15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
aprill 12, 2011 at 7:30 p.l. #297148
Viiking
MemberTrenni hakkasin tegema suhteliselt hilja, kui olin 14 ja kaalu juba 97kg 182cm pikkuse juures. Sõitsin siis iga päev rattaga 40km järjest. Kolme kuuga langes kaal 67kg peale, muidugi hoidsin toidust saadavat energiahulka defitsiidis. Siis hakkasin tegelema jõµusaaliga ja tegelen siiamaani
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel 186cm ja 89kg.Kopisin oma profiilist teksti lihtsalt, ehk siis olen ka kõik läbi elanud, aga liiga kiiresti ei tasu ka teha nagu mina, sapikivid kerged tulema!!!
aprill 12, 2011 at 9:58 p.l. #297167Ak_47
MemberIse mõtlesin ühel enda sünnipäeval,et järgmine a. juubel tulemas…. võtaks midagi ette.
Püstitasin eesmärgi,et aastaga korralikult vormi. Kaal oli ~85kg , kuuajaga kukkus umbes 0.5kg (80kg oli eesmärk)
Söök ? – Ei muutnud (oli ikkagist ju üle harjukeskmise
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Mis ma tegin, siis…jooksin enamasti igapäev,youtuubist kõhulihaste video õhtul arvutist lahti ja tihkusin teha, tulemus? :Sikspäkk oli juubeliks ees.Küll aga seda uuesti ma ei viitsiks küll teha,hetkel ei ole tagasilangust tekkinud kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, sest nüüdseks käin juba hallis trennis.aprill 12, 2011 at 10:01 p.l. #297168AlanBStard
ModeratorProovin siis kuu aega tervislikumalt toituda ja trenni teha(esialgu natukene, kodust võimlemist).Ma tahaks näha mida see kodune trenn endast kujutab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei usu et sul õnnestub seal erilist koormust saavutada ja ilma tulemusi tavaliselt ei tule.
Kevad on käes, võta jalgratas ja sõida. Kui vähegi võimalik siis korralikult nii et vahepeal on süda kurgus.
Tee metsas mäkkejooksu nii et süda kurgus.
Kõhtu täidavad juust ja lõhe hästi. Kodujuustu-tuunikalasalat tomati ja kurgiga. Varsselleri wokk kanaga. Jne. Munasöömine hommikul oli uuringus positiivne.
Jäätise asemel valan mina ntx külmutatud marju piima ja natukese veiniga üle. Ma panen suhkruasendajat sisse ehkki see ei ole moes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 12, 2011 at 11:46 p.l. #297172Archangel
MemberMa tahaks näha mida see kodune trenn endast kujutab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ei usu et sul õnnestub seal erilist koormust saavutada ja ilma tulemusi tavaliselt ei tule.
Kevad on käes, võta jalgratas ja sõida. Kui vähegi võimalik siis korralikult nii et vahepeal on süda kurgus.
Tee metsas mäkkejooksu nii et süda kurgus.
Kõhtu täidavad juust ja lõhe hästi. Kodujuustu-tuunikalasalat tomati ja kurgiga. Varsselleri wokk kanaga. Jne. Munasöömine hommikul oli uuringus positiivne.
Jäätise asemel valan mina ntx külmutatud marju piima ja natukese veiniga üle. Ma panen suhkruasendajat sisse ehkki see ei ole moes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et algajale naisterahvale on tema enda kehakaalust küll ja küll koormuse andmiseks kehale.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aeroobsega läheb vbl raskeks aga hüppenöör on karm aeroobne, kui teha viitsib.
Kõhtu täidavad hästi pea kõik lihatooted või üldse kõrge rasva/valgusisaldusega tooted. Teinekord piisab vaid paar tükki juustu haugata mõnele einele kõrvale ning juba püsib kõht paremini ja kauem täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 2:13 e.l. #297174daemonium
MemberGeneetika on ikkagi suhteliselt väheuuritud ja see kellel milline geen avaldub on ikka suht kaootiline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trofim Lõssenkost oled midagi kuulnud?
Enamus inimesi suudavad enast kerge vaevaga halva toitumisega paksuks süüa ja suudavad ka vormi saada.Jajahh.Igaüks võib kirjutada viieaastaselt ooperi nagu Mozart või joosta sama kiiresti kui Bolt.Nad lihtsalt ei viitsi,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka siin voorumis piisavalt inimesi,kes ei suuda kaalust juurde võtta vaatamata sellele,mida ja kui palju nad suhu panevad.
Kuulutame need logarditeks,kes ei viitsi süüa,nagu peab?
aprill 13, 2011 at 3:10 e.l. #297176Mozilla
MemberAlanBStard- Mul polnud plaanis teha kodust trenni terve elu. Tahaks esialgu 5-10 kg allas saada, et oleks endal kergem ja siis juba välja jooksma. Ratast mul pole ja ei saa ka, sest seda pole kuskile toppida ja vanemad ütlevad, et mis selle rattaga ikka linnas teha, liiga palju autosi jne(nii nad ütlevad ja ei luba osta). Kodus võiks esialgu teha kõhulihaseid, kükke, harjutusi hantlitega (youtubes videot saab otsida) ja mul endal on plaadi peal mitu trenni-jooga, fitness ja muud kaalulangetamis ja lihasvormimis harjutused.
Ja mul polnud plaanis jäätist sööma hakata, lihtsalt üleeelmises postituses kirjutasin,et kui oleksin vormis siisi saaksin suvel vahepeal jäätist süüa, ilma et peaks piinlikkust tundma.(See oli lihtsalt näide)
Ja kui viitsimist on siis kirjutage mida te ise teete, et vormis olete v kui olete olnud ülekaalus, kuidas saite vormi. Kirjutage midagi(õpetlikku või niisama), mul on alati hea meel lgeda teie vastuseid/postitusi.
aprill 13, 2011 at 3:30 e.l. #297177Aile
MemberAlanBStard- Mul polnud plaanis teha kodust trenni terve elu. Tahaks esialgu 5-10 kg allas saada, et oleks endal kergem ja siis juba välja jooksma. Ratast mul pole ja ei saa ka, sest seda pole kuskile toppida ja vanemad ütlevad, et mis selle rattaga ikka linnas teha, liiga palju autosi jne(nii nad ütlevad ja ei luba osta). Kodus võiks esialgu teha kõhulihaseid, kükke, harjutusi hantlitega (youtubes videot saab otsida) ja mul endal on plaadi peal mitu trenni-jooga, fitness ja muud kaalulangetamis ja lihasvormimis harjutused.Ja mul polnud plaanis jäätist sööma hakata, lihtsalt üleeelmises postituses kirjutasin,et kui oleksin vormis siisi saaksin suvel vahepeal jäätist süüa, ilma et peaks piinlikkust tundma.(See oli lihtsalt näide)
Ja kui viitsimist on siis kirjutage mida te ise teete, et vormis olete v kui olete olnud ülekaalus, kuidas saite vormi. Kirjutage midagi(õpetlikku või niisama), mul on alati hea meel lgeda teie vastuseid/postitusi.
Mina olen paks olnud küll… või noh, mõned ütlesid, et ma olen lihtsalt suur
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaloraazhi ei piira, käin trennis. Kuid ma mõtlen pea iga ampsu peale, mis sisse läheb, et mida see toiduaine mulle annab (peale hommikuse kohvi). Mitte makrotoitainete poolest vaid mikrotoitainete poolest.
aprill 13, 2011 at 4:41 e.l. #297179ainalton
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Trofim Lõssenkost oled midagi kuulnud?
Jajahh.Igaüks võib kirjutada viieaastaselt ooperi nagu Mozart või joosta sama kiiresti kui Bolt.Nad lihtsalt ei viitsi,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka siin voorumis piisavalt inimesi,kes ei suuda kaalust juurde võtta vaatamata sellele,mida ja kui palju nad suhu panevad.
Ma ütlesin enamus, mitte kõik!
Mis puutub siia Mozart võib Bolt??? Vormi saavad kõik kel vähegi tahtmist ja kannatust on. Neid kes isegi mitu korda üle oma BAVI süües juurde ei võta , neid on vähe.
Toon näite oma tuttavast,
eluaeg olnud alakaaluline, 6 kuud tagasi oli 47kg. (mees)
Hakkas korralikult toituma ja seejärel treenima, tänaseks on ta 60kg ja veidi peale.
Enamikul puudub lihtsalt tahtejõudu õieti rutiinselt toituda ja trenni teha.
aprill 13, 2011 at 4:44 e.l. #297180daemonium
MemberAlanBStard- Mul polnud plaanis teha kodust trenni terve elu. Tahaks esialgu 5-10 kg allas saada, et oleks endal kergem ja siis juba välja jooksma. Ratast mul pole ja ei saa ka, sest seda pole kuskile toppida ja vanemad ütlevad, et mis selle rattaga ikka linnas teha, liiga palju autosi jne(nii nad ütlevad ja ei luba osta). Kodus võiks esialgu teha kõhulihaseid, kükke, harjutusi hantlitega (youtubes videot saab otsida) ja mul endal on plaadi peal mitu trenni-jooga, fitness ja muud kaalulangetamis ja lihasvormimis harjutused.Ja mul polnud plaanis jäätist sööma hakata, lihtsalt üleeelmises postituses kirjutasin,et kui oleksin vormis siisi saaksin suvel vahepeal jäätist süüa, ilma et peaks piinlikkust tundma.(See oli lihtsalt näide)
Ei usu,et suudad kodus treenida niivõrd suure koormusega,et see kasvõi mingil määral su kaalu mõjutaks.Ratast ei soovitatud sulle niisama;rattaga on füüsiliselt kehvas vormis inimesel kõige lihtsam piisavat koormust saada.Ja üldiselt toimub peamine kaalualandamine ikkagi köögis.
Ahjaa,sõna “dieet” selles mõttes,et mingi kuu-kaks piirad toitumist ja siis võid olla nagu teised,unusta ära.Sina jääd oma söömist rangelt jälgima elu lõpuni – kui ikka tahad normaalkaalus olla.
Geneetika …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 4:50 e.l. #297181Aile
MemberEi usu,et suudad kodus treenida niivõrd suure koormusega,et see kasvõi mingil määral su kaalu mõjutaks.Ratast ei soovitatud sulle niisama;rattaga on füüsiliselt kehvas vormis inimesel kõige lihtsam piisavat koormust saada.Ja üldiselt toimub peamine kaalualandamine ikkagi köögis.Ahjaa,sõna “dieet” selles mõttes,et mingi kuu-kaks piirad toitumist ja siis võid olla nagu teised,unusta ära.Sina jääd oma söömist rangelt jälgima elu lõpuni – kui ikka tahad normaalkaalus olla.
Geneetika …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, kindlalt tuleb valida selline toitumisrezhiim, mis sobiks elu lõpuni.
aprill 13, 2011 at 4:52 e.l. #297182daemonium
MemberMa ütlesin enamus, mitte kõik!Mis puutub siia Mozart võib Bolt??? Vormi saavad kõik kel vähegi tahtmist ja kannatust on. Neid kes isegi mitu korda üle oma BAVI süües juurde ei võta , neid on vähe.
Toon näite oma tuttavast,
eluaeg olnud alakaaluline, 6 kuud tagasi oli 47kg. (mees)
Hakkas korralikult toituma ja seejärel treenima, tänaseks on ta 60kg ja veidi peale.
Enamikul puudub lihtsalt tahtejõudu õieti rutiinselt toituda ja trenni teha.
Ära tule siin jurama “tahtejõust”.Sa lihtsalt ei tea,millest räägid.
Vormi saab tõesti igaüks,ainult et mõnel on vaja selleks vähe ja teisel tohutut pingutust.
Just sellepärast puutuvadki siia Mozart ja Bolt.Kui asi käiks nii,nagu sina väidad,oleks meil kõik Boldid ja Mozartid.
Aga ei ole ju.
aprill 13, 2011 at 5:31 e.l. #297183priit002
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Trofim Lõssenkost oled midagi kuulnud?
Jajahh.Igaüks võib kirjutada viieaastaselt ooperi nagu Mozart või joosta sama kiiresti kui Bolt.Nad lihtsalt ei viitsi,eks ole,
EI või aga neid geneetilisis imesid nagu Bolt ja Mozart (ma loodan et sa ikka seda täisnime ka tead)on vähe !Aga vaaates praegu üldist dendentsi siis enamus inimesi,vähemalt vananedes kui mitte varem suudavad oma kaalu vale toitumisega ära rikkuda.Need kes söövad kõike ja ei võta juurde neid on ju vähe?Ja kas tõesti on geen mis takistab inimesi trenni tegemast ja sunnib neid juustuburgereid õgima?Ma tean et on ka haigusi mis takistavad inimesel kunagi täiskõhutunnet tundmast, aga see on ikagi väga haruldane. Ma ei ole ise ka supergeneetikaga ja pean oma kaalul ja toitumisel silma peal hoidma, kuna see läheb väga kergesti käest ära.Ometi ei nimeta ma tahtejõu puudumist geneetiliseks veaks!
aprill 13, 2011 at 5:47 e.l. #297185daemonium
MemberEI või aga neid geneetilisis imesid nagu Bolt ja Mozart (ma loodan et sa ikka seda täisnime ka tead)on vähe !Aga vaaates praegu üldist dendentsi siis enamus inimesi,vähemalt vananedes kui mitte varem suudavad oma kaalu vale toitumisega ära rikkuda.Need kes söövad kõike ja ei võta juurde neid on ju vähe?Ja kas tõesti on geen mis takistab inimesi trenni tegemast ja sunnib neid juustuburgereid õgima?Ma tean et on ka haigusi mis takistavad inimesel kunagi täiskõhutunnet tundmast, aga see on ikagi väga haruldane. Ma ei ole ise ka supergeneetikaga ja pean oma kaalul ja toitumisel silma peal hoidma, kuna see läheb väga kergesti käest ära.Ometi ei nimeta ma tahtejõu puudumist geneetiliseks veaks!Seda minagi,et inimesed on erinevad.Ühed õgivad end paksuks,teistel on geneteeline eelsoodumus …
ühtedel on kergem end vormi viia,teistel raskem.
btw,minu arust on tahtejõud samasugune anne kui kõik muu,seega ka tahtejõu puudumine geneteeline …
mida küll vahel asendab enesealalhoiuinstinkt,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu puhul ntx.,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S.
Jah,ma tean Mozarti täisnime.Mis siis?
Või oleks Liszt’i näide sulle rohkem meeldinud?Või küsid ka tema tema täisnime,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.P.S.
Muuseas, sõna tendents kirjutatakse nii,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 13, 2011 at 7:35 e.l. #297205viki667
Memberdaemonium mida sa plõksid, take it easy now, ikka peab olema keegi kes hakkab mingit juuksekarva pooleks ajama mingite Mozardite ja Boltidega,- gosh, geneetika geneetikaks, et paneme üldse teema lukku ja ühesõnaga lootust peaaegu polegi või? Kust tead millise geneetikaga teemaalgataja on üldse? Mis vahet seal on, et foorumis on hunnik hard gainereid kes juurde ei võta, vahet pole palju söövad, see ei puutu eriti üldse siia teemasse…
Neiu soovis abi ja temapuhul aitaks kaasa küll, kui ta teaks mida omale suhu pista ja mida mitte.
aprill 13, 2011 at 7:36 e.l. #297206Ak_47
MemberVäike offtopic,kuid kõht tühjeneb kiiresti peale kiirtoidu söömist ( huvitav kokkulangevus kiire söök vs. kiire tühi kõht ^^ ) sellepärast, et sealt saab organism pm. ainult süsivesikuid, see sunnib aju saatma signaale, et ta ei ole toitaineid näinud/saanud – “kas sa sõid ikka midagi.. vaevalt…toitaineid ei saanud..söö veel, sest neid on mul vaja” vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.