15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2010 at 9:40 e.l. #254686
matroxx
Memberkavad ja muu on tore asi aga mina eelistan ise otsimist,avastamist.
nagu ma ütlesin enne,teema algataja kuulab seda keda ta tahab.see ei ole enam sinu mure millist nõu ta kuulda võtab.
ei ole mõttet probleemi otsida sealt kus seda ei ole.
veebruar 7, 2010 at 9:50 e.l. #254687daemonium
Memberkavad ja muu on tore asi aga mina eelistan ise otsimist,avastamist.nagu ma ütlesin enne,teema algataja kuulab seda keda ta tahab.see ei ole enam sinu mure millist nõu ta kuulda võtab.
ei ole mõttet probleemi otsida sealt kus seda ei ole.
No selge,
Kindlasti ei ole see minu mure,
ainult et kui ta tahab kuulata sinu nõuannet,siis mida ta kuulama peab,seda vaata ise kuidas hakkama saad või,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2010 at 10:09 e.l. #254691matroxx
Membersee ei olnud päris see mida ma enne ütlesin kuid üld idee on jah selline.
ma mõtlsin üldist lähenemist trennile jne.
treening ning toitumise kava tellimise ei ole midagi valet.selle üle ei vaidle ja pole mõttetki.
veebruar 7, 2010 at 10:11 e.l. #254692Vilps
MemberMa ei taha see kuri onu olla, aga see teema on end juba väga ammu ammendanud:)
märts 7, 2010 at 8:48 p.l. #260364R.e.x.
MemberNaiselikkus on alahinnatud! Kas Sa kõhutantsu ei tahaks proovida? Kõhutants pakub päris mõnusat füüsilist koormust ning annab võimaluse oma naiselikkust nautida – 2in1. Sa elad Valgas? Sansaara stuudiost käib seal iga nädal juhendaja; pühapäeviti Valga kultuurikeskuses kl 15. Uuri asja, võta kõtu kaasa ja naudi
märts 8, 2010 at 7:38 e.l. #260378asdfghjkl
MemberNaiselikkus on alahinnatud! Kas Sa kõhutantsu ei tahaks proovida? Kõhutants pakub päris mõnusat füüsilist koormust ning annab võimaluse oma naiselikkust nautida – 2in1. Sa elad Valgas? Sansaara stuudiost käib seal iga nädal juhendaja; pühapäeviti Valga kultuurikeskuses kl 15. Uuri asja, võta kõtu kaasa ja naudi
mai 9, 2010 at 3:22 p.l. #196970kuuliks
MemberSee on üks parimaid soovitusi siiamaani minumeelest! (Panin kasutajale max-reitingu ära.)Küsiks, et kas tegu on hetkel veel 15nda eluaastaga, või juba rohkem?
Eks ta ole juba 1,5-2 a vanem.
juuli 24, 2010 at 5:20 p.l. #114403pkwild618
MemberHOIATUS! Järgnevat teksti lugedes nõustute Te oma ajju salvestama pool minu elulugu ning võtate meenuvate lapsepõlvetraumade eest vastutuse endale! Võite minu omade eest ka võtta, õnneks mul neid väga ei meenu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitas lihtsalt ja küsiksin teemaalgatajalt, et kuidas siiamaani läinud on? Ja minu sõna siia vahele (natukene teise külje alt): iseloom on see, mis paneb tegema. Iseloomu tuleb koguda. Ma olin 13, alla 1.6m, vöö 110-112cm (täpselt ei mäleta). Tegelikult moodustas sellest suure osa ka magu, sest mul see magu oli tõesti korralikult ees. Koguaeg rääkisid sugulased, et ah see on suguvõsa viga. Meil ongi suguvõsas sellised eeldused jms ja seda ei ole kuidagi võimalik parandada. Isegi üks inimene jõudis arusaamale, et ma ei tohiks isegi puhkpilli mängida muusikakoolis, sest meie suguvõsas on ülekaalulised ja nõrkade kopsudega. Üsna nõme jutt, viimane jutt on muidugi lauslollus, eelnev jutt valed teadmised. Kui nüüd hakata vaatama suguvõsa lähemalt: ei tehta trenni, süüakse korralikult jne. Mida siis veel siit oodata? Vähemalt on mul isa, kes on ka kenasti trenni teinud oma elus ja ütles, et kui ma trenni hakkan tegema, siis hakkan alla võtma ning kui ma söön koolis mitte 3-4 soolastoitu (oli kombeks) ja veel 3-4 magustoitu, vaid ühe soolastoidu ja ühe magustoidu ning kodus ka võtan ühe portsu, mitte kaks hiiglaslikku portsu, siis hakkab normi tõmbama. Eks ta jagas mulle veidi õpetussõnu ka niipalju, kui ta oskas jõusaali harjutusi näidata (noorena ta jõusaalis minuteada väga ei käinud, oli maadluse poiss, aga mulle teatud põhjustel kergejõustik ei sobi), aga eks ta midagi ikka teadis ja onu käis ka noorena jõusaalis (sain veel temalt ühe hea raamatu ka, täpselt ei mäleta, aga Eestis vähemalt on välja müüdud). Jätsin lisaportsud nii koolis kui ka kodus päevapealt maha. Paar päeva oli kõht näljane ja siis ükskord tahtis rämedalt süüa saada, veidike rohkem andsin, aga nägin, et ei aita ja ju siis parem on ära kannatada. Ja kõik, oligi toitumine minujaoks korrigeeritud (kas nüüd just detailideni, aga selle toitumisega oli kaalulangetamine juba vägagi võimalik). Siis mingiaeg jätsin õhtuse söömise ka päevapealt maha, mis on näksimised ja muu träni. Nüüd kahjuks olen pikkade päevade tõttu olnud sunnitud õhtuti sööma ja aegajalt tuleb see snäki isu ka, aga vähem kõvasti. Ma ei käi ja ei otsi enam kappidelt toitu, vaid tavaliselt midagi nt Simpsoneid vaadates vms (kahjuks Homer sööb nii suure tempoga, et ma tema dieeti jälgida ei suuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Krõpsud mulle muide enam ei meeldi, vahepeal söön, väga harva, paar korda aastas ehk maksimaalselt. Coca-Colat joon veelgi harvem, kuna seda üldse meie peres ei osteta (va vend vahel harva), aga no Sprite ja muu selline aegajalt läheb, aga tegelikult väga harva. Lihtsalt ema teeb süüa ja korras, seda me sööme ja oleme rahul, maitsev ja samas mitmekülgne. Trenni hakkasin tegema nii, et algselt tegin mõne päeva ainult kätekõverdusi ja siis panin kõhulihased juurde. Siis tahtsin juba rohkem, panin hantliharjutused juurde. Mingiaeg saatis õpetaja mind kehalises jõusaali ja siis ma hakkasin käima iga kehalise tund (3 korda nädalas) jõusaalis pluss tegin veel kodus ka lisaks (algselt kuu aega 7 päeva nädalas, siis ütlesid reied, et nüüd sa jätad paar päeva puhkust nädalasse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks loll õpib ikka ainult oma vigadest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Viis korda nädalas oli päris hea, poole aasta pärast oli vööl ees 95cm, kena edasiminek. Algselt ma tegin 2-aastat ainult pikemate kordustega (20 kordust seerias). Jõusaalis küll vahepeal proovisin maksimumi, aga trenni tegin ikka 20-kordust-seerias raskustega. Muide, ma käisin täiesti üksinda ja ega kedagi väga pikalt ei tulnudki kordagi. Pool aastat vms käisid paar tüüpi kolmapäeval samal ajal (üks kord nädalas) ja järgmisel hooajal käis klassivend ka minuga mõne kuu (tegelikult ma suuremasosas vist vedasin teda kaasa, juba kui ma ütlesin, et kas täna läheme oli näha, et ega ta väga ei viitsinud, aga ikka tuli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Aga enamuse ajast olen ikkagi pidanud üksi lonkima. Minuarust on see trenni ja toitumise värk nii, et algul ei saa vedama, pärast ei saa pidama ja muide see peab ka paika. Kahtlen, et Kiivikas või Kalmus tahavad praegu väga maha jätta kogu seda elustiili, see hakkab meeldima pikapeale. Lihtsalt ei tasu end lasta häirida nendest valearusaamadest, et on võimatu või midaiganes ja et teised norivad. Võibolla su mõistus veidike võimendab seda norimist? Eks seda ikka leidub, aga see aasta-paar vastu pidada, kuni kaal normis ei tohiks küll mingi probleem olla. Siis neil pole enam põhjust naerda, vaata, et näed ise veel palju parem välja. Mind tegelikult algklassides paar tüüpi norisid nõudselt, 4 aastat? Üsna raske oli ja ma lasingi endale pähe istuda. Aga öeldakse, et mis ei tapa, teeb tugevaks ja näed tegi. No “mingitel põhjustel” peale seda, kui ma endast kolm aastat vanemaga kätt koolis surusin, ei noritud enam ka nende poolt, kes kippusid kõiki peale enda suurte sõprade ja ilusate tüdrukute norima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd ma üritan juba sinna päris ideaalsema vormi poole saada, vööl ripub ~88cm ja jõudu hakkab karumoodi tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult kui ma ausalt ütlen, siis mind ei noritudki minu kaalu pärast ja muide ma polnudki nii väga paks, ma olin ehk paar aastat väga ülekaalus ja siis hakkasin alla võtma. Teised põhjused ja teate, see väikeste värk, et peavad ennast väga tähtsaks ja kõvaks. Mis teha, aga tulevikus loksuvad need asjad, kui end käsile võtta, ilusti paika: varem naerdakse hammasteta, paremini naerdakse hiljem. Lihtsalt inimesed millegipärast lasevad enda enesehinnangu ja kõik nii alla, nagu siingi öeldud – annavad alla enne, kui jõuavad alustadagi. Äsjagi käisin sugulase juures, kui ta ema ütles, et ta tütar ei saa alla võtta, sest see on meie suguvõsa värk. Aga näed ma ütlesin, et võtsin ilusti umbes 23cm alla ja ei tulnud mingi esiisa ega esiema või Aadam või Eeva mind taevast keelama.juuli 25, 2010 at 9:31 e.l. #271726emmimees
MemberMa pakun ,et teemaalgataja on selle teema ammu unustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kes teab..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2010 at 11:36 e.l. #271739Fdvk
MemberPeaks olema tema http://www.rate.ee/users/MissMurder
juuli 25, 2010 at 11:50 e.l. #271741Tim.
MemberÄsjagi käisin sugulase juures, kui ta ema ütles, et ta tütar ei saa alla võtta, sest see on meie suguvõsa värk. Aga näed ma ütlesin, et võtsin ilusti umbes 23cm alla ja ei tulnud mingi esiisa ega esiema või Aadam või Eeva mind taevast keelama.Mul üks sõbranna, kes aegajalt on kaaluga hädas ja kuulen temalt just sellist asja a’la, et eks ikka tema suguvõsas kõigil selliseid probleemid ja puhta suguvõsa värk.. täiesti absurdne on sellist asja öelda ja see on ikka kõige äärmuslikum põhjendus üldse mida ei saa kusagilt nurgast vaadatuna tõsiselt võtta.
juuli 25, 2010 at 6:33 p.l. #271773pkwild618
MemberPeaks olema tema http://www.rate.ee/users/MissMurderKui sa ainult kasutajanimest vaatad, siis tõenäoliselt eksid, sest sellise kasutajanimega leiab veel nii mõnegi inimese profiili, kellel hoopis omamoodi pildid üleval ja kui ta sinna oma pildid üles pani, siis oleks ta tõenäoliselt ühe nendest pannud siia ka või siis siinse sinna ka, aga profiilis valitseb hoopis omamoodi pilt. Aga no kui ta end kätte võttis, siis tõenäoliselt see probleem teda enam ei vaeva.
juuli 26, 2010 at 10:05 e.l. #271829kuuliks
MemberMa pakun ,et teemaalgataja on selle teema ammu unustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kes teab..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui unustatud, siis loodame, et keegi teine kasutab sama teemat edasi. Mind häirib kui tehakse mitmeid uusi samalaadseid teemasid. Nii, et loodame teemade jätkumist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2010 at 11:23 e.l. #271838AlanBStard
ModeratorKui sa ainult kasutajanimest vaatad, siis tõenäoliselt eksid, sest sellise kasutajanimega leiab veel nii mõnegi inimese profiili, kellel hoopis omamoodi pildid üleval ja kui ta sinna oma pildid üles pani, siis oleks ta tõenäoliselt ühe nendest pannud siia ka või siis siinse sinna ka, aga profiilis valitseb hoopis omamoodi pilt. Aga no kui ta end kätte võttis, siis tõenäoliselt see probleem teda enam ei vaeva.Pildi järgi otsustades sama inimene.
juuli 26, 2010 at 12:19 p.l. #271843-TANK-
MemberV2ga hea motivatsiooni video. Eriti kuulata 1:05 pealt edasi kes ei julge j6usaali minna.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.