15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2012 at 7:25 p.l. #257822
Ak_47
MemberKui ma õigesti aru saan,siis esimene pilt on peale 3-4 kuuga 20kg maha võtmist ? Väga võimas ! Aga samas,kas mitte liiga hoogsalt
Teisel pildil lamades võib ära petta,aga paks sa sellel küll välja ei paista
jaanuar 8, 2012 at 7:39 p.l. #307788MissMurder
MemberEsimene pilt on isegi umbes veebruaris tehtud.
Ja enda arust ma ka paks polnud enam. Vähemalt ma polnud enam selline trullakas. http://www.upload.ee/image/1966734/Picture_8328.jpg see pilt on tehtud 22 veebruar. Ma mäletan nii, kuidas paar päeva varem väga hea sõbranna ütles, et ma olen ikka väga paks..
Nüüd ma olen enamus kilosid kõik kahjuks tagasi võtnud. Mul pole olnud mitte mingit tahtmist enam teha trenni. Nüüd kui ma käin kõrgkoolis, kus on hoopis teine suhtumine ja ei esine narrimist, on soov jälle tegutsema hakata.
jaanuar 8, 2012 at 8:41 p.l. #257755daemonium
MemberEsimene pilt on isegi umbes veebruaris tehtud.
Ja enda arust ma ka paks polnud enam. Vähemalt ma polnud enam selline trullakas. http://www.upload.ee/image/1966734/Picture_8328.jpg see pilt on tehtud 22 veebruar. Ma mäletan nii, kuidas paar päeva varem väga hea sõbranna ütles, et ma olen ikka väga paks..
Nüüd ma olen enamus kilosid kõik kahjuks tagasi võtnud. Mul pole olnud mitte mingit tahtmist enam teha trenni. Nüüd kui ma käin kõrgkoolis, kus on hoopis teine suhtumine ja ei esine narrimist, on soov jälle tegutsema hakata.
Su klassikaaslased nägid sind iga päev, siis on muutusi tunduvalt raskem märgata …
eriti kui ei taheta märgata.
Täiesti võimalik, et su sõbrannale üldsegi ei meeldinud muutused sinu juures, sealt võis tulla ka taoline reaktsioon.
Ei maksa arvata, et kaalukaotus ja eriti välimuse paranemine mõjuvad ainult positiivselt suhetele lähedastega.Jõuvahekordade muutus suhetes just elukaaslaste, aga ka sõprade-sõbrannade puhul võib anda täiesti ootamatuid tulemusi.Seda väidan just isiklike kogemuste põhjal.
jaanuar 12, 2012 at 11:51 p.l. #305587KristoR
MemberTeema on vana kuid no tolle pildi j2rgi v6ib 6elda et v2ga tubli t66 on 2ra tehtud ! Ehk on mingeid uuendusi hetke kaalust jne ?
Lihtsalt huvi p2rast
jaanuar 20, 2012 at 4:18 p.l. #246185MissMurder
MemberKristoR, need pildid, mis mul postitatud viimasena on, on väga vanad. Nüüd on kaal enam-vähem tagasi.
Pühapäeval lähen teen end siis ametlikult Arcticu klubi liikmeks. Ma lihtsalt pean tagasi alla võtma, kuna ma õpin ametil, kus peab esinduslik välja nägema.
Hoidke kõik pöialt ja loodke, et olen peagi jälle endine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindlasti tuleb raske tee jälle ette, aga nüüd on mul toetavad sõbrad Tartus, kes aitavad mul vahepeal kriisidest välja tulla ja motiveerivad mind.jaanuar 20, 2012 at 9:21 p.l. #245985topgirl
MemberKui otsid trennikaaslast siis ma olen ka tuden(maaülikool) ja käin Arenas trennis .
Mul ei ole kaaslase vastu midagi ja bodypumpi ma armastan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks koos sihid seada ja peki vastu võidelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 20, 2012 at 10:58 p.l. #245939egle eller-nabi
MemberMa ei jõudnud kogu teemat päris lõpuni jälgida, aga tahaks omalt poolt öelda, et oled tubli, et oled teinud sammud enda muutmiseks paremuse poole ja suudad endaga rääkida avameelselt. Ma soovitan sul võtta 1 samm korraga. Alusta oma toitumiskavaga ja vaata kuidas on enesetunne. Las keha harjub muutustega. Liigutamine on oluline, aga ma pigem soovitangi esialgu vaid käimist ja ujumist. Kehale on niigi suur muutus, kui toitumist muudad. Nii kui tunned end mõne ajapärast mugavalt oma uue toitumiskavaga, siis saad panustada liikumisele rohkem.
Ma täiesti mõistan, et ei taha treenida jõusaalis. Ma olen selle poolt, et pead ise end hästi tundma. Saad samm sammult enesekindluse tagasi ja küll siis juba lähed julgemalt trenni. Peaasi on mitte liiga karm enda vastu olla.
Soovitan pidada kas blogi või konkreetset toitumise ja trenni päevikut, kuhu kirjuta üles ka kuidas end treenides tunned. Paned paikka eesmärgid- pikemaajalised ja vaheesmärgid. Jälgi nende täitmist ning kui mõni eesmärk ei saa täidetud, siis püüa mõista mis läks valesti. Kas trennis või toitumises viga. On oluline, et saaksid oma treeningpäevikus olla aus iseenda vastu ning kõik detailselt kirja panna.
Palju edu!
jaanuar 21, 2012 at 10:46 e.l. #245654MissMurder
MemberKui otsid trennikaaslast siis ma olen ka tuden(maaülikool) ja käin Arenas trennis .
Mul ei ole kaaslase vastu midagi ja bodypumpi ma armastan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks koos sihid seada ja peki vastu võidelda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahan just hakata kahjuks Arcticus käima. Mul on see kodule ligidal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga edu sulle.
Ma ei jõudnud kogu teemat päris lõpuni jälgida, aga tahaks omalt poolt öelda, et oled tubli, et oled teinud sammud enda muutmiseks paremuse poole ja suudad endaga rääkida avameelselt. Ma soovitan sul võtta 1 samm korraga. Alusta oma toitumiskavaga ja vaata kuidas on enesetunne. Las keha harjub muutustega. Liigutamine on oluline, aga ma pigem soovitangi esialgu vaid käimist ja ujumist. Kehale on niigi suur muutus, kui toitumist muudad. Nii kui tunned end mõne ajapärast mugavalt oma uue toitumiskavaga, siis saad panustada liikumisele rohkem.
Ma täiesti mõistan, et ei taha treenida jõusaalis. Ma olen selle poolt, et pead ise end hästi tundma. Saad samm sammult enesekindluse tagasi ja küll siis juba lähed julgemalt trenni. Peaasi on mitte liiga karm enda vastu olla.
Soovitan pidada kas blogi või konkreetset toitumise ja trenni päevikut, kuhu kirjuta üles ka kuidas end treenides tunned. Paned paikka eesmärgid- pikemaajalised ja vaheesmärgid. Jälgi nende täitmist ning kui mõni eesmärk ei saa täidetud, siis püüa mõista mis läks valesti. Kas trennis või toitumises viga. On oluline, et saaksid oma treeningpäevikus olla aus iseenda vastu ning kõik detailselt kirja panna.
Palju edu!
Kahjuks või õnneks sa lugesid vanu postitusi. Ma sain 3 aastat tagasi, kui selle teemaga alustasin oma ideaalkaalu kätte.
Nüüd on see kõik liigne tagasi tulnud ja alustan uuesti.
ma tean umbes kuidas toituda. Ja enam ma ei taha eriti jõusaalis käia, vaid rohkem rõhku panna sellele, mis mulle meeldib, näiteks arcticust zumba ja latino. ma olen aru saanud, et mul ei ole ennast mõtet sundida seda tegema, mis ei meeldi. aga sellised tantsulised ja muusikaga mõnusad trennid on mu lemmikud, kuna olen väiksest saati tantsinud ja veres on ka lõunamaa verd.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tahest tahtmata hakkavad puusad tööle, kui mõnusat ladina-ameerika muusikat kuulen.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2012 at 6:25 p.l. #243087MissMurder
MemberTäna käisin Arcticus esimeses eratreeneri konsultatsioonis. Minule sattus väga tore noormees. Rääkisin talle, kuidas ma aastaid tagasi alla võtsin ja millised olid tulemused.
Nüüd ma sain väga palju targemaks toitumise ja trenni osas. Ma sain teada, et mul on süda nõrk. Kahjuks ma ei saa selle tõttu kohe zumbasse joosta, nagu ma tahtsin, vaid pean jõusaalis 2 nädalat käima. Pisike pettumus on, aga tahan seekord lõpuni välja minna.
Mul on nüüd toetavad sõbrad, kes vähemalt mind ei narri ja võtavad mind sellisena nagu olen. Ma tean, et on olemas 1-2 sõpra, kes ajavad mind vägisi kohale, kui mul laiskuse hoog peale tuleb. Valgas seda lõbu ei olnud.
Ennem lugesin oma vanu postlitusi. Ma olin ja viriseja, aga teate kui raske oli seda kõike üle elada. Nüüd ma vaatan tagasi ja mõtlen, et olin ikka tubli, et vähemalt nii palju suutsin. Kahju, et alla andsin. Aga tunded ja vaimne tervis said minust võitu. AItäh kõigile, kes toetasid ja olid abiks.
Nüüd aastal 2012 hakkan uue hooga pihta ehk 3 aastat hiljem. Eks näha ole kaugele ma jõuan. Aga ma usun, et seekord kaugemale.
Ma ei tea kas hakata siia edasi kirjutama ja nõu küsima. Kas oleks sellest minu tekstist üldse kellegile kasu, oleksin kellegile motivatsiooniks ehk või lihtsalt kirjutan enda jaoks enda isiklikku päevikusse üles ja ei avalda kuskil ega midagi?
jaanuar 24, 2012 at 7:03 p.l. #242920somps
MemberKui vaid mõned nädalat eelnevalt tuleb trenni teha pole lugu sugugi jube ju… Jõuad täpselt nii kaugele kui jõuda tahad! Tahtejõudu tuleb endas arendada lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2012 at 7:12 p.l. #242904Tim.
MemberEnda postitatud piltide peal näed küll üpris hea välja, su kirjastiil on kohati huvitav seega vb luua midagi blogi sarnast asja kuhu aegajalt oma progressist postitada. Pole teemat kunagi läbi sirvinud, on sul mõni pilt ka enne seda 20kg kaotamist? Palju muidu nüüd, 3a hiljem tagasi on tulnud või on asi püsinud natuke stabiilsemana?
jaanuar 24, 2012 at 7:33 p.l. #242895MissMurder
MemberKui vaid mõned nädalat eelnevalt tuleb trenni teha pole lugu sugugi jube ju… Jõuad täpselt nii kaugele kui jõuda tahad! Tahtejõudu tuleb endas arendada lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole ja, aga lihtsalt ma nii ootasin zumbat ja nüüd pean veel ootama. Aga kõik mis ei tapa, teeb tugevaks !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enda postitatud piltide peal näed küll üpris hea välja, su kirjastiil on kohati huvitav seega vb luua midagi blogi sarnast asja kuhu aegajalt oma progressist postitada. Pole teemat kunagi läbi sirvinud, on sul mõni pilt ka enne seda 20kg kaotamist? Palju muidu nüüd, 3a hiljem tagasi on tulnud või on asi püsinud natuke stabiilsemana?
jaanuar 24, 2012 at 8:20 p.l. #242803egle eller-nabi
MemberMa soovitan ka hakata blogi pidama. TUndub, et sul on palju kaasaelajaid, kes tahaksid end kursis hoida sinu tegemistega:)
jaanuar 24, 2012 at 8:28 p.l. #242798MissMurder
MemberMa soovitan ka hakata blogi pidama. TUndub, et sul on palju kaasaelajaid, kes tahaksid end kursis hoida sinu tegemistega:)
Ma ei tea kas enam keegi tahaks. Siis ma olin nooreke ja kõiki huvitas kuidas mul läheb. Aga nüüd ma juba vana ja ehk pole enam nii huvitav.
jaanuar 24, 2012 at 8:37 p.l. #242796daemonium
MemberMa ei tea kas enam keegi tahaks. Siis ma olin nooreke ja kõiki huvitas kuidas mul läheb. Aga nüüd ma juba vana ja ehk pole enam nii huvitav.
Me kõik saame kunagi vanaks,
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.