15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 8, 2009 at 2:02 p.l. #178506
LaizeN
MemberVanemad. Nemad ainult ütlevad minu kohta, et tee trenni, keegi ei käse sul arvutis istuda koguaeg. Aga mida ma teen trenni, kui kas ma ei jõua või ei suuda lihtsalt kuhugi minna oma keha pärast . Mul pole isegi siin Valgas eriti kellegiga väljas käia. Enamus on “sõpru” on ainult raha peal väljas. Vanemad lihtsalt ütlevad ka, et sa ei ole ju paks. Aga ma olen. Vanemad lihtsalt ei mõista mu olukorda. Ma olen emaga sellest rääkinud, nii, et ma nutan nagu lollakas, aga tema ütleb selle peale’ aga sa ise oled ju selles süüdi, tee trenni siis’ . Mul võivad küll vanemad head olla, aga nad suruvad alati oma arvamuse peale ja ei mõista tavaliselt mis öelda tahan.Ja mu poiss. Ta ei ela minuga samas linnas. Ta ise on selline sportlik ja vahel ma mõtlen, et mis ta küll minust, paksust leidis. Õnneks tema pole midagi minu kohta öelnud.
Ja mida see psühholoog aitaks? Ta hakkab nigunii ajama, et ‘kui sa endasse usud, suudad kõik’ või midagi taolist. See jutt ei aitaks mind ju . Ja Valka ma ei tahaks ka eriti minna psühholoogi juurde. Siin tunnevad kõik kõiki.
Kahjuks või õnneks lõpetasin ma juba eelmine aasta keska ära. Präegu kümnes klass käsil. Ma läksin varem kooli lihtsalt. Täna tulin ka koolist koju ja tegin ennast haigeks, kuna mõni suutis jälle midagi minu kohta öelda. Lihtsalt ei kannatanud enam välja. Ma proovin paremin õppima hakata ja siis peale kümnendat Tartu kuhugi kooli sisse saada. Aga et mind seal vastu võetaks, ei tohiks ma teistest erineda. Ma lihtsalt tahan olla samasugune, kui teised.
Ei taha sulle näkku karata, ega midagi, kuid jätkates oma, tahan, teeks jne rada sa ei alustagi midagi..
Asjad tuleb kohe käsile võtta, kui keegi oleks mind nii hingepõhjani solvand, siis selle asemel, et koju külmkapi juurde minna oleks läinud ja jalutanud. Proovi teha 1 pikk jalutuskäik.See selgendab su mõtteid ja annab rohkem motivatsiooni, kui paljud postitused siin.
Sa pead leidma sisemise rahu ja leidma selle MINA, kes on valmis saama selleks inimeseks, kelleks sa tahad saada.
Kui see tahtmine jääb vaid arvuti taha ja siin kirjutad mägesid kokku, siis anna andeks ei saagi midagi juhtuda.
Probleemidest peab üle olema, hirm – mis see on? See on midagi mida sa kardad, vaadates sellele silma mõistab inimene tihti, et miks mul seda vaja karta ? Mille eest ma põgenen? Kui sa ei julge jõusaali minna, Ok see on liiga suur samm, pane toitumine korda, sa saad ju alustada väikestest asjadest. Iga väikse asja algus on ka millegi suure algus !
Nii palju, kui sa seda ka ei taha, sa ei leia lahendust mitte kuskilt mujalt, kui enda seest !
Lootmine, et mõni kirjutis siin lahendab su probleemid, jääbki lootmiseks, nii raske kui see ka ei ole, sa pead PRAEGUSEST endast üle olema ja elustiili muutma,
sest tahtmine olla keegi kes sa praegu veel ei ole, tähendabki ELU muutmist, mitte mingit pooleaastastimedieetiajalehestFHM
edit : ise käin ka 10. klassis ja peaks märkima, et minu elukohas ei mõnitata pooltki nii kõvasti, küllap sa ikka mõtled selle kohapealt veidike üle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 2:03 p.l. #178507Jarmo Oberst
MemberMa ise olen märganud jõusaalis sellist asja: jaanuari alguses on seal eriti palju inimesi, tõenäoliselt kõik need, kes lubasid endale, et võtavad nüüd alla.Mida aeg edasi, seda vähemaks neid jääb, enamik annab üsna kiiresti alla.Weak in the mind, weak in the body.Täpselt nii ta kahjuks on.
jaanuar 8, 2009 at 2:12 p.l. #178511LaizeN
MemberMa ise olen märganud jõusaalis sellist asja: jaanuari alguses on seal eriti palju inimesi, tõenäoliselt kõik need, kes lubasid endale, et võtavad nüüd alla.Mida aeg edasi, seda vähemaks neid jääb, enamik annab üsna kiiresti alla.Weak in the mind, weak in the body.Lisaks veel, et neiu suutis pidada blogi vaid 2 päeva, ehk siis 1. ebaõnnestumiseni, millest on muidugi kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja enamus, kes sulle siin nõu annavad on selle ise läbi eland ja teavad, mis räägivad, paljud ka ise võistlussportlased(kui ma valesti pole aru saand
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Vähemalt kedagi ma nägin isegi M&F’i ajakirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 2:19 p.l. #178515masterofceremony
MemberLugedes teemaalgataja viimaseid poste, siis võib kokkuvõtvalt öelda, et kui inimene ennast ise ei aita, siis ei saa ka seda teised teha.
Niipalju, kui mulle silma jäi, siis on foorumikasutajad andnud tohutult palju head nõu, et kuidas üht ja teistpidi probleemi lahendada. Eestis on veel inimesi, kes viitsivad aidata, suunata ja nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et tiinekaaeg on paljudele meist olnud keeruline, ebamugav või isegi julm ja tänu sellele me oskamegi midagi soovitada, kas selle järgi talitada või mitte, siis see on juba abivajaja enda otsustada.
Olen tegelenud noorusaegadel väga keeruliste noorte tüdrukute probleemidega ja sellises vanuses sassis olev inimene on vägagi ohtlik endale – tehakse mõttetusi ja ei mõelda tagajärgedele.
Psühholoogi poole pöördumine on siiski praegusel juhul kõige õigem esimene samm. Neiul on vaja tõsta enesehinnangut 0% pealt vähemalt 50% peale, siis hakkab midagi muutuma. Senikaua võime me siin soovitada nii üht kui teist, aga progressi ei toimu.
jaanuar 8, 2009 at 2:20 p.l. #178517asdfghjkl
MemberMõnda head raamatut võiks soovitada lugeda, mis oma mõtlemist edumeelsemale teele aitaks viia. Mõni loeb piiblit, ja saab sellise valgustus-laksu, et muutub päevapealt teiseks inimeseks üldse, võib see raamat sobida näiteks.
Üks hea raamat on “Rikas isa, vaene isa”
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?5836
, et kui seda mõttega lugeda, siis see võib anda väga hea valgustus-tunde samamoodi:)
Et pealtnäha selline raharaamat*, aga võib mõtlemist tõepoolest muuta üsna kardinaalselt, kogu eluhoiak nagu saab mõjutuse sealsetest ideedest täiesti vabalt mõne lugeja puhul.
(Seda raamatut müün ka.)
jaanuar 8, 2009 at 2:35 p.l. #178524Kätu
Memberolles lugenud seda teemat algusest peale, mõtlesin, et teen ka postituse. ma tean väga hästi, mida sa tunned,algklassides ei olnud ma just kõige peenem oma klassis,oli kõigist pikem ja nö kogukam.mind otseselt ei mõnitatud ega sõimatud, vaid ütleldi halvasti ja väga palju sõpru mul ei olnud.need paar tüdrukut,kes mu kohta mõningaid halbu asju ütlesid,olid paar aastat hiljem mu väga head sõbrannad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ja on siiani) alates 5.klassist ma muutusin.ma hakkasin teistega rohkem suhtlema,klassist sain palju häid sõpru endale ja kõik oli tegelikult ainult minu isiksuses kinni.tänaseks käin samuti 10.klassis ja mul on klassis väga palju häid sõpru ja teisi,kellega suhtlen ja keegi ei ütle midagi mu kehakaalu kohta ,sest ma ei lase sellel ennast häirida(kuigi 69 kg 168 cm juures ei ole mingi katasroofiline kaal)käin juba 5.aastat tantsimas ja aeroobikas ning mu keha on selle ajaga palju muutunud,armastan oma kehavorme ja olen nendega leppinud,sest ei tahaks elusees olla peenike kui piitsavars.eelmine sügis kaalusin 75 kg ja kuigi ma ise ei märka 6 kg kadumist,siis on seda märganud mu ema ja vanaema.ja see teeb tuju väga heaks,kui keegi ütleb,et sa oled peenemaks jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sulle soovitan endas leida jõudu,et teha trenni ja mitte lasta mõnitajatel enda enesehinnangut alla viia.muuda oma suhtumist,enesehaletsemisega ei jõua kaugele.ja kaalulangetamine ei tohi mitte mingil juhul saada kinnisideeks,sest tulemused ei tule kohe,kuigi sa seda tahaks ja see võib viia masendusse ja soov trenni teha kaob üldse ära.
Jõudu ja jaksu!
jaanuar 8, 2009 at 2:47 p.l. #178528joey
MemberNo kui jõusaali ei taha, siis aitab see video:
jaanuar 8, 2009 at 2:47 p.l. #178529MissMurder
MemberLugesin ja lugesin ja jõudsin järeldusele, et ma peaksin midagi tegema, et ma naeraks südamest ja mu ümber peaks olema palju positiivseid inimesi. Ehk siis suudan end kokku võtta ja ma suudan ka teiste mõnitamisele vastu hakata. See oleks tore. Ma proovin see nädala lõpp end koguda. Algul ehk ma jõusaali ei jõua, aga proovin võimalikult palju liikuda. Pühapäeval on plaanis ka minna mul kas suusatama või lumelauaga sõitma, kuigi lumelauaga ma pole kordagi sõitnud, aga lubati õpetada. Kas see ka kuidagi aitab kaasa trenni tegemisele, et kas see põletab ka natukenegi rasvu ?
Kuidagi ma ei tahaks minna psühholoogi juurde. See on kuidagi alandav.
Ja ma tunnen huvi, aga ma kardan. Kuskilt lugesin, et keegi oli kõvasti trenni teind ja tulemuseta ja siis ta langes nii suurde masendusse, et tappis end ära. Ma ei taha kuidagi, et see sama minuga juhtuks.
jaanuar 8, 2009 at 3:14 p.l. #178546LaizeN
MemberLugesin ja lugesin ja jõudsin järeldusele, et ma peaksin midagi tegema, et ma naeraks südamest ja mu ümber peaks olema palju positiivseid inimesi. Ehk siis suudan end kokku võtta ja ma suudan ka teiste mõnitamisele vastu hakata. See oleks tore. Ma proovin see nädala lõpp end koguda. Algul ehk ma jõusaali ei jõua, aga proovin võimalikult palju liikuda. Pühapäeval on plaanis ka minna mul kas suusatama või lumelauaga sõitma, kuigi lumelauaga ma pole kordagi sõitnud, aga lubati õpetada. Kas see ka kuidagi aitab kaasa trenni tegemisele, et kas see põletab ka natukenegi rasvu ?Kuidagi ma ei tahaks minna psühholoogi juurde. See on kuidagi alandav.
Ja ma tunnen huvi, aga ma kardan. Kuskilt lugesin, et keegi oli kõvasti trenni teind ja tulemuseta ja siis ta langes nii suurde masendusse, et tappis end ära. Ma ei taha kuidagi, et see sama minuga juhtuks.
Soovitaks veel sellise asja, http://web.mit.edu/cegeon/www/plain_calendar.jpg
Pane see omale sellisele kohale, kust sa seda iga päev näed ja täida seda 10 palli süsteemis, et kuidas päev sinu arvates läks.
Kui päev läks väga metsa pane 0, kui läks nii hullusti, et hullemini minna ei saand, siis pane -10 jne, hästi siis 10,
nädala kokkuvõttes arvuta kokku ja leia enda jaoks optimaalne nädala korda minek..
Tänu sellisele ‘kalendri’ järgimisele suutsin saavutada väga häid tulemusi. (endal seisis see kapil, niiet ükskõik mis tegin, siis esimese asjana mis hommikul ärgates nägin oli see kalender ja selle järgi sain paika panna, kas päev/nädal läks korda või mitte. Edu ja ma loodan, et sa suudad ikka korda saata seda, mis on su unistus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 3:20 p.l. #178549Panda
MemberLugesin ja lugesin ja jõudsin järeldusele, et ma peaksin midagi tegema, et ma naeraks südamest ja mu ümber peaks olema palju positiivseid inimesi. Ehk siis suudan end kokku võtta ja ma suudan ka teiste mõnitamisele vastu hakata. See oleks tore. Ma proovin see nädala lõpp end koguda. Algul ehk ma jõusaali ei jõua, aga proovin võimalikult palju liikuda. Pühapäeval on plaanis ka minna mul kas suusatama või lumelauaga sõitma, kuigi lumelauaga ma pole kordagi sõitnud, aga lubati õpetada. Kas see ka kuidagi aitab kaasa trenni tegemisele, et kas see põletab ka natukenegi rasvu ?Kuidagi ma ei tahaks minna psühholoogi juurde. See on kuidagi alandav.
Kulla neiu, Su plaanid on igati positiivsed. Loomulikult aitab lumelauaga sõitmine Sinu füüsilist vormi parandada, samuti suusatamine, kõndimine ja muu liikumine.
Ma tahan Sulle veel öelda, et psühholoogilt abi saamine ei ole häbiväärne, vastupidi – paljud edukad inimesed kasutavad seda teenust. Mujal maailmas on isiklik psühholoog täiesti tavaline ja normaalne nähtus.
Mulle tundub, et Sa elad oma peas ja Sul on väga hea kujutlusvõime. Proovi see enda heaks tööle panna. Unistamine ei ole patt, vaid edukuse võti. Võta endale hoiak, et kujutad ette ainult häid asju. Sina valid, millele keskenduda – kui otsid positiivset, leiad positiivse ja kui otsid negatiivset, leiad negatiivse. Võid seda rakendada ka ajakirjade lugemisel. See üks juhtum ei tähenda, et ks Sinul nii läheb. Sina saavutad oma eesmärgi – tasa sõuad kaugele jõuad… Eks ju?
Teine takistus, mis mulle Sinu juures silma jäi, on see kõigile teada paharet HOMME!!! Mine õue enne, kui jõuad mõtlemagi hakata, mida, kuidas, kas mõjub? Mine kõndima. Kui oled tunnikese kõndinud, jõuavad ka mõtted järele ja selgub, et oledki juba end liigutanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu Sulle. Ja kui tekib käegalöömise tunne, siis mõtle, et meie siin foorumis toetame Sind oma heade soovidega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 3:30 p.l. #178552daemonium
MemberLugesin ja lugesin ja jõudsin järeldusele, et ma peaksin midagi tegema, et ma naeraks südamest ja mu ümber peaks olema palju positiivseid inimesi. Ehk siis suudan end kokku võtta ja ma suudan ka teiste mõnitamisele vastu hakata. See oleks tore. Ma proovin see nädala lõpp end koguda. Algul ehk ma jõusaali ei jõua, aga proovin võimalikult palju liikuda. Pühapäeval on plaanis ka minna mul kas suusatama või lumelauaga sõitma, kuigi lumelauaga ma pole kordagi sõitnud, aga lubati õpetada. Kas see ka kuidagi aitab kaasa trenni tegemisele, et kas see põletab ka natukenegi rasvu ?e-ee …
ja mis segas sind juba täna end liigutamast?Mis segab homme?Mis segab laupäeval?Miks peab pühapäeva ootama?
Kuidagi ma ei tahaks minna psühholoogi juurde. See on kuidagi alandav.Ja ma tunnen huvi, aga ma kardan. Kuskilt lugesin, et keegi oli kõvasti trenni teind ja tulemuseta ja siis ta langes nii suurde masendusse, et tappis end ära. Ma ei taha kuidagi, et see sama minuga juhtuks.
Statistiliselt sureb absoluutne enamus inimesi oma voodis.Nii et trenni teha on ohutum,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2009 at 3:42 p.l. #178557rainisk
MemberKui küsida võib, siis miks on hingetohter kehatohtrist imelikum siis. Ka ravib ju.
Muide, selle Rikas isa, vaene isa kohta olen täiesti nõus. Räägib küll peamiselt rahategemisest, aga selle vahel on palju sellist üldist ja elulist ka. Väga hea raamat !
jaanuar 8, 2009 at 3:47 p.l. #178558Kask
MemberTegelikult loeb vist see ka , et sa oleed kasvueas?
Et mingist hetkest läheb sul nagunii rasva vähemaks kasvamise peale , või on see aeg nüüd läbi või?
Mu enda nt klassiõde oli 12-13 vägaväga suur ja paks , tänaseks on ta vägagi normaalne , okei natuke lodev aga ta ei ole trenni ka teinud .
jaanuar 8, 2009 at 4:03 p.l. #178563Nana
MemberKulla inimene, siin üritataxe sind täiega aidata, kuid nii kui sinu jaox üx negatiivne postitus on, siis järgneb sinupoolt järgmine mõte-et ahh ma ei saa ja jätangi asja sinnapaika.
Olex, tahax, teex, saax-selline mõtlemine jäta ära. Olen, tahan, TEEN, SAAN vat see juba on ilmekam. Ära jäta ka selline asi, et homme, pühapäeval jne, tee juba täna. Võta oma väike kutsa paela otsa ja mine tee kuskil jalutuskäik, on kutsa rõõmsam ja sinul tunne peale seda parem. Võta see, et ei saa, ei julge, ei taha kinnisidee asemel hoopis endale kinnisideeks igapäevane jalutus, mis ajaga järjest pikemax läheb, kuni ilmad soojemad ja saad rullikatega sõita.
Kindlast järgi oma toitumiskava ning ära tee mööndusi selles.
jaanuar 8, 2009 at 5:09 p.l. #178573daemonium
MemberTegelikult loeb vist see ka , et sa oleed kasvueas?Et mingist hetkest läheb sul nagunii rasva vähemaks kasvamise peale , või on see aeg nüüd läbi või?
Mu enda nt klassiõde oli 12-13 vägaväga suur ja paks , tänaseks on ta vägagi normaalne , okei natuke lodev aga ta ei ole trenni ka teinud .
15 ei ole 13.Antud juhul on hoopis selline oht,et kasvu pikkusesse enam eriti ei toimu ja sel juhul muutub kasv laiusesse eriti märgatavaks.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.