15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2009 at 7:04 e.l. #179915
heliin
MemberKa mina tellisin endale kunagi toitumiskava ja võtsin alla 20 kg… see polegi nii raske(no natuke tahtejõudu on vaja). Kava järgides saad sellega sinagi hakkama… küsi julgelt Argolt nõu kui vaja… aga kui kaalumisest juttu teha siis mina panin paika kindla päeva (nt. esmaspäev) millal end kaalusin ja mõõtsin…. tegin seda peale ärkamist …. nüüd on hea vaadata millal kui palju kaalusin ja millised olid mõõdud… märgi endale kindlasti üles kõik kaalud ja mõõdud kuupäevaliselt..nädal on paras vahe sest uudishimu ajab sind nii ehk naa kaalule
jaanuar 30, 2009 at 12:43 p.l. #181946masterofceremony
MemberTükk aega teemas vaikus olnud. Kuidas läheb? Kaalu teemasse, siis mina käin kaalul 2 korda päevas. Hommikul ja õhtul. Hommikul peale WC-s käimist ja õhtul enne magama minemist. Nüüd juba tean, et milline kaal peab hommikul olema, kui ei ole selline, siis mõtlen üle, et mis ma eelmine päev teisiti tegin.
jaanuar 30, 2009 at 1:01 p.l. #181953daemonium
MemberTükk aega teemas vaikus olnud. Kuidas läheb? Kaalu teemasse, siis mina käin kaalul 2 korda päevas. Hommikul ja õhtul. Hommikul peale WC-s käimist ja õhtul enne magama minemist. Nüüd juba tean, et milline kaal peab hommikul olema, kui ei ole selline, siis mõtlen üle, et mis ma eelmine päev teisiti tegin.Liiga lühike ajavahemik.Pealegi – ma küll ei tea,kui hea kaal sul on – osad kaalud on taadeldud näitama 0,1% täpsusega.Siis 100kg peal võib kaal eksida 1kg …
Minu arvates peaks kaalumisest kahel korral nädalas täiesti piisama,kui sa just spordialaga ei tegele,kus on kaalukategooriad.
jaanuar 30, 2009 at 1:02 p.l. #181955Alfonze
MemberPäris igapäeva tulemusi arvestada pole ka mõtet, sest mingil määral ikka erineb, aga trendi saab teada jah.
jaanuar 30, 2009 at 1:06 p.l. #181956Aile
MemberLiiga lühike ajavahemik.Pealegi – ma küll ei tea,kui hea kaal sul on – osad kaalud on taadeldud näitama 0,1% täpsusega.Siis 100kg peal võib kaal eksida 1kg …Minu arvates peaks kaalumisest kahel korral nädalas täiesti piisama,kui sa just spordialaga ei tegele,kus on kaalukategooriad.
Kaal annab meile informatsiooni ja kui ma olen oma menyy “timmimisega” ametis…kaalun samuti tihti. Veepeetus annb meile infot…
jaanuar 30, 2009 at 1:15 p.l. #181962daemonium
MemberKaal annab meile informatsiooni ja kui ma olen oma menyy “timmimisega” ametis…kaalun samuti tihti. Veepeetus annb meile infot…Aga me ei räägi siin ju võistlussportlasest vaid inimesest,kes vabaneb ülekaalust.
Liiga tihe kaalumine=liigne stress.
jaanuar 30, 2009 at 4:47 p.l. #181997Totenkopf
MemberAga me ei räägi siin ju võistlussportlasest vaid inimesest,kes vabaneb ülekaalust.Liiga tihe kaalumine=liigne stress.
´Ja teadagi liigne stress=mitte edukat kaalu alandamist.
jaanuar 30, 2009 at 5:15 p.l. #181998mait00
MemberMind on ka paksuks narritud…2ra vaata seda, mida see nn k6hn tydruk s88b v6i joob.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coca light ei ole kyll jook, mida soovitada v6iks.
Joogiks vesi, vesi ja veel kord vesi. Roheline tee aitab ka kaasa.Hetkel oled sa 80 kg? Minu suurim kaal oli 75 kg, 167 cm pikkuse juures.
20 kg kaalukaotust aastaga sinu vanuses toob ainult terviseprobleeme (25 % kehakaalust…nalja teete!!) ja lisakilosid tulevikus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V6ta rahulikumalt!kulla Aile, ma võin sulle oma kogemusest öelda ,et kui 15a tüdruk kaalub 80kg siis 20 kg on lausa kohustuslik 1 aastaga alla võtta ja mitte üldse kahjulik. Pigem on see nagu taevalik kingitus tervisele.
Kui olin ülekaalus siis minu vererõhk oli väga halb, põlved valutasid ja peavalud olid tavalised. Mida kiiremini ma alla võtsin seda parem mul hakkas ja elukvaliteet muutus.
jaanuar 30, 2009 at 5:28 p.l. #181999daemonium
Member´Ja teadagi liigne stress=mitte edukat kaalu alandamist.Täpselt nii ongi.
jaanuar 30, 2009 at 5:49 p.l. #182000whitesox
MemberTäpselt nii ongi.Mis tüdrukust saanud on? Kuhu on jäänud ta blogi?
jaanuar 30, 2009 at 8:44 p.l. #182016timo116
MemberMis tüdrukust saanud on? Kuhu on jäänud ta blogi?
veebruar 1, 2009 at 3:53 p.l. #182231TreenivAmbur
Memberkahe päevaga olen 1.5 kg kaottanud. on see väga suur asi , arvestades seda, kui alguses vist lähebki kaal kiiremini alla ?V
Võikisid ju kuu kokkuvõtte teha!!! Paljud ootavad ja tahavad kuulda mis sust saanud on!!?
juuni 2, 2009 at 9:10 e.l. #199535masterofceremony
MemberSuvi saabumas, kas eesmärgid ja soovid on täitunud?
juuni 2, 2009 at 9:16 e.l. #199538daemonium
MemberSuvi saabumas, kas eesmärgid ja soovid on täitunud?Ei usu;toda rõõmu ei suudaks keegi enda teada hoida …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 2, 2009 at 10:58 e.l. #199549asdfghjkl
MemberTegu oli ja on saleda tüdrukuga,
minu googeldamise andmetel.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.