15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2010 at 8:10 e.l. #254432
daemonium
MemberÄra karda. Rääkismise ja arutamisega kilod ei kao. Mine trenni, sea eesmärk kaotada 5 kilo. Kaotad selle ära, siis lähebe dasi juba lihtsamalt. Kui näed muutusi siis on kõik korras ja stress kaob. Need kes midagi kommenteerivad on sitad.Nojahhh …,

Mis sa tast trenni ajad?Tead ju suurepäraselt,et kaalu alandatakse köögis!
Krt,preili otsib oma trenni-hirmu-jutuga lihtsalt ettekäänet,et mitte midagi teha ja teie siin nagu lambakari määgite talle kaasa mine trenni,mine trenni – sry,kui liiga teravalt ütlesin,

Kogu jutt käib trenni ümber,mida segavat pahad-pahad poisid-tüdrukud,kes naeravad ja kommenteerivad,vat kui neid ei oleks,vat siis trenniks-kõhnuks mühinal …
ja pool foorumit tunneb kaasa,selgitab-agiteerib,aga teema-algataja ei usu;on kindel,et ikka naeravad-kommenteerivad …
seega on KEEGI TEINE süüdi,et ininme ei saa kõhnuda,TEISED segavad-naeravad-kommenteerivad ju!
Kohe näha,etlugupeetud trenni-soovitajad pole ise kunagi paksud olnud,muidu ei laseks nad end nii ära petta
No läheks preili trenni;mis muutuks?Söömist korrastamata mitte midagi.Siis tuleks uus teema et ma käin(käisin) trennis,kasu ei mingit, tähendab miski ei aita …
ja jälle tormab pool foorumit kokku lohutama.
Söömist korrastada ei sega meie teema-algatajat ju mitte keegi,isiklikus köögis keegi ei naera-ei kommenteeri.
Aga sel juhul oleneks ju kõik preili-teema-algatajast:tahab söömist muuta,kõhnub,ja kui ei kõhnu,no tähendab ei taha …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja preilil kaoks põhjus end haletseda ja voorumirahval kaasa tunda,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2010 at 8:30 e.l. #254439Jackie
MemberKohe näha,etlugupeetud trenni-soovitajad pole ise kunagi paksud olnud,muidu ei laseks nad end nii ära pettaNii päris üldistada ei tasuks… Sest eks inimesele ole psühholoogiliselt kergem rohkem trenni teha kui et vähem süüa.
(Vähemalt minu puhul kehtib see “seadus” ja võtsin omal ajal 16kg just karmi trenniga alla… toitumist teatud põhjustel väga ei piiranudki)
veebruar 6, 2010 at 10:29 e.l. #254451asdfghjkl
MemberNojahhh …Ma üritan ise kõike teha selleks, et see käesolev teema jätkuks kenasti järgmised 10a, ja suurt midagi halba ma selles eesmärgis ei näe, minuarust on “win-win”-tüüpi olukord selle teemaga siin mõlemale osapoolele. Selles mõttes pole minu-arust midagi halba siin kui Subjekt’ile trenni soovitataks, või msikit muud soovitataks.
Trenn on minuarust hea, kuna muudab inimese organismi lõpptulemusena kuidagi tugevamaks. Ja mida tugevam see on, seda paremini see tuleb toime probleemidega, sh ka kaalu korrigeerimsiega. Näiteks, olen ise kogenud, et mida rohkem mul treeningstaashi on olnud ajahetkeks, seda kiiremini olen suutnud kaalu langetada, hämmastavalt kiirelt isegi ütleks viiimaste kogemuste põhjal. Ja need lihtsad jutud stiilis “lihase või vee kaotus” jms ei ole küll õiged, ei ole küll tunda mingit lihase kadu, küll aga on tugevalt tunda, et head vormi pärast treeningpausi on järjest lihtsam ja lihtsam teha, ja tulles tagasi eelneva mõtte juurde, ütlekski, et treenituse aste tundub olema tugeva mõjuga tervise-teemade suhtes, kas kaalu langetus, või, lihase tagasi toonusesse viimine vms eesmärk. Et mida rohkem on isik trenni teinud, seda paremini tal organism suudab end õigele teele taas suunata. Niiet trenni minekut soovitaks mina küll, ja just toodud põhjusel- organism on tugevam nö.
Trenni soovitada kaalu langetajale nii, et öelda, et mida suurem lihas seda suurem potensiaal/ruumala rasva põletada, on minuarust vale soovitus. Ei anna see suurem lihas miskit paremat rasvapõletust minu sisetunde arvates. Selleks ma trenni nagu ei soovitaks.
Niiet ma soovitaks treeningut küll, olgugi, et ma pole kuigi paks olnud, ja ei saa kunagi kuigi paksuks, olgu siis kuitahes kehv söömis-kultuur. Ma suun, et nii paksule kui ka peenikesele treening tuleb kasuks, teeb organismi tugevaks.
veebruar 6, 2010 at 12:10 p.l. #254505daemonium
MemberNii päris üldistada ei tasuks… Sest eks inimesele ole psühholoogiliselt kergem rohkem trenni teha kui et vähem süüa.(Vähemalt minu puhul kehtib see “seadus” ja võtsin omal ajal 16kg just karmi trenniga alla… toitumist teatud põhjustel väga ei piiranudki)
Põhimõtteliselt nõus,anlt …
Kehtib ainult hea füüsilise ettevalmistusega inimeste kohta,kelle kaal on mingil põhsjusel (rasedus,haigus,tippspordist loobumine ntx) tõusnud.
Tavainimene lihstalt ei ole võimeline nii tugevalt treenima.
Ma üritan ise kõike teha selleks, et see käesolev teema jätkuks kenasti järgmised 10a, ja suurt midagi halba ma selles eesmärgis ei näe, minuarust on “win-win”-tüüpi olukord selle teemaga siin mõlemale osapoolele. Selles mõttes pole minu-arust midagi halba siin kui Subjekt’ile trenni soovitataks, või msikit muud soovitataks.Trenn on minuarust hea, kuna muudab inimese organismi lõpptulemusena kuidagi tugevamaks. Ja mida tugevam see on, seda paremini see tuleb toime probleemidega, sh ka kaalu korrigeerimsiega. Näiteks, olen ise kogenud, et mida rohkem mul treeningstaashi on olnud ajahetkeks, seda kiiremini olen suutnud kaalu langetada, hämmastavalt kiirelt isegi ütleks viiimaste kogemuste põhjal. Ja need lihtsad jutud stiilis “lihase või vee kaotus” jms ei ole küll õiged, ei ole küll tunda mingit lihase kadu, küll aga on tugevalt tunda, et head vormi pärast treeningpausi on järjest lihtsam ja lihtsam teha, ja tulles tagasi eelneva mõtte juurde, ütlekski, et treenituse aste tundub olema tugeva mõjuga tervise-teemade suhtes, kas kaalu langetus, või, lihase tagasi toonusesse viimine vms eesmärk. Et mida rohkem on isik trenni teinud, seda paremini tal organism suudab end õigele teele taas suunata. Niiet trenni minekut soovitaks mina küll, ja just toodud põhjusel- organism on tugevam nö.
Trenni soovitada kaalu langetajale nii, et öelda, et mida suurem lihas seda suurem potensiaal/ruumala rasva põletada, on minuarust vale soovitus. Ei anna see suurem lihas miskit paremat rasvapõletust minu sisetunde arvates. Selleks ma trenni nagu ei soovitaks.
Niiet ma soovitaks treeningut küll, olgugi, et ma pole kuigi paks olnud, ja ei saa kunagi kuigi paksuks, olgu siis kuitahes kehv söömis-kultuur. Ma suun, et nii paksule kui ka peenikesele treening tuleb kasuks, teeb organismi tugevaks.
Ma ju ei ei eita trenni kasulikkust,

Kõik mis sa kirjutasid,on kah õige,no enam-vähem õige.Aga kaalulangetamisel on ikkagi primaarne söömine.Ja jutt trennist,mida kuhu minna üldsekoheeijulge annab inimesele hea ettekäände mitte midagi teha.Erinevalt sinust (ja teema-algatajast),olen mina olnud vää-äääga-väga paks ja tean suurepäraselt,mismoodi ülekaaluliste mõte liigub,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja sa ei kujuta ette,mis tunne on,kui lõpuks oled ülekaalust vabanenud – ntx 38aastaselt ,nagu mina- kui näed,et vaatamata geneetikale on see võimalik,et oli võimalik ka 10 ja 20 ja 25 aastat varem …
et ei ülekaalu ei põhjustanud mitte Jumala Käsi ega Saatuse Kuri Silm ega Emake Loodus ega pahad-naervad-kommenteerivad tüdrukud-poisid vaid lihtsalt vale söömine …
et kogu see aeg on lihtsalt ära raisatud …
loodetavasti ei sinul ega teema-algatajal tule seda kunagi elada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2010 at 12:38 p.l. #254513asdfghjkl
Memberet ei ülekaalu ei põhjustanud mitte Jumala Käsi ega Saatuse Kuri Silm ega Emake Loodus ega pahad-naervad-kommenteerivad tüdrukud-poisid vaid lihtsalt vale söömine …Selle mõttega ma pole nõus. Ma olen siiani arvamusel, et söömine mõjutab vaid mingi tühise osa isiku vormist. See arvamus mul kindlasti pole populaarne, ja enamus kindlasti arvavad nagu sa ütlesid, et põhjuseks on vale söömine. Ma nii ei arvan, ma arvan, et enamvähem sarnaselt sööme me kõik kuni 20nda eluaastani, aga tänavapilt on erinev- mõni on paks ja mõni on peenike. Seega sama toitumise ja elu juures, miskit on inimestel erinev, see miski, mis muudab ühed paksuks ja teised peenikeseks. Sellisel iht-loogika peal mul see arvamus seisabki. Pole leida mingit erilist uuringut, ega teaduslikku teadmist, mis kinnitaks või ümber lükkaks selgelt seda mõtet, sellepärast, et teadus on üldse kehval tasemel hetkel ,ei teata geenidest mitte midagi jm organismi osadest, mis tegelikult kõik mõjutavad inimest. Minu kogemus on selline, et olen väga ekstremaalseid huvitavaid söömis-käitumisi viljelenud 10a jooksul, mis on nii ala- kui ka ülekaloraasiga olnud. Ja 10a jooksul on ikkagi olnud ligilähedane keskmine normaalne vorm, st kaal on olnud [kasv(cm)-100]kg enamvähem ja kõikunud siis ca +-10kg sellest suurusest, mitte rohkem. See kaal ei saagi rohkemaks kunagi minna minu kogemuse baasil. Seetõttu ma ütlekski veelkord mõtlemis-aineks, et minu seisukoht on, et “Emake Loodus” määrab 90% asja ära, söömine jm seal suurt ei muuda.
veebruar 6, 2010 at 12:47 p.l. #254514gmaster
MemberNii päris üldistada ei tasuks… Sest eks inimesele ole psühholoogiliselt kergem rohkem trenni teha kui et vähem süüa.(Vähemalt minu puhul kehtib see “seadus” ja võtsin omal ajal 16kg just karmi trenniga alla… toitumist teatud põhjustel väga ei piiranudki)
Julgen vaielda:D
Ma olen võimeline söömise terveks päevaks ära unustama, kui millessegi väga süvenen.
(Üritan siis seda mitte väga tihti teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Minumeelest unustate te siin erinevad kehatüübid. Näiteks minul, ektomorfil (vms) on pigem kaalu tõstmisega raskusi, pean söögi sisse ajamisega ilmselt sama palju vaeva nägema kui teie selle mitte söömisega..
veebruar 6, 2010 at 12:57 p.l. #254516asdfghjkl
MemberSest eks inimesele ole psühholoogiliselt kergem rohkem trenni teha kui et vähem süüa.Minu-arust on see nii, selles mõttes, et kaalulangetuse põhinõudeks on alakaloraash, ja treening annab võimaluse sumaarset kalorite hulka vähendada. Seega kui eesmärgiks on päevas süia 100 ühikut energiat, mis tagab optimaalselt hea kaalulanguse, ja oletame et treening kulutab 10 ühikut energiat, siis me võime süia 10 ühikut energiat rohkem kui dieet ette näeb, juhul kui me läheme trenni.
veebruar 6, 2010 at 1:21 p.l. #254521daemonium
MemberSelle mõttega ma pole nõus. Ma olen siiani arvamusel, et söömine mõjutab vaid mingi tühise osa isiku vormist. See arvamus mul kindlasti pole populaarne, ja enamus kindlasti arvavad nagu sa ütlesid, et põhjuseks on vale söömine. Ma nii ei arvan, ma arvan, et enamvähem sarnaselt sööme me kõik kuni 20nda eluaastani, aga tänavapilt on erinev- mõni on paks ja mõni on peenike. Seega sama toitumise ja elu juures, miskit on inimestel erinev, see miski, mis muudab ühed paksuks ja teised peenikeseks. Sellisel iht-loogika peal mul see arvamus seisabki.Me oleme erinevad.Ja sellepärast ei saagi me süüa sarnaselt!!!
Joomisega ju sama lugu – mõni toetab käpa maha peale 100g viina joomist,mõnele on vaja 2l ja enam …
nii ka söömisega:mõni võib endale lubada pea kõike,teine peab kogu aeg jälgima,mida suhu pistab.
Pole midagi teha;seda peab lihtsalt arvestama ja tegema oma järeldused.Alternatiiv oleks ju nurgas vigisemine ja halisemine,mis midagi paremaks ei muuda.
Tõenäoliselt on sinu ja minu jaoks õigesti söömine täiesti erinevad asjad,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina võid endale rohkem lubada ,mis teeb mind muidugi kadedaks …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga näitab veelkord seda,et nimelt söömine on kõige alus!
veebruar 6, 2010 at 1:24 p.l. #254522hehee
MemberMa nii ei arvan, ma arvan, et enamvähem sarnaselt sööme me kõik kuni 20nda eluaastani, aga tänavapilt on erinev- mõni on paks ja mõni on peenike.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juba kooli söögilauas oli ühe ja sama toidu pealt näha, et ega ikka ei söö küll sarnaselt. Estiteks portsjonite suurus, teiseks, mis mulle eriti silma jäi, kes sõid toidu kõrvale salatit ja kes mitte. Kes eelistasid pigem kaht magustoitu kui suppi ja magustoitu. Ühtlasi suhtlesin klassikaaslastega ka koolivälisel ajal ja nägin, et on ikka küll menüü ja välimuse vahel otsene seos.veebruar 6, 2010 at 1:32 p.l. #254524asdfghjkl
MemberMe oleme erinevad.Ja sellepärast ei saagi me süüa sarnaselt!!!Joomisega ju sama lugu – mõni toetab käpa maha peale 100g viina joomist,mõnele on vaja 2l ja enam …
nii ka söömisega:mõni võib endale lubada pea kõike,teine peab kogu aeg jälgima,mida suhu pistab.
Pole midagi teha;seda peab lihtsalt arvestama ja tegema oma järeldused.Alternatiiv oleks ju nurgas vigisemine ja halisemine,mis midagi paremaks ei muuda.
Tõenäoliselt on sinu ja minu jaoks õigesti söömine täiesti erinevad asjad,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sina võid endale rohkem lubada ,mis teeb mind muidugi kadedaks …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga näitab veelkord seda,et nimelt söömine on kõige alus!
Nojah, nagu ma nimetaks seda siiski sõnadega “nagu Emake Loodus määrab”, nii peab isik ka leppima määratuga, ja sellele vastavalt toimima, selles suhtes minu arust kah nii asjalood.
Ja selles mõttes jah söömine on kõige alus, kuna see ongi see vähene mida üldse inimene saab kasutada, et midagi muuta, selels mõttes ta on jah alus ehk ainuke.
Minu sisetunne ütleb, et kui paksusele kalduv isik sööb ühe pitsa ära, ja mina söön selel pitsa ära, siis minul pannakse rasvarakkudesse sellest võib-olla 10 grammi, aga paksusele kalduval isikul pannakse sellest rasvarakkudesse 50 grammi, selles suhtes jah on nagu mõista annad, et kes ikka paksusele on kalduv, see peabki ikka väga hoolikal reshiimil olema ilmselt.
Viriseda muidugi pole mõtet, kui nüüd tulla tagasi põhiteema juurde.
Juba kooli söögilauas oli ühe ja sama toidu pealt näha, et ega ikka ei söö küll sarnaselt. Estiteks portsjonite suurus, teiseks, mis mulle eriti silma jäi, kes sõid toidu kõrvale salatit ja kes mitte. Kes eelistasid pigem kaht magustoitu kui suppi ja magustoitu. Ühtlasi suhtlesin klassikaaslastega ka koolivälisel ajal ja nägin, et on ikka küll menüü ja välimuse vahel otsene seos.No mina pole täheldanud seda seaduspära. Kui märkan, eks siis võtan mõtte tagasi.
veebruar 6, 2010 at 2:37 p.l. #254545matroxx
Membertrenn on algul ehk tähtsamgi kui toitumine.inimene harjub esialgu mõttega,et muutus eluviisis on toimunud ning hiljem otsides viise kuidas üleüldist suutlikust ja tervis paranda leitakse ikka ISE üles see toitumise pool mis vajab korrigeerimist.
vaimne muudatus on ehk algul olulisemgi kui kohe kõik paikka pannes.
loomulikult igaühe puhul see ei toimi kuid enamusel päris kindlasti kohe.
veebruar 6, 2010 at 2:43 p.l. #254547daemonium
Membertrenn on algul ehk tähtsamgi kui toitumine.inimene harjub esialgu mõttega,et muutus eluviisis on toimunud ning hiljem otsides viise kuidas üleüldist suutlikust ja tervis paranda leitakse ikka ISE üles see toitumise pool mis vajab korrigeerimist.vaimne muudatus on ehk algul olulisemgi kui kohe kõik paikka pannes.
loomulikult igaühe puhul see ei toimi kuid enamusel päris kindlasti kohe.
Ei ole.
Kõige alus on söömine.
Kui mu sõnades kahtled – proovi järele,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2010 at 3:14 p.l. #254564matroxx
Membersa ei saanud minu mõttele hästi pihta.
loe korra läbi veel.
juhul kui sulle minu lähenemine asjale ei meeldi siis OK eks igaühel omad arusaamad.tee nii nagu sulle sobib ega keegi ei dikteerigi kuidas ja mis.
veebruar 6, 2010 at 3:16 p.l. #254566Jarmo Oberst
Membersa ei saanud minu mõttele hästi pihta.loe korra läbi veel.
Mina olen ka sellega nõus, et kõige alus on ikkagi söömine. Kui me sööme ei tea mida, ei tea kui palju endale sisse ja teeme trenni siis jäävad need tulemused ka tulemata ja inimene ei ole kusagile jõudnud. Esimese asjana teeme köögis asjad selgeks, kaal langeb + lisame veel treeningu ja kaal langeb veel paremini.
veebruar 6, 2010 at 3:21 p.l. #254568matroxx
Membervaidleks vastu.ma alustasin trenniga aastaid tagasi ning ei teadnud toitumisest ega millestki tuhkagi.
kunaareng toimub algul ka ilma toitumiseta siis esialgu sellele tähelepanu ei pöördu.hiljem tekib selleks aga vajadus ning kes tahab tulemusi näha muudab toitumist niikuinii.
erandiks võib tõesti tuua väga suures ülekaalus inimesed mitte aga need suts end käest ära lasknud on.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.