15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2009 at 11:29 e.l. #204137
krut949
MemberKahjuks on sul õigus.Päris üldistada ei saa,aga valdavalt jämedamad kaaskodanikud otsivad ettekäändeid,et miks ei saa teha,endast mittesõltuvaid põhjusi(force majore;Jumala viha,Saatuse kuri käsi),miks nad on sellised,nagu on,selle asemel,et otsida võimalusi,et kuidas saaks ja kuidas oleks parem.Suurt osa analoogilist jura on ka ise saanud omal ajal suust välja ajada …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A-aga jah,teatud hetkel tuleb igal ühel teha valik,et kas hakata elama ja välja nägema nagu inimene või jagada diivanit tortide-burgeritega …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ning õllekõhuga meesterahvad toovad vabanduseks, et mehel tuleb isiklik arvamus alates 100`st kilost kehakaalust… sellist isiklikku arvamust ma küll ei sooviks. krt, küll vinguvad, et kõik on nende vastu. tean inimest, kes korraga võttis ette sellised asjad: 1) loobumine suitsetamisest (2 pakki päevas), 2) kaalu alandamise dieet (püksinumber tollmõõdus 40) ja kilosid 110 (182 cm pikkuse juures), 3) elu ja töökoha vahetus 4) 5 korda nädalas treenimine. toimus see 2 aastat tagasi. täna on ta 90 kilone heas vormis mittesuitsetaja. sai hakkama! ja siiamaani on puhas… ei olnud stressi, mis suitsetama ja sööma oleks ajanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2009 at 11:47 e.l. #204139Tigerkutsu
MemberMa soovitaks katsetada erinevaid aeroobseid (=kerge koormusega liigutamine) trenne, ja siis valida neist omale meelsaim, ja seda harrastada korralikult.Kui hüppenöör sulle meeldib ja sobib, niiet suudad väikeste puhke-pausidega 45 min hüppetrenni teha, siis hüppagi nii 3X nädalas, talvel ca tund aega võiksid suusatada, suvel äkki ujuda, et tuleks siis leida, mis meeldib, ja seda teha. Ma isiklikult ei suudaks hüppenööriga üle 3 minuti hüpata, ei viitsiks lihtsalt seda mõttetut harjutust teha, aga leidub ilmselt inimesi, kes teistmoodi hüppenöörist arvavad, et siis leia omale sobivad liigutamis-viisid, ja harrasta neid.
Mina nt olen hüppenööriinimene. Rasva põletamiseks minu arvates ideaalne relv. Pane mõnus tempokas muusika mängima kodus ja hüppa 45-60 minutit. Vahepeal võid paari minutiliseid puhkepause teha, kui vaja. Mulle meeldib hüppeid lugeda, siis on endal ülevaade, kuidas arened. Teen nt 100seid kiirendusi ja siis 200 rahulikumat…50 ühe jalaga, 50 teisega, jälle 200 rahulikus koos, siis nt 100 põlvetõstega, 100 koos rahulikult, 100 kiirendusega jne. Ise saad kõike muuta, et huvitav oleks. Või nt proovid ühe laulu vältel nii kiiresti teha, kui jõuad ja siis puhkad ühe laulu, kui vaja või teed rahulikult. Või hüppad järjest aasta arv kordi (2009)…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasuta fantaasiat ja ära võta seda kui kohustust vaid kui hobi vms, mida teed rõõmuga. eelhäälestus on ka oluline.Edu!!
P.S. Loomulikult on ka teised erinevad füüsilised tegevused kasulikud ja võimalusi kaalu langetamiseks mitmeid, ma lihtsalt rääkisin ühest oma pikaajalisest lemmikust.
juuni 27, 2009 at 9:04 p.l. #204402pkwild618
MemberYourself F!tness võib ka mõnes huvi tekitada. Arvuti programm või mäng, kuidas keegi tahab nimetada. Paned oma eesmärgi, vanused, kaalu ning mis on eesmärgiks kaalus, pikkus, mitu kätekõverdus kõhulihast teha ja mis seal veel oli. Siis veel mis päevadel teed trenni mis päevadel ei tee ja siis mis päeval mitu kcal tahad tarbida (või määras ta selle ise, ei mäleta) ja siis paneb kõikideks päevadeks sulle toitumiskava kokku ning toitude retseptid, mida vaja ja kuidas valmistada saab ka. Siis lähed edasi. Saab vaadata oma algkaalu, praegust kaalu (tegelikult vist Nintendo Wii -le mõeldud, mille Fit lisaga vist isegi saab kaaluda) ja eesmärki ning graafikul näitab asjad kõik ilusti ära. Nendel päevadel, kui trenni pead tegema, lähed sisse. Siis ekraanil on üks tädi, kes suhtleb sinuga kui inimesega ja kui trenni ei tee, siis noomib ka
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saad valida, kui kaua tahad teha (15min, 30min, 45min ja 1h olid vist, aga kui tahad, siis all stopper võid ka varem lõpetada või kaks korda järjest panna). Siis saad valida ära, mis sul kodus on ka. Hantlid ja pallid ja mis ta seal pakub. Ja siis see naine teeb su ees liigutusi, mida sa pead tema järel kordama. Teeb liigutusi õiges tempos, puhkab õigel ajal ning joogipausid on ka sisse tehtud. Päris läbi võtab, kui esimene kord teha. Tegu on intensiivse aeroobikaga.Seda programmi peaks soovitama neile, kes tahavad või on sunnitud koduste vahenditega trenni tegema.
juuni 28, 2009 at 7:51 e.l. #204427kimmel
Membersaa oma hirmudest üle küll siis leiad spordiala:)))))
oktoober 21, 2009 at 3:39 p.l. #229415asdfghjkl
MemberÜks soovitus tekkis veel.
Käisin kuulamas ühte Herbalife’i loengut, ja jäi mulje, et sealsetele inimestele meeldib seal käia. Justnau oleks klubi, plaksutatakse ühiselt kellegi edusammu üle, sisustatakse aega sotsiaalselt, kuulatakse loengut, saadakse uusi teadmisi.
Et kui sedalaadi klubitegevus kodukoha kandis on, siis võib olla sobilik paljudele ka sedalaadi klubitamine.
detsember 27, 2009 at 2:19 p.l. #245638kuuliks
MemberTeema on suht aegunud, aga ikkagi aktuaalne kui vaadata tänapäeva inimesi. Mind narriti paksuks isegi siis, kui kaalusin aastaid 42-50 kg. Nüüd ei narrita, kuigi olen alles nüüd hullus seisus…
detsember 27, 2009 at 2:26 p.l. #245639Nesatur
MemberPildil näed küll minu arust hea välja:D
detsember 27, 2009 at 2:37 p.l. #245642kuuliks
MemberPildil näed küll minu arust hea välja:DPeaks mainima, et pilt ei ole see pilt, mis ta võiks olla, st, et ei ole mina ju! Jube hea oleks olla nii väheste riietega meie kliimas ja nii hea välja näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 27, 2009 at 2:52 p.l. #245652Jarmo Oberst
MemberKahju sellest, et selle teema ümber nii palju juttu oli ja soovitusi, kuid kahjuks see tütarlaps ei hakanud trennis käima. Vähemalt ma nägin teda paar korda jõusaalis peale seda teemat, aga sellega asi ka piirdus.
detsember 27, 2009 at 2:55 p.l. #245655kuuliks
MemberVäga kahju. Ka kõige hullemas seisus ja vormist väljas inimesed lähevad trenni. Mõnel on väga hea meel, et sai hakata trennis käima. Meil üks tütarlaps, kes 18 kg kergem.
detsember 27, 2009 at 3:05 p.l. #245658Sakurai
MemberKõige tähtsam on ikka mitte alla anda.
detsember 27, 2009 at 3:07 p.l. #245659Jarmo Oberst
MemberKõige tähtsam on ikka mitte alla anda.Ses suhtes, et minu mäletamist mööda tellis ta veel toitumiskava ka veel ja alustas ka treeninguid. Tänu sellele peaksid ka tulemused tulema ja oleks motivatsiooni ka edasi teha. Raske mõista selliseid inimesi.
detsember 27, 2009 at 3:34 p.l. #245670Alfonze
MemberEks oleks jah mõistlik omale juba noorelt rutiin sisse harjutada, et trenn oleks ilusti elu osa ja korralik toitumine lisaks. Samas eks sai ise ka lollusi omal ajal tehtud (kuskil 22-29 vanuses siis) ja seetõttu peangi elama elu lõpuni naharebenditega ja nägema megavaeva (kui tahta madalat rasvaprotsenti hoida) enne kui nahk normaalseks läheb (kui see üldse ilma noa abita enam lähebki ilusti trimmi teatud kohtadest, eks aeg näitab). Niiet mida varasemas nooruses ennast käsile võtta, seda parem, siis on nahk elastsem, kasvamise käigus nagunii kehakuju veel muutub, lisaks on inimene võimeline kohanema lihtsamalt rutiinidega ja elu ümber mängima vajadusel jne. Paraku, aga ärgatakse ja märgatakse probleemi tihti suhteliselt hilja, kui siiski. Siis kipub sedaenam tulema jutt, et ei saa teha, sest liigesehädad ja harjunud väljas jama sisse ajama jne jne.
detsember 27, 2009 at 3:41 p.l. #245675Vilps
MemberSelliste noorte inimeste puhul on vanemate osakaal kogu selle treeningu ja toitumise juures väga suur. Kui ikka vanemad ei liigu ega tee trenni ning süüakse ka kõike, mis ette juhtub, siis on ülimalt suur tõenäosus, et lapsest saab täpselt samasugune.
Iseenesest oleks huvitav teada saada, mis sellest tüdrukust saanud on – täpselt aasta aega tagasi andis endast esmakordselt märku. Ideaalis võiks ta praegu olla 20 kilo kergem, nagu tahtis. Millegi pärast usun, et reaalsuses see nii pole, aga loodan, et eksin.
detsember 27, 2009 at 3:50 p.l. #245682Jarmo Oberst
MemberSelliste noorte inimeste puhul on vanemate osakaal kogu selle treeningu ja toitumise juures väga suur. Kui ikka vanemad ei liigu ega tee trenni ning süüakse ka kõike, mis ette juhtub, siis on ülimalt suur tõenäosus, et lapsest saab täpselt samasugune.Iseenesest oleks huvitav teada saada, mis sellest tüdrukust saanud on – täpselt aasta aega tagasi andis endast esmakordselt märku. Ideaalis võiks ta praegu olla 20 kilo kergem, nagu tahtis. Millegi pärast usun, et reaalsuses see nii pole, aga loodan, et eksin.
Suht suure tõenäosusega pole tüdruk märkimisväärselt kergemaks jäänud, sest minu teada ta ei treeni.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.