15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2011 at 8:04 e.l. #297211
Mozilla
MemberDaemonium- tahad öelda, et kui ma kulutan rohkem kcal kui söön siis see ei aita mu kaalulangusele?
Ma ei jõua jooksmas käija, veel vähem rattaga sõita. Sa oled jah vb terve elu voemis olnud ja ei tea mis asi on ülekaal. Proovi ise joosta väljas oma 25 üleliigse rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma kõnnin neljandale korrusele, siis olen juba surm väsind ja selline tunne, et rohkem ei jõua.Isegi 1 kg ei saa alla kui toitun tervislikult ja kodus teen palju trenni????Päris huvitav.
aprill 13, 2011 at 8:12 e.l. #297212daemonium
MemberDaemonium- tahad öelda, et kui ma kulutan rohkem kcal kui söön siis see ei aita mu kaalulangusele?Ma ei jõua jooksmas käija, veel vähem rattaga sõita. Sa oled jah vb terve elu voemis olnud ja ei tea mis asi on ülekaal. Proovi ise joosta väljas oma 25 üleliigse rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma kõnnin neljandale korrusele, siis olen juba surm väsind ja selline tunne, et rohkem ei jõua.Isegi 1 kg ei saa alla kui toitun tervislikult ja kodus teen palju trenni????Päris huvitav.
Kodus sa lihtsalt ei kuluta rohkem kui sööd.Seda et sa joosta ei jaksa,ma usun,et rattaga sõita ei jaksa – no mitte ei usu.
Ahjaa …
Mina kaalusin 8 aastat tagasi ~200kg.
aprill 13, 2011 at 8:16 e.l. #297214Archangel
MemberEi tasu paanikat tekitada.
Kui inimene on ülekaalus siis esialgseks nö. dieediks piisab juba saasta välja-arvamine menüüst, selle asemele korralikke toitainete panemine ning kerge trenn.
Täiesti aus olla siis ei pea kaalulanguseks isegi trenni tegema. Rasva saab ka ilma põletada. Küll aga on see tobe ja mitte-effektiivne. Kerge trenn mida kodus teha annab on enam kui küll algajale.
Mina olen kodus alustanud. Ning kodus on alustanud nii mõnigi inimene – alles oli foorumis üks noormees, kes näitas oma sixpacki ja vormis lihaseid mida oli saavutanud 2a kodus treenimisega.
See on loll jutt ja ma ei tea mis, kadedus vms – mis sunnib ütlema, et kodus koormust ei saa. Asi on kättevõtmises.
Kätekõverdused, kükid, kõhulihased – nendega paneb ilusti vere käima ning pakuvad koormust. Ma ei ole veel näinud inimest, kes kätekõverdustest koormust ei saaks. Isegi professionaalsed kulturistid kasutavad neid teinekord. Algajale on lihtne kükk ilma raskuseta ideaalne. Kõhulihastest ei tasu rääkidagi – täiesti a ja o harjutus.
Kuid seda ütlen küll, et 1h võiks väljas jalutamas käia nüüd kui ilmad ka juba ilusamad. Hea madala pulsiga jalutuskäik peaks protsentuaalselt kõige rohkem rasvu põletama. Hea mõnus aeroobne, ei pea muretsema põlvede ega muu sellise pärast samuti ega kandma spets jalanõusid või riideid.
Edu!
aprill 13, 2011 at 8:18 e.l. #297215Archangel
MemberKodus sa lihtsalt ei kuluta rohkem kui sööd.Seda et sa joosta ei jaksa,ma usun,et rattaga sõita ei jaksa – no mitte ei usu.Ahjaa …
Mina kaalusin 8 aastat tagasi ~200kg.
Puhtalt vaimus kinni. On see kodu siis mingi eriline koht, kus rasv ei põle?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kodus liiguta või mägesid aga rasva see ei põleta? Mõistan, et pead silmas selle all seda, et kodus ollakse mugavad ning isegi kui tehakse trenni siis kiputakse näksima ja kokkuvõttes asi ei parane.
Aga see ongi kõik mõttejõus kinni.
Mõni käib iga päev jooksmas 10km ning siis kodus õgib kõik kalorid tagasi… suhtumise asi.
aprill 13, 2011 at 8:22 e.l. #297217daemonium
MemberPuhtalt vaimus kinni. On see kodu siis mingi eriline koht, kus rasv ei põle?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põleb ikka – kui on tingimused.Mul omal kodus jõusaal sisustatud.
Ma lihtsalt väitsin seda,et tavainimene ei ole võimeline aeroobset tegemata nii intensiivselt treenima,et rasva põletama hakata,.
aprill 13, 2011 at 8:57 e.l. #297223katis
MemberMa usun, et kodustes tingimustes annab edukalt trenni teha ja sellega aidata kaasa kaalulangusele. Kõik ei pea omamama jõusaalivarustust, et saada endale lihaseline keha ja viia rasva% miinimumini ju. Kui inimene suudab kodusetreeninguga ka vaid 100 kcal kulutada ja neid mitte tagasi süüa, siis on asi seegi vähemalt pikas plaanis. Mõelge, millise summa see juba aastaga kokku teeb, kui vaid 100 kcal võrra vähem süüa või need ära kulutada. Mõni tundub kohe nii negatiivne olema, et ah, milleks sa hakkad vaeva nägemagi, et mõttetu on kodus rassida. Ma ei usu, et on mõttetu. Alati on mõtet! Ma teen aeg-ajalt ühe programmi järgi trenni ja ausalt öeldes, olen vahel peale tundi rassimist rohkem väsinud kui aeroobikasaalis. Rääkimata siis Youtube’is olevatest videotest. Kui on ruumi kodus hüpata, karata, saab mu arust juba päris mõnusa trenni.
aprill 13, 2011 at 9:28 e.l. #297229Archangel
MemberPõleb ikka – kui on tingimused.Mul omal kodus jõusaal sisustatud.Ma lihtsalt väitsin seda,et tavainimene ei ole võimeline aeroobset tegemata nii intensiivselt treenima,et rasva põletama hakata,.
Aga milleks üldse niipalju vaeva näha?
Piisab kui oma kaloraaž negatiivsesse viia ja rasv hakkabki põlema juba. Treening lihtsalt soodustab seda, kiirendab seda ning aitab sealjuures lihaseid säilitada või neid isegi ka ehitada vähemal määral.
Tuleb toitumist lihtsalt veidi piirata.
Jõusaalis rassides on see eelis, et tihtipeale seal kulutatud energia tähendab seda, et võid ülejäänud päeva jooksul päris mehiseid toidukordi süüa ning ikka kaalus alla võtta.
Kodus tehes, kui see kulutatud energiahulk on väiksem siis pead suuresti oma toitmuse üles ehitama selliselt, et toidukogused üldjoontes siiski langevad.
Aeroobne pole rasvapõletuseks üldse mittegi kõige tähtsam asi. Mina ütleks, et korralik jõutreening on palju effektiivsem. Ning usu mind kui ütlene, et ülekaalus naisterahvas saab isegi põlvede peal kätekõverduste tegemisega sellise koormuse, et higi voolab ojadena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tähtsam on alustada – ükskõik kui väikese sammudega. Alusta kasvõi nii, et jätad päevas kohukese söömata ja tuled koolist pikema ringiga koju. Algus on alati raske.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 10:11 e.l. #297232daemonium
Memberdaemonium mida sa plõksid, take it easy now, ikka peab olema keegi kes hakkab mingit juuksekarva pooleks ajama mingite Mozardite ja Boltidega,- gosh, geneetika geneetikaks, et paneme üldse teema lukku ja ühesõnaga lootust peaaegu polegi või? Kust tead millise geneetikaga teemaalgataja on üldse? Mis vahet seal on, et foorumis on hunnik hard gainereid kes juurde ei võta, vahet pole palju söövad, see ei puutu eriti üldse siia teemasse…Neiu soovis abi ja temapuhul aitaks kaasa küll, kui ta teaks mida omale suhu pista ja mida mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ju ei vaielnud selle vastu,et peab vaatama,mida sööd,minu väide oli hoopis,et grupp seltsmehi peab toitumist tunduvalt hoolikamalt jälgima kui teised.
Veel enam,ma väidan,et küsija jaoks just see ongi peamine ja põhiline.Väidan endiselt,et ülekaalus ja kehvas füüsilises vormis inimesele on korras toitumine praktiliselt ainuke lahendus kaalu alandamiseks.
Trenni tuleb teha,niipalju kui füüsis võimaldab,aga jään ka siin oma seisukoha juurde,et tavainimene ei ole aeroobset trenni tegemata võimeline nii intensiivselt treenima,et kaalu alandada.
Siin kõhnakstreenimist jutlustavatele kodanikele oleks siiski paar küsimust:
1.Kui suur peaks ikkagi olema too treeningkoormus,et ilma aeroobse trennita saavutada negatiivne kaloraazh?
2.Milline peaks too intenssivne kaalulandav trenn välja nägema inimese puhul,kes väidab,et ei jaksa ei joosta ega rattaga sõita?
btw,neile,kes ei olegi kunagi paks olnud,teadmiseks – väide a ma tegin ju trenni on suure osa paksude jaoks lihtsalt ettekääne-enesepetmine,et lubada endale söögilauas rohkem kui vaja.
Igal juhul mina olin küll selline.Siit ka trenni fetisheerimine paksude puhul – et ainult ei peaks söömise kallale minema.
Ja nüüd üritavad head inimesed siin väita,et (hommik)võimlemisega saab kaalu alandada …
No sel juhul pean mina olema see paha,kes väidab ülekaaluline kehva füüsisega inimene vabaneb kaalust ainult toitumise abil;trenn on sekundaarne,kuigi samuti vajalik.
Mina kuulasin häid inimesi 38 aastat,siis sain aru,et pahadel on õigus;loodetavasti neiu küsija on minust targem,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 10:17 e.l. #297234daemonium
MemberAeroobne pole rasvapõletuseks üldse mittegi kõige tähtsam asi. Mina ütleks, et korralik jõutreening on palju effektiivsem. Ning usu mind kui ütlene, et ülekaalus naisterahvas saab isegi põlvede peal kätekõverduste tegemisega sellise koormuse, et higi voolab ojadena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usu mind – see ei ole nii.Viimased 5 aastat asjaga tegeletud.Ei ole mina veel näinud kedagi end saledaks treenimas.
Kõige tähtsam on alustada – ükskõik kui väikese sammudega. Alusta kasvõi nii, et jätad päevas kohukese söömata ja tuled koolist pikema ringiga koju. Algus on alati raske.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on sul küll õigus.
aprill 13, 2011 at 11:07 e.l. #297235Archangel
MemberSiin kõhnakstreenimist jutlustavatele kodanikele oleks siiski paar küsimust:1.Kui suur peaks ikkagi olema too treeningkoormus,et ilma aeroobse trennita saavutada negatiivne kaloraazh?
2.Milline peaks too intenssivne kaalulandav trenn välja nägema inimese puhul,kes väidab,et ei jaksa ei joosta ega rattaga sõita?
1. 0
2. Kõik tuleb aja möödudes. Keegi ei alusta supermanina, kes jõuab joosta ja rattaga sõita pikki distantse. Algajale on intensiivne trenn juba trepist üles kõndimine.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> / näiteks ma pole üldse suurem asi jooksja. 500m sörki ja mul hakkab vaat-et pistma juba. Seega minu jaoks on ka sörk, suhteliselt intensiivne aeroobne juba – samas kui tõsisematele jooksjatele ei ole ka 10km kiiremat jooksu mingi väljakutse.Kätekõverdused kui sellised on ülekaalulise inimese jaoks ülimalt rasked ning rakendavad päris mitut lihast töösse. Mul endal võtab hingeldama kui teen 20x aeglast kätekõverdust. Intensiivsust küllaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu ma enne mainisin – negatiivse kaloraaži saavutamiseks ei pea üldse trenni tegema.
Lihtsalt sööd vähem. BAV kulutab ülejäänu. Ning keha on “sunnitud” kasutama rasvavarusid energia saamiseks. Küll aga ilma trennita jääb selline meetod siiski suhteliselt ebaeffektiivseks ning mitte just väga tervislikuks.
Ma ei vaidle üldse vastu, et kodus treenimine ei ole kõige effektiivsem viis vormi saada – eriti veel vähese aeroobsega. Aga väide, et täiesti võimatu see oleks, on kindlasti vale.
Hetkel treenin ise kodus ning viimased 6 nädalat ilma aeroobseta. -4kg pekki läinud. (jah pekki, sest lihaste ümbermõõdud samad aga kõhu pealt väheneb)
Nüüd lülitasin ka aeroobse sisse kuna sai koju Crosstrainer muretsetud. Usun, et ka ilma aeroobseta oleksin suutnud edukalt rasvapõletust jätkata.
Kaalu/rasva kaotuses on palju nüansse ning väga mitu viisi lõpptulemust saavutada – seda nii treeningu kui toitumise osas. Päris paljudes asjades on inimestel üksmeel ning päris paljudes jääme omavahel vaidlema. Töötavaid lahendusi on mitmeid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 3:13 p.l. #297275Kask
MemberVaidlen vastu sellele loogikale, et ilma aeroobseta ei saa alla võtta ja rasva põletada. Kõik on võimalik õige toitumisega.
Keskmine jõusaalitreening kulutab 200-300 kalorit, koos sinnakuuluva soendusega ja venitamistega. Inimene, kellel on toitumine paigas ja kelle eesmärk ongi alla võtta ja ta suudab tunda nälgi ja pidada kinni oma kavast ja rutiinist saab väga edukalt võtta alla ilma aeroobseta.
Tõesti, kui inimene kaalub 200 kg, siis võtab see ilmatuma hulga aega, kuid 5-10kg on selliselt täiesti reaalne kaotada normaalse aja jooksul.
Miks sa arvad, et kodus ei kuluta rohkem kui sa sööd?
Nt, istud päev läbi kodus, sööd kindlatel kellaaegadel kindlaid asju ja kaalutult, et ei sööks kaloreid rohkem kui sa kulutad + oma BAV. Nt BAV 1500kcal, kodus passides sa ikka midagi teed, +400kcal veel päeva (16h) jooksul. 1900kcal ja täiesti reaalne ju.
Edit: mis puudutab Bolti, siis ma ilmselgelt ei mõelnudki tippsporti, vaid täiesti tavalist inimest ja normaalses vormis olemist. Sinu jutu järgi võrdub hea, tervislik vorm ainult tipuga ja maailmatasemega.
aprill 13, 2011 at 3:21 p.l. #297276daemonium
MemberVaidlen vastu sellele loogikale, et ilma aeroobseta ei saa alla võtta ja rasva põletada. Kõik on võimalik õige toitumisega.Keskmine jõusaalitreening kulutab 200-300 kalorit, koos sinnakuuluva soendusega ja venitamistega. Inimene, kellel on toitumine paigas ja kelle eesmärk ongi alla võtta ja ta suudab tunda nälgi ja pidada kinni oma kavast ja rutiinist saab väga edukalt võtta alla ilma aeroobseta.
Tõesti, kui inimene kaalub 200 kg, siis võtab see ilmatuma hulga aega, kuid 5-10kg on selliselt täiesti reaalne kaotada normaalse aja jooksul.
Miks sa arvad, et kodus ei kuluta rohkem kui sa sööd?
Nt, istud päev läbi kodus, sööd kindlatel kellaaegadel kindlaid asju ja kaalutult, et ei sööks kaloreid rohkem kui sa kulutad + oma BAV. Nt BAV 1500kcal, kodus passides sa ikka midagi teed, +400kcal veel päeva (16h) jooksul. 1900kcal ja täiesti reaalne ju.
Edit: mis puudutab Bolti, siis ma ilmselgelt ei mõelnudki tippsporti, vaid täiesti tavalist inimest ja normaalses vormis olemist. Sinu jutu järgi võrdub hea, tervislik vorm ainult tipuga ja maailmatasemega.
Minu loogika oli üldiselt,et peamine ongi söömine ja trenni peale väga loota ei maksa.
Kas pean ennast tsiteerima või saad ise lugemisega hakkama?
Oma viimase väite puhul sa aga lihtsalt valetad.
aprill 13, 2011 at 5:49 p.l. #297288Mozilla
MemberMis sobiks rohkem hommikusöögiks:
1.)müsli piimaga
2.)puder
3.)keedetd muna
4.)võileib
Või äkki soovitate midagi muud hommikusöögiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 5:55 p.l. #297290Archangel
MemberMis sobiks rohkem hommikusöögiks:1.)müsli piimaga
2.)puder
3.)keedetd muna
4.)võileib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitu muna (vahet pole kuidas teed) + puder/tatar/riis + veidi taimset. Tomat, kurk näiteks. Kastmeks veidi maitsestamata jogurtit või 10% hapukoort näiteks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 5:57 p.l. #297292daemonium
MemberMis sobiks rohkem hommikusöögiks:1.)müsli piimaga
2.)puder
3.)keedetd muna
4.)võileib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Müsli piimaga unusta üldse ära;võileib kah.
Tatrapuder on OK.
Muna kah normaalne.
Austatud spetsialisti hr.ROtteri klassikalises menüüs oli hommikusöök:
singiomlett ,brokkoli-avokado-tomati salat hapukoorega ja koorega kohv.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.