15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2011 at 6:48 p.l. #297313
Mozilla
MemberJa kui teen rohelist teed kooli kaasa(pudelisse), kas see väga higistama ja vetsu ei aja. Ei tahaks küll koolis väga higistada ja iga natukese aja tagant vetsus käija???
aprill 13, 2011 at 6:49 p.l. #297314Archangel
MemberJa kui teen rohelist teed kooli kaasa(pudelisse), kas see väga higistama ja vetsu ei aja. Ei tahaks küll koolis väga higistada ja iga natukese aja tagant vetsus käija???No higistama mind ei tundu ajavat. WC-ga on täpselt see lugu, et mida rohkema veega sa teed teed, seda rohkem ka wc-sse ajab. Võit teha ju ülimalt kange tee – aga vaevalt, et seda lihtne alla ajada kõrist on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 6:54 p.l. #297315Mozilla
MemberKange roheline tee ilma suhkruta-
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul lausa külmajudinad käivad üle. Aga äkki harjun ära ja hakkab meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 7:07 p.l. #297317daemonium
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul lausa külmajudinad käivad üle. Aga äkki harjun ära ja hakkab meeldima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Harjub ära.Ma 8 aastat ilma suhkruta,9 aastat ilma suitsuta,11 aastat kaine …
Ja täitsa elus kohe.Ausõna
Ei midagi hullu.
aprill 13, 2011 at 7:13 p.l. #297318Mozilla
Memberdaemonium-sa ei suitseta ja ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 7:14 p.l. #297319Mozilla
MemberKuidas üldse suitsetamine kaalulangetamist mõjutab? Ma muidu pool aastat suitsetan, tänu sõbrannale.
aprill 13, 2011 at 7:16 p.l. #297320Viiking
MemberKuidas üldse suitsetamine kaalulangetamist mõjutab? Ma muidu pool aastat suitsetan, tänu sõbrannale.Ülekaal + suitsetamine = not good veresoonkonnale!
aprill 13, 2011 at 7:19 p.l. #297321Mozilla
MemberViiking ma tean, et kahjulik, aga ma pigem langetan kaalu topelt kui jätan suitsetamise maha.(kuid kes teab)
aprill 13, 2011 at 7:22 p.l. #297322Archangel
MemberViiking ma tean, et kahjulik, aga ma pigem langetan kaalu topelt kui jätan suitsetamise maha.(kuid kes teab)Tundub selline totaalselt naljakas suhtumine…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille pärast kaalu langetada tahad? Et parem välja näha? Tervis oleks parem?
Aga mida annab suitsust loobumine: tervis läheb paremaks, ning mulje sinust jääb parem = näed parem välja. Ei ole midagi hullemat kui tossav naine.
Võid olla piitspeenike ning jube ilus, aga kui suits ees siis minu arvamus langeb kohe 10x naisest. Suudled nagu tuhatoosi ning juuksed, riided – kõik selle tossu haisuga koos. Pluss suuhügieen… hambad kollakad jne. Jube
Niiet jah. Mõtle selle üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 7:31 p.l. #297325Mozilla
MemberMa tean Archi.
Aga miks on nii, et kui mees suitsetab siis pole hullu ja kui naine suitsetab siis on kohe katastroof?
Jaa ma üritan maha jätta kuidagimoodi, aga see on nii raske, kui su sõbranna iga päev tossab su ees ja paljud tuttavad ka ja sina lihtsalt vahid pealt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga hea seegi, et olen kõigest pool aastat suitsetand, on kergem maha jätta kui inimesel kes on 5-10 aastat suitsetand.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Asi pole tahtmises, mulle lihtsalt meeldib tossata, hea ajaviide ja nüüd 18 sain hiljuti, kõik võimalused olemas, aga see suitsetamine on nii kahjulik, ja mul oli muidu unistus sportlaseks hakata, mitte tipp aga lihtsalt enda jaoks teha palju trenni, aga suits ja sport ei sobi kokku. Eks näeb mis saab.
aprill 13, 2011 at 7:31 p.l. #297326daemonium
Memberdaemonium-sa ei suitseta ja ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma jah siuke pea-aegu ideaalne,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõsisemalt rääkides – ei ole mina midagi maha jätnud niisama,kõrgest teadlikusest,ikka on asi jamaks läinud enne.
Ja kõikidest kõige raskem ja jubedam oli suitsetamisest loobumine …
aprill 13, 2011 at 7:37 p.l. #297330gmaster
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks peaks rohelist teed kangena jooma? Must tee on kangelt joomiseks.
aprill 13, 2011 at 7:42 p.l. #297332Mozilla
MemberMiks peaks rohelist teed kangena jooma? Must tee on kangelt joomiseks.äkki jään rohkem laksu alla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ok see oli nali. Ma ei tea miks kangena jooma, äkki selle pärast et siis joon vähem teed ja vetsu ei jookse niipalju, aga liiga lahjaks ei lähe ära. Loodan, et said aru mu mõttest
aprill 13, 2011 at 9:37 p.l. #297342viki667
MemberHarjub ära.Ma 8 aastat ilma suhkruta,9 aastat ilma suitsuta,11 aastat kaine …Ja täitsa elus kohe.Ausõna
Ei midagi hullu.
Retsept!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 11:39 p.l. #297347realreal
MemberSee rocket vormib kõhulihaseid ja seljal ei ole nii valus kui niisama mati peal tehaAga ma üritan teha sellega iga päev mingi 5-10 minti ja siis pärast vaatan, kas aitab midagi(muidugi on ka toitumine tähtis, ilma selleta ei saavuta midagi. Võin ju iga päev palju trenni teha, aga kui söön need kcal endale kõik tagasi siis kasu pole küll mingit-ma arvan)
Ma loodan, et see masin natukenegi aitab, muidugi mingi imemasin see ka pole, aga väga saast ta ka ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks see masin paras logudik ole…nägin seda enda silmaga prismas, ajas ikka naerma küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maksis 100euri -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.