15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2009 at 8:58 e.l. #177739
daemonium
MemberSa arvad, et ma kirjutan ainult seda, mida ma ylikoolis 6ppinud olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Oled veendunud, et amenorrhoea on ainult 30 kg kaaluvate naiste p2rusmaa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas…Lugedes hetke toidutarbimise kirjeldust tuleb tunnistada, et v6imalus on minna ainult paremuse suunas.
Me räägime kaalu vähendamisest ~200g nädalas aasta jooksul.Ma kahtlen sügavalt taolise mõõduka rezhiimi kahjulikus mõjus.Sinu poolt mainitud häired võivad tekkida meeleheitelel inimese ekstreemse isetegevuse puhul,mitte spetsialisti poolt tehtud toitumiskava jälgides.Kuigi loomulikult ei saa kunagi midagi täielikult välistada.
Samas – milline on alternatiiv?Kehakaal jätkab kasvamist,häbi-sündroom süveneb,mis välistab spordiga tegelemise,sealt järgmine samm igasugune inimeste vältimine+depressioon,ainukeseks lohutajaks jääb …
Julgeks ennustada,et kui rezhiimi mitte muuta,ulatub teema-algataja kaal gümnaasiumi lõpuks >100kg.
jaanuar 4, 2009 at 9:26 e.l. #177742Aile
MemberMe räägime kaalu vähendamisest ~200g nädalas aasta jooksul.Ma kahtlen sügavalt taolise mõõduka rezhiimi kahjulikus mõjus.Sinu poolt mainitud häired võivad tekkida meeleheitelel inimese ekstreemse isetegevuse puhul,mitte spetsialisti poolt tehtud toitumiskava jälgides.Kuigi loomulikult ei saa kunagi midagi täielikult välistada.Samas – milline on alternatiiv?Kehakaal jätkab kasvamist,häbi-sündroom süveneb,mis välistab spordiga tegelemise,sealt järgmine samm igasugune inimeste vältimine+depressioon,ainukeseks lohutajaks jääb …
Julgeks ennustada,et kui rezhiimi mitte muuta,ulatub teema-algataja kaal gümnaasiumi lõpuks >100kg.
2ra arva, et sa peaksid mind veenma milleski…ma olen n6us…p6him6tteliselt.
Kuid…mul oli ka treener, mitte ainult yks treener…ja v2ga tunnustatud jne jne. Kaalu kaotasin ma 8 kuuga 15 % ja amenorrhoea kestis neli kuud. R22kimata jo-jo efektist. Sest juurde v6tsin ma mitte enam 15 %…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Me oleme siin mitte ainult treenerid…Meil on omad kogemused kulturistina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> naiskulturistina…jaanuar 4, 2009 at 11:25 e.l. #177751mikk2222
MemberTglt;20kg aastas – see on ju tsipa alla 100g nädalas.Väike parandus siiski: 20 kg / 52 nädalat = 385 g nädalas (-2700 kcal nädalas ==> -385 kcal päevas)
jaanuar 4, 2009 at 11:52 e.l. #177758daemonium
MemberVäike parandus siiski: 20 kg / 52 nädalat = 385 g nädalas (-2700 kcal nädalas ==> -385 kcal päevas)Väga võimalik.Ei viitsinud ise arvutada.
jaanuar 5, 2009 at 1:56 p.l. #177963mallelumi
MemberMulle hakkab tunduma, et neiuke hakkab vaikselt käega lööma.. Ükskõiksuse noote on kuulda su jutus..
Mul oli sõbranna kes oli ka nö paks ja teda noriti palju euro põrsas , pekk jne.. Ja ta tõesti oli ülekaalus. Kuid siis ta hakkas suusatama vaikselt õhtuti peale kooli ma ,ta hakkas jõusaalis käima ja teda noriti ka isegi ta isa norist tega. Kuid kui tahe on tõesti suur ajad sa riided selga ja astud püstipäi saali uksest sisse, võta nt mp3 kaasa või mdiagi muusikaga on parem.. Ta käis ja ma tean ka kuidas ta põdes seda, ja ma olen teda ka nutmas näinud kui ta trennist tuli, aga ta käis ja talus kõike ja nüüd ??Nüüd on ta ilus, sale ja kõik kes teda narrisid ei ole talle ühtegi halba sõna öelnud.
Ma olen ise ka natuke pehmeke.. ma käsin alati jooksmas laiemate tressidega ja ei julgenud palju asju teha. Aga tead eile ma ostsin omale päris jooksu ja aeroobika riided- ja ma olen kaks korda jooksmas käinud, oma tempoga ja tunne on super.
Aga tõesti sa võid ka arsti poole pöörduda kaalu teemaga.
Ära karda, samm on ka juba see ,et sa tulid fitnesisse ja tunnistad seda ja ja julged probleemist rääkida.
Kuigi sinus on ka palju kõhklust minu meelest.. ja et ma seda ei tee ja seda ei taha..Nii ei saa.
Kas teil aeroobikat pole ? Vanemad inimesed ei naera ju , ja kui jutud levivadki mis siis ,see on sinu keha mis trenni tahab sina tahad ju salaedamaks saada, kanda paar numbrit väiksemaid riideid , tunda end mugavalt see oled ju SINA kes tahab ja teiste arvamused loevad palju, kuid mõtle selle peale äkki sinul on jällegi midagi muud mida neil pole, äkki sina suudad ja oskad midagi teha mida nemad ei oska ja tunne selle üle uhkust.
jaanuar 5, 2009 at 2:07 p.l. #177967asdfghjkl
MemberTreening siis ei tohi rutiinseks keha jaoks muutuda- et kui teha ohtralt ainult aeroobikat, siis keha läheb sedalaadi ühesuguse koormusega stressi ja hakkab paisuma stressi tõttu. Et siis nagu peaks vaatama ka, et treening väga üheülbaline poleks pikemat aega, et aeroobika tegija peaks aeg-ajalt jõusaali siis külastama, v-m liikumist tegema, et kehal siis rutiinist stressihormoon ei käivituks.
jaanuar 5, 2009 at 2:14 p.l. #177968MissMurder
MemberMulle hakkab tunduma, et neiuke hakkab vaikselt käega lööma.. Ükskõiksuse noote on kuulda su jutus..Mul oli sõbranna kes oli ka nö paks ja teda noriti palju euro põrsas , pekk jne.. Ja ta tõesti oli ülekaalus. Kuid siis ta hakkas suusatama vaikselt õhtuti peale kooli ma ,ta hakkas jõusaalis käima ja teda noriti ka isegi ta isa norist tega. Kuid kui tahe on tõesti suur ajad sa riided selga ja astud püstipäi saali uksest sisse, võta nt mp3 kaasa või mdiagi muusikaga on parem.. Ta käis ja ma tean ka kuidas ta põdes seda, ja ma olen teda ka nutmas näinud kui ta trennist tuli, aga ta käis ja talus kõike ja nüüd ??Nüüd on ta ilus, sale ja kõik kes teda narrisid ei ole talle ühtegi halba sõna öelnud.
Ma olen ise ka natuke pehmeke.. ma käsin alati jooksmas laiemate tressidega ja ei julgenud palju asju teha. Aga tead eile ma ostsin omale päris jooksu ja aeroobika riided- ja ma olen kaks korda jooksmas käinud, oma tempoga ja tunne on super.
Aga tõesti sa võid ka arsti poole pöörduda kaalu teemaga.
Ära karda, samm on ka juba see ,et sa tulid fitnesisse ja tunnistad seda ja ja julged probleemist rääkida.
Kuigi sinus on ka palju kõhklust minu meelest.. ja et ma seda ei tee ja seda ei taha..Nii ei saa.
Kas teil aeroobikat pole ? Vanemad inimesed ei naera ju , ja kui jutud levivadki mis siis ,see on sinu keha mis trenni tahab sina tahad ju salaedamaks saada, kanda paar numbrit väiksemaid riideid , tunda end mugavalt see oled ju SINA kes tahab ja teiste arvamused loevad palju, kuid mõtle selle peale äkki sinul on jällegi midagi muud mida neil pole, äkki sina suudad ja oskad midagi teha mida nemad ei oska ja tunne selle üle uhkust.
oeh, tõesti. ma käiks hea meelega igapäev jõusaalis, aga ma kardan enda klassi poisse. üks kord vedas, et neid ei olnud, aga ma tean et pean üle olema. homme ma lähen jälle jõusaali, kuna ma üksi ei taha minna. kellegi teisega on kindlam.
jooksmist mu põlved kahjuks nii ei talu. aga muidu saan hakkama. ma loodan, tegelt mis looodan. MA PEAN! kunagi saan ka mina kõhnaks ja ilusaks , ja ma saan sellega hakkama. ma ei ole kehvem kui teised, vähemalt loodan mitte olla.
jaanuar 5, 2009 at 3:07 p.l. #177974asdfghjkl
MemberAga kuidas endale muidu tundub, kas on hea, 1) kui koguaeg on mõttes nii suur eesmärk nagu sul, 2) ja lisaks veel nagu selline psühhoterrori laadne meelevastane käsundus mõttes koguaeg – “MA PEAN! kunagi saan ka mina kõhnaks ja ilusaks”- et kas sedalaadi mõtte kultiveerimine peas on hea mõjuga või?
Et kui tunned et see on hea, siis hea.
Aga kui ei ole hea, siis miks ta teed midagi, millel head mõju pole? Saaks kindlasti teha asja optimistlikult ja väiksema eesmärgiga enda jaoks, oleks psüühikale nagu kergem trenn minuarvates.
jaanuar 5, 2009 at 3:12 p.l. #177975jrx
Memberma käiks hea meelega igapäev jõusaalis, aga ma kardan enda klassi poisse.see ei ole sinu kontrolli all, kas käid ühes klassis väiklaste idiootidega või mitte. Samuti ei ole see kuidagimoodi sinu probleem, kui keegi tahab käituda nagu jobu ja arvab et see on lahe. Seega ei peaks sa end sellest segada laskma.
jaanuar 5, 2009 at 3:15 p.l. #177977MissMurder
MemberAga kuidas endale muidu tundub, kas on hea, 1) kui koguaeg on mõttes nii suur eesmärk nagu sul, 2) ja lisaks veel nagu selline psühhoterrori laadne meelevastane käsundus mõttes koguaeg – “MA PEAN! kunagi saan ka mina kõhnaks ja ilusaks”- et kas sedalaadi mõtte kultiveerimine peas on hea mõjuga või?Et kui tunned et see on hea, siis hea.
Aga kui ei ole hea, siis miks ta teed midagi, millel head mõju pole? Saaks kindlasti teha asja optimistlikult ja väiksema eesmärgiga enda jaoks, oleks psüühikale nagu kergem trenn minuarvates.
Ma ei tea, ma ei tea. Aga ma tahan saada kõhnaks, mulle lihtsalt aitab paks olemisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2009 at 3:30 p.l. #177980asdfghjkl
MemberMa ei tea, ma ei tea. Aga ma tahan saada kõhnaks, mulle lihtsalt aitab paks olemisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No kui su ülesandeks ja suureks sooviks oleks elevant ära süia, sisi vaata kui suur töö see on, meeletu pingutus ikka, lõuasirutaja-lihased saaks vatti väga tugevalt, et väga suur eesmärk too asi ära süia, hoomamatu. Eba-efektiivne on nii hoomamatut kauget projekti mõttes hoida, see ju vaid väsitab pigem. Näiteks kas sa hetkel viitsiksid igapäev mõtteid mõlgutada, et lõpetan ülikooli magistrikraadiga, et see motiveeriks igapäevaselt sinu praeguseid kesk-kooli õpinguid? Ei viitsiks ilmselt, ja üsna väsitav oleks sedalaadi mõtte mõlgutamine. Sarnaselt kõlab see “”MA PEAN! kunagi saan ka mina kõhnaks ja ilusaks””, minuarust too “kunagi” on suht kaugel ja suur eesmärk, sarnane selelga ,et too elevant on lõplikult ära söödud. Et pigem nii suurelt mõelda pole hea, parem mõelda mingid vahe-etapid omale välja, ala sellised miilikivid, et katsuks nädalas pool kilo alla saada, see on nagu reaalne ja mõistlikum projekt, sellest nagu oleks mõtet mõelda küll, oleks nagu efektiivsem, kui mõelda, et olen aasta pärast 20 kg kergem. Või kuidas sulle tundub, subjektiivsete eriaspektide juures võib tõesti mõnele sobida ka selline suure mõtte mõlgutamine. Et lihtsalt soovitaks mõelda väiksemate miilikivide kaugusele, mitte mitme miili taha.
Ja teine asi on too “PEAN”- et kas poleks efektiivsem, kui programmeerida ennast sellisele lainele, et too sundiv terrorisõna asendada kerge humoorika suhtumisega, ala, et ei tea, mida lõbusat tänane tööpäev toob, kumb mõte sulle sobiks rohkem? Kui too “pean”-stiil töötab, siis muidugi kasuta mis töötab, üldiselt ise pakun, et kuigi pikas perspektiivis selline enese-sundluse värk ei toimi, ühel hetkel murdud.
jaanuar 5, 2009 at 3:39 p.l. #177981MissMurder
MemberNo kui su ülesandeks ja suureks sooviks oleks elevant ära süia, sisi vaata kui suur töö see on, meeletu pingutus ikka, lõuasirutaja-lihased saaks vatti väga tugevalt, et väga suur eesmärk too asi ära süia, hoomamatu. Eba-efektiivne on nii hoomamatut kauget projekti mõttes hoida, see ju vaid väsitab pigem. Näiteks kas sa hetkel viitsiksid igapäev mõtteid mõlgutada, et lõpetan ülikooli magistrikraadiga, et see motiveeriks igapäevaselt sinu praeguseid kesk-kooli õpinguid? Ei viitsiks ilmselt, ja üsna väsitav oleks sedalaadi mõtte mõlgutamine. Sarnaselt kõlab see “”MA PEAN! kunagi saan ka mina kõhnaks ja ilusaks””, minuarust too “kunagi” on suht kaugel ja suur eesmärk, sarnane selelga ,et too elevant on lõplikult ära söödud. Et pigem nii suurelt mõelda pole hea, parem mõelda mingid vahe-etapid omale välja, ala sellised miilikivid, et katsuks nädalas pool kilo alla saada, see on nagu reaalne ja mõistlikum projekt, sellest nagu oleks mõtet mõelda küll, oleks nagu efektiivsem, kui mõelda, et olen aasta pärast 20 kg kergem. Või kuidas sulle tundub, subjektiivsete eriaspektide juures võib tõesti mõnele sobida ka selline suure mõtte mõlgutamine. Et lihtsalt soovitaks mõelda väiksemate miilikivide kaugusele, mitte mitme miili taha.Ja teine asi on too “PEAN”- et kas poleks efektiivsem, kui programmeerida ennast sellisele lainele, et too sundiv terrorisõna asendada kerge humoorika suhtumisega, ala, et ei tea, mida lõbusat tänane tööpäev toob, kumb mõte sulle sobiks rohkem? Kui too “pean”-stiil töötab, siis muidugi kasuta mis töötab, üldiselt ise pakun, et kuigi pikas perspektiivis selline enese-sundluse värk ei toimi, ühel hetkel murdud.
Sa oled liiga tark . Võta seda komplimendina. Alati su jutt on tõsi. Ja ma ei taha aastaga 20kg, vaid poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Juuni lõpuks on vaja ilus olla. Paljude lõpetamine on siis. Enda lõpetamisel olin kleidiga, aga paks, kui siga. Aga nüüd, kui lähen teiste lõpetamisele, tahan olla ilus. Mis siis, et mina ei lõpeta, aga asi on põhimõttes.
jaanuar 5, 2009 at 3:41 p.l. #177983daemonium
MemberMa ei tea, ma ei tea. Aga ma tahan saada kõhnaks, mulle lihtsalt aitab paks olemisest.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled ikka kindel,et tahad?
jaanuar 5, 2009 at 3:51 p.l. #177986MissMurder
MemberOled ikka kindel,et tahad?jah.
jaanuar 5, 2009 at 4:40 p.l. #178006rainisk
MemberNojah, alguses oli 20 kg aastaga, nüüd on 20 kg juba natukene vähem kui poole aastaga ( paar päeva aasta algusest kaduma ja ega lõpetamised pole siis juuni lõpus vaid vähemalt enne jaanipäeva on enamus lõpetamisi ) . Et arvestame siis 25 nädalat.
20 000 g tuleb jagada 25-ga sel juhul. 800 g nädalas, mis teeb omakorda 114,3 g päevas. Seda ei ole sugugi mitte vähe.
Ja tõesti suhtumine on praegu selline endaga sõjajalal olemine, ei tea kas jaksad endaga terve elu sõdida ? Ega pärast seda (vahet pole kas poolt aastat või aastat) pead ikkagi toituma ja treenima, et mitte kättesaadud vormi mitte kaotada.
Mitu inimest on siin teemas juba maininud suusatamist ja selle kasulikkust, aga sa pole veel vastanud kuidas suhted selle alaga on. Seda pole vaja ju ometi klassikaaslaste silma all harrastada.
Igastahes, edu !
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.