15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2009 at 6:22 p.l. #178591
ras-
MemberKulla inimene, siin üritataxe sind täiega aidata, kuid nii kui sinu jaox üx negatiivne postitus on, siis järgneb sinupoolt järgmine mõte-et ahh ma ei saa ja jätangi asja sinnapaika.Olex, tahax, teex, saax-selline mõtlemine jäta ära. Olen, tahan, TEEN, SAAN vat see juba on ilmekam. Ära jäta ka selline asi, et homme, pühapäeval jne, tee juba täna. Võta oma väike kutsa paela otsa ja mine tee kuskil jalutuskäik, on kutsa rõõmsam ja sinul tunne peale seda parem. Võta see, et ei saa, ei julge, ei taha kinnisidee asemel hoopis endale kinnisideeks igapäevane jalutus, mis ajaga järjest pikemax läheb, kuni ilmad soojemad ja saad rullikatega sõita.
Kindlast järgi oma toitumiskava ning ära tee mööndusi selles.
täpselt.
Võiks, Saaks, Peaks?!?
Ja maitia, mul oli 15ndal eluaastal küll vaba aega trenniga tegeleda muude hobide kõrvalt. Näiteks seesama foorumis veedetud ja trükitud aeg pane hoopis liikumisele. Nii lihtne see ongi. Iga suur asi saab alguse millestki väikesest.
Sõber toitus ka toitumiskava järgi. Päevast tuli kokku 4-5 einet. Igakord, kui ta tundis, et oi, et hakkab näpistama vaikselt kõhus aga söögi aeg polnud veel käes, siis võttis julmalt kätte ja läks lihtsalt välja. Ja tuli tagasi söögi ajaks.
Ja teine asi on see, et ära osta üleliia asju külmikusse. Olen täheldanud kasvõi enda puhul, et kui miskit seal on, siis võiks nagu juba ära süüa. Osta päevakogus eelneval või samal päeval vms.
cheers.
jaanuar 8, 2009 at 7:09 p.l. #178597dirty scorpion
MemberJa teine asi on see, et ära osta üleliia asju külmikusse. Olen täheldanud kasvõi enda puhul, et kui miskit seal on, siis võiks nagu juba ära süüa. Osta päevakogus eelneval või samal päeval vms.cheers.
Noh eks see ole kuidas kellegil mulle küll meeldib paari päeva varu külmikusse panna,et ei tekiks toitumisplaanis mingit ebasoovitud muutust. Lihtsalt hoia külmikus toitu mis on kasulik, mitte rämpsu.
jaanuar 9, 2009 at 6:40 e.l. #178651masterofceremony
MemberVeits offtopic, aga mul on nt külmkapis terve nädala toit, kava järgi loomulikult. Käin naisega poes laupäeviti ja ostame toidukraami kuni järgmise laupäevani ära. Mul suht lihtne tänu sellele õieti toituda, et ka naine toitub mu järgi tasakaalustatult, küll menüü veidi erineb, aga põhilised toitained samad ja meil pole kodus midagi rasvast, ega magusat mille järgi vahest (just õhtuti telku ees) isu tekib. Pühapäev meil lõuna nö “patustamine” ja seoses sellega toitu, mida saab süües tõesti nautida seoses sellega tavaliselt külmikus pole. On ainult selline kohupiim-kodujuust-muna-keedetud liha ja riis teema. Seda sa ju niisama näksima ei lähe. Ja kui tekibki tühjakõhu tunne toidukordade vahepeal, siis lähed jood klaasikese või kaks vett.
jaanuar 11, 2009 at 7:27 p.l. #179188rainisk
MemberNoh, kuidas läheb siis ? Kas toit püsib juba sees ? Kas toitumiskava käes juba ?
Või on sootuks pühaüritus katki jäänud, et blogis ega foorumis enam sõnakestki juttu pole olnud ?
jaanuar 12, 2009 at 12:57 p.l. #179270MissMurder
MemberNoh, kuidas läheb siis ? Kas toit püsib juba sees ? Kas toitumiskava käes juba ?Või on sootuks pühaüritus katki jäänud, et blogis ega foorumis enam sõnakestki juttu pole olnud ?
Tänasest hakkan ma uuesti kõike tegema, vahepeal lihtsalt olid rasked ajad ( lähedase kaotus ja sarnased asjad) ja polnud aega tegeleda. Toitumiskava ma pole kätte saanud, kuigi 12 päeva möödas ja nüüd olen ise proovinud 5 korda päevas süüa. Harjumise asi on, aga hakkama ma saan. Täna lähen ujuma kah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2009 at 2:09 p.l. #179284ras-
MemberTänasest hakkan ma uuesti kõike tegema, vahepeal lihtsalt olid rasked ajad ( lähedase kaotus ja sarnased asjad) ja polnud aega tegeleda. Toitumiskava ma pole kätte saanud, kuigi 12 päeva möödas ja nüüd olen ise proovinud 5 korda päevas süüa. Harjumise asi on, aga hakkama ma saan. Täna lähen ujuma kah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ader vist lihvib tantsusamme, et koostada pole jõudnud.
jaanuar 12, 2009 at 3:24 p.l. #179317Madis232
Membermuideks alati ei pea nagu linnukene 5-6 toidukorda päevas sööma et alla võtta.
jaanuar 13, 2009 at 1:57 p.l. #179460MissMurder
MemberNoniii.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna sain ka toitumiskava kätte. Ja hakkan seda jälgima. Algul ehmatas küll ära, et nii palju peab sööma, aga eks see ole siis vajalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu mulle.jaanuar 13, 2009 at 2:14 p.l. #179461LaizeN
MemberNoniii.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna sain ka toitumiskava kätte. Ja hakkan seda jälgima. Algul ehmatas küll ära, et nii palju peab sööma, aga eks see ole siis vajalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu mulle.Ja kui sa toitud täpselt kava järgi, siis proovi oma päevased tegemised ka teha täpselt nii nagu sa sinna lahtritesse kirjutasid, edu minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2009 at 2:32 p.l. #179466mariliisu
MemberTere neiu!
Lugesin natuke seda teemat siin ja..Mis ma oskan soovitada omast käest ja on toiminud.
Piisav vedeliku tarbimin,e magusa vältimine ja mitte õhtul hilja söömine aitab kindlasti kaalu langetada ja pole ka tülikas.
Jõin palju rohelist teed, vett. Magusa asemel sõin porgandeid. Sõin aegalselt, et mitte end täis õgida vaid maitset ka tunda…Seda kõike tegin 18 aastaselt. Siis polnud trenniks aega, oli kool ja töö…
Aga 15 aastaselt käisin 4x nädalas kergejõustiku trennis:)
Mis ma taha öelda. et kuskilt tuleb alustada ja sa teed seda kõike ju enda pärast. Ära pane teiste juttu ega tegusid tähele, sul pole vaja kellegi ees vabandusi, miks tahad kaalust alla võtta, sest nagunii ei saa jne..No see on loll jutt.
Kõik on võimalik kui väga tahta!
Suveni on aega 5 kuud ja selle ajaga on võimalik saada lahti isegi 20st kilost. Aga see poleks tervislik. Minul läks küll kahe kuuga 10 kilo ja tagasi ei tulnud, samuti ei olnud ei n
rkust ega midagi..ma ei nälginud. Aga usun, et 10 kg on väga reaalne 5 kuuga..Olenenb muidugi, kas nüüd hakkad asjaga tõsiselt tegelema ja saadad kõik kiusajad ja ülejad kuu peale või ei:)
Edu sulle ja järgmine aasta samal ajal oled kindlasti totaalselt muutunud!Edu!
jaanuar 16, 2009 at 5:06 e.l. #179903MissMurder
Memberkahe päevaga olen 1.5 kg kaottanud. on see väga suur asi , arvestades seda, kui alguses vist lähebki kaal kiiremini alla ?
jaanuar 16, 2009 at 5:26 e.l. #179904hehee
Memberkahe päevaga olen 1.5 kg kaottanud. on see väga suur asi , arvestades seda, kui alguses vist lähebki kaal kiiremini alla ?Alguses langeb kaal tõepoolest kiiremini. Mingi aja pärast enam nii lihtsalt ei lähe, kuid siis ei tohi alla anda! Kannatust peab olema
jaanuar 16, 2009 at 5:37 e.l. #179905Kevin de puta madre
Memberkahe päevaga olen 1.5 kg kaottanud. on see väga suur asi , arvestades seda, kui alguses vist lähebki kaal kiiremini alla ?veidike järsk langus, aga mina soovitaks mitte nii tihti seal kaalu peal käia. Motiveerib paremini kui nädalas / 2 nädala tagant seal peal käid ja näed et kilosid rohkem kadunud,
jaanuar 16, 2009 at 6:22 e.l. #179909daemonium
Memberkahe päevaga olen 1.5 kg kaottanud. on see väga suur asi , arvestades seda, kui alguses vist lähebki kaal kiiremini alla ?Alguse kohta normaalne.
Seejärel organism üritab uue rezhiimiga kohaneda ja kaalulangus tõenäoliselt pidurdub – no ~paariks kuuks.Vat see aeg tuleb lihtsalt üle elada,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja siis hakkab vähehaaval ,aga stabiilselt vähenema …,

Liiga tihti kaalu peal käia tõesti ei soovita – tekitab asjatut stressi – tee ntx nii,et kaalud end igal esmapäeval ja neljapäeval enne hommikusööki.
jaanuar 16, 2009 at 7:01 e.l. #179914Alfonze
MemberEks see suht individuaalne, mul oli keskmiselt kilo nädalas esimesed 40 nädalat, siis aeglustus. Loomulikult pidevalt muutsin ka toitumist ja trennikoormust, kui need mingisse seisu viia ja mitte muuta, siis aeglustub rutem.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.