalis käivad paljud minu narrijad. Paljud on minu kuuldes nö seljataga rääkinud umbes, et ‘ kujutad ette, kui ta läheb jõusaali kuidas ta pekki hakkab voolama’. Kui sinust nii räägitaks, ma usun, et sina ka ei tahaks sinna minna. Aga mis sul, sa oled nigunii lihastes ja kõik on super.
jaanuar 1, 2009 at 8:26 p.l. #177313Jarmo Oberst
MemberMa lihtsalt ei taha jõusaali. Ma ennem nälgin igavesti, kui sinna lähen. Meie linn on väike ja jutud levivad siin ruttu. Sa ei tea kõike, mida ma läbi olen elanud. Seal jõusaalis käivad paljud minu narrijad. Paljud on minu kuuldes nö seljataga rääkinud umbes, et ‘ kujutad ette, kui ta läheb jõusaali kuidas ta pekki hakkab voolama’. Kui sinust nii räägitaks, ma usun, et sina ka ei tahaks sinna minna. Aga mis sul, sa oled nigunii lihastes ja kõik on super.No kui sa jõusaalile nii vastu oled, siis käi ujumas. Ilmad soojemaks lähevad käi rattaga sõitmas ja tee aeroobset treeningut! Küll siis ka tulemused hakkavad tulema.
jaanuar 1, 2009 at 8:29 p.l. #177316hehee
Membersee ei ole nii lihtne, kui terve elu olen mõnitust talunud.Keegi polegi öelnud, et on lihtne. Enesehaletsemine on kõige kergem tee, kuid see ei vii kuskile. Valik on muidugi Sinu.
Ma lihtsalt ei taha jõusaali. Ma ennem nälgin igavesti, kui sinna lähen. Meie linn on väike ja jutud levivad siin ruttu. Sa ei tea kõike, mida ma läbi olen elanud. Seal jõusaalis käivad paljud minu narrijad. Paljud on minu kuuldes nö seljataga rääkinud umbes, et ‘ kujutad ette, kui ta läheb jõusaali kuidas ta pekki hakkab voolama’. Kui sinust nii räägitaks, ma usun, et sina ka ei tahaks sinna minna. Aga mis sul, sa oled nigunii lihastes ja kõik on super.Jumala eest, las räägivad! Mine just nimelt kõigi kiuste trenni, mõne aja pärast näevad ka nemad Sinu tulemuste pealt, et tasub oma suu kinni hoida ja hoopis teise inimese saavutusi hinnata. Samas on muidugi valik endiselt Sinu, kas põdeda seda, et koolikaaslased Sind mõnitavad ja lastagi neil end mõnitama jääda või siis midagi ette võtta nii, et neil poleks enam põhjust mõnitada.
Nälgimine pole lahendus, keha hakkab veel enam rasva kinni hoidma.
jaanuar 1, 2009 at 8:30 p.l. #177319MissMurder
MemberNo kui sa jõusaalile nii vastu oled, siis käi ujumas. Ilmad soojemaks lähevad käi rattaga sõitmas ja tee aeroobset treeningut! Küll siis ka tulemused hakkavad tulema.Hakkangi käima esmaspäeviti ujumas. Ja mis ring oleks soovitatav rattaga sõita?
jaanuar 1, 2009 at 8:33 p.l. #177322Jarmo Oberst
MemberHakkangi käima esmaspäeviti ujumas. Ja mis ring oleks soovitatav rattaga sõita?Ma ei tea palju sa jaksad sõita, aga umbes tunnike poolteist võiksid ikka sõita.
jaanuar 1, 2009 at 8:34 p.l. #177323asdfghjkl
MemberHakkangi käima esmaspäeviti ujumas. Ja mis ring oleks soovitatav rattaga sõita?kle, tee ikka bloog ka.
jaanuar 1, 2009 at 8:38 p.l. #177325MissMurder
Memberkle, tee ikka bloog ka.miks?
jaanuar 1, 2009 at 8:51 p.l. #177326Toivo295
MemberOkei. Nagu soovitati. Eks ma hakkan siis anoreksikuks. Homsest enam põhimõtteliselt midagi ei söö ja teen palju trenni.Loen ja loen ja inimesed vist üldsegi ei pane tähele ,et tütarlaps hakkab siin anoreksiat praktiseerima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ei soovitatud sulle, maximus89 ütles seda irooniaga!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.