15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2011 at 4:04 e.l. #297348
MoloM
MemberKuidas üldse suitsetamine kaalulangetamist mõjutab? Ma muidu pool aastat suitsetan, tänu sõbrannale.Kas sõbranna seob kinni ja paneb suitsu ette?
Kõik on võimalik, mina jätsin maha suitsetamise ja kaotasin peale seda veel 35 kg kehakaalu. Kui mina sellega juba hakkama sain, siis saab igaüks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 5:23 e.l. #297350Okk
MemberMa tean Archi.Aga miks on nii, et kui mees suitsetab siis pole hullu ja kui naine suitsetab siis on kohe katastroof?
Sest me elame meeste maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pigem on katastroof , kui kooliõpilane suitsetab!aprill 14, 2011 at 5:31 e.l. #297351Aile
MemberSest me elame meeste maailmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Pigem on katastroof , kui kooliõpilane suitsetab!Jessas! Kust selline valgustatus… ja veel mehe peas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõlemad lõhnavad ja maitsevad halvasti, nii suitsetavad mehed kui naised.
Võiks otsida oma kehale ja vaimule sobivamaid tegevusi.
aprill 14, 2011 at 6:05 e.l. #297352daemonium
MemberJessas! Kust selline valgustatus… ja veel mehe peas?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõlemad lõhnavad ja maitsevad halvasti, nii suitsetavad mehed kui naised.
Võiks otsida oma kehale ja vaimule sobivamaid tegevusi.
Mulier nunquam tacet,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 7:09 e.l. #297368timo116
MemberAga hea seegi, et olen kõigest pool aastat suitsetand, on kergem maha jätta kui inimesel kes on 5-10 aastat suitsetand.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ila jutt, et raske maha jätta. Mu kasuvanaisa suitsetas 57aastat, jättis päevapealt. Isa suitsetas 22aastat, jättis päevapealt, isegi olen jätnud.
Holger, nii must ja valge see ka nüüd pole, et otseselt tuhadoosi lakud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemaalgatajale…Isiklikult arvan, et sa ei saa hakkama, sinu suhtumine juba sinu postitustest näitab seda, pakutakse sulle variante ja antakse nõu siis on kohe, et ma ei jaksa, ma ei tea, ma ei taha. Usu endasse rohkem ning tõesta ENDALE juba, et saad hakkama. Nõuandjad on piisavalt kompetentsed selle jaoks ning palju edu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 7:38 e.l. #297370Okk
MemberIla jutt, et raske maha jätta. Mu kasuvanaisa suitsetas 57aastat, jättis päevapealt. Isa suitsetas 22aastat, jättis päevapealt, isegi olen jätnud.Holger, nii must ja valge see ka nüüd pole, et otseselt tuhadoosi lakud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal oleks huvitav ka su kasuvanaisa ja isa kommentaari lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olin sinuga sama meelt , kui paar aastat olin suitsetanud , aga nagu öeldakse , elul on loll komme õpetada inimest…Üldiselt on minu tutvusringkonnas peale nii pikka staazi lõpetatud siis , kui surm silme ees…mõni on ka muidugi surma valinud…aprill 14, 2011 at 7:57 e.l. #297374Kitkat1987
MemberViiking ma tean, et kahjulik, aga ma pigem langetan kaalu topelt kui jätan suitsetamise maha.(kuid kes teab)loll küsimus võibolla aga mind hakkas huvitama, et oled siis poole aastaga nii märkimisväärselt kaalu langetanud tänu suitsetamisele?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 8:52 e.l. #297385hehee
MemberEi ole midagi hullemat kui tossav naine.Ära ole nii pessimistlik, ikka leiab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks purjus naine. Purjus naine lapsega. Jne.Tegelikult olen Sinuga nõus, suitsetav naine…. No pole kena vaatepilt.
aprill 14, 2011 at 8:59 e.l. #297388marjasha
MemberÄra ole nii pessimistlik, ikka leiab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Näiteks purjus naine. Purjus naine lapsega. Jne.
Tegelikult olen Sinuga nõus, suitsetav naine…. No pole kena vaatepilt.
Kõige hullem, mida minu silmad on näinud- rase naine alkoholi klaasiga ja suits ees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 10:14 e.l. #297409argoll
MemberSuitsul on ikka meeletu jõud.Ainult 5% loobujatest ei tõmba ka peale 5a.Ülejäänutel läheb kõik vanaviisi edasi.Ise ei ole nüüd 9 kuud suitsetanud ja pean ütlema, et see tahe ei ole kahjuks kuhugi kadunud.
Argo
aprill 14, 2011 at 12:30 p.l. #297434AlanBStard
ModeratorIla jutt, et raske maha jätta. Mu kasuvanaisa suitsetas 57aastat, jättis päevapealt. Isa suitsetas 22aastat, jättis päevapealt, isegi olen jätnud.Tubakas on kõige tugevam sõltuvusetekitaja tuntud mõnuainetest. Aga ega sõltuvus ei ole kõigil ühetugev. Nagu ka motivatsioon, rasvakogumiskalduvus, füüsilised ja vaimsed võimed ja muu selline
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 12:34 p.l. #297435AlanBStard
ModeratorSuitsul on ikka meeletu jõud.Ainult 5% loobujatest ei tõmba ka peale 5a.Ülejäänutel läheb kõik vanaviisi edasi.Ise ei ole nüüd 9 kuud suitsetanud ja pean ütlema, et see tahe ei ole kahjuks kuhugi kadunud.Naistepuna aitab, ja dopaminergilised antidepressandid (suits tõstab dopamiini). Bupropiooni müüakse suitsetamisevastase ravimina Zybani nime all, kallimalt kui teiste nimede all minu teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2011 at 12:39 p.l. #297439daemonium
MemberSiinkohal oleks huvitav ka su kasuvanaisa ja isa kommentaari lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Olin sinuga sama meelt , kui paar aastat olin suitsetanud , aga nagu öeldakse , elul on loll komme õpetada inimest…Üldiselt on minu tutvusringkonnas peale nii pikka staazi lõpetatud siis , kui surm silme ees…mõni on ka muidugi surma valinud…Absoluutselt nõus.Ise päevapealtlõpetajana kinnitan – selleks sundis suur jama.Olnuks kasvõi mingi võimalus,jätkanuks suitsetamist.
aprill 14, 2011 at 12:39 p.l. #297440AlanBStard
ModeratorKas rohelist teed oleks parem hommikul juua enne sööki või peale sööki või hoopis õhtul enne magama minekut?Tühja kõhuga on efekt kõige parem, piimaga koos kõige väiksem.
Minu meelest ta und ei sega, rahustavaid aineid on palju sees.
aprill 14, 2011 at 12:42 p.l. #297442AlanBStard
ModeratorKas sellest asjast mingit kasu on(kes teab, v kellel on)http://www.rocketreview.net/images/41CM4PT…L500_AA300_.jpg
Või see lihtsalt mõttetu vidin, et võib rõdult alla visata (mul muidu see olemas, aga pole pikemat aega treeninud sellega)???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lahe kiige, aga osta parem fitnessipall. 100-200 kr ja sellega saab palju asju teha.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.