15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2009 at 10:51 e.l. #177594
0ttt
MemberOlgu. Nii, nüüd mul on üks väike küsimus. Kas oleks kasu midagi, kui ma kõnniks täna maha umbes 10 km rahulikus tempos ? Ja homme mingi 7 km?Igasugune liikumine on hea aga pane tähele, et sa sööd piisavalt ja väga alakaloraazi ei jääks.
jaanuar 3, 2009 at 11:15 e.l. #177597ROtter
MemberUhh, PAV
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Number on sul sama, mis seesama fitness.ee baasainevahetuse kalkulaator annab.Aga ilmselt mõtlesid sa puhkeoleku ainevahetust? Ja see siin arvutatakse iganenud valemi järgi, mis ei võta arvesse tänapäeval üha kasvavat ülekaalulisust.Ta on sobilik ainult madala rasvaprotsendi korral.Tänapäeval kasutatakse Katch-McArdle’i valemit, mis võtab arvesse ainult rasvavaba kehamassi.Valem oleks siis:
370+(21.6*rasvavaba kehamass) ning kogu päevase energiavajaduse saamiseks korrutatakse aktiivsuse tasemega, mis on number 1,2 ja 1,9 vahel, vastavalt inimese päevasele füüsilisele aktiivsusele.
Mis antud juhul annaks tulemuseks midagi 1450 ja 1666 vahel.
Mis nendest täpsematest valemitest kasu on, kui puudub võimalus sinna täpseid arve kirjutada.
jaanuar 3, 2009 at 11:45 e.l. #177603joker
MemberKle neiu mõrvaja, kirjuta parem välja oma päeva TÄPNE menüü, mida sa JÄLGISID. Mitte see, mida praegu jälgid või hakkad jälgima. Ütleme selline nädala-paari tagune toitumine. Ehk milline nägi välja su keskimine päev just toitumist silmas pidades. Sealt saab su kaloraazi välja arvutada ja hakata tegema edaspidiseid järeldusi, sest Argole “truuks” sa ei kavatse vist jääda ja teda usaldada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis oleks täpselt teada, mis on su tegelik kaloraaz, mida tuleks vaikselt kohandada.
Muidu juhtub varsti see, et jooksed ema juurde ja karjud: ” Appi-appi … poisid läksid fitness.ee foorumis minu pärast kaklema!”
Ja räägi emaga, mida siin räägid – ja ta ostab sulle kindad!
jaanuar 3, 2009 at 12:50 p.l. #177618MissMurder
MemberKle neiu mõrvaja, kirjuta parem välja oma päeva TÄPNE menüü, mida sa JÄLGISID. Mitte see, mida praegu jälgid või hakkad jälgima. Ütleme selline nädala-paari tagune toitumine. Ehk milline nägi välja su keskimine päev just toitumist silmas pidades. Sealt saab su kaloraazi välja arvutada ja hakata tegema edaspidiseid järeldusi, sest Argole “truuks” sa ei kavatse vist jääda ja teda usaldada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis oleks täpselt teada, mis on su tegelik kaloraaz, mida tuleks vaikselt kohandada.
Muidu juhtub varsti see, et jooksed ema juurde ja karjud: ” Appi-appi … poisid läksid fitness.ee foorumis minu pärast kaklema!”
Ja räägi emaga, mida siin räägid – ja ta ostab sulle kindad!
Ma ei jälgind midagi. Sõin siis, kui tahtsin. Hommikul ei söönud midagi. Koolis sõin lõunaks kartulisalatit umbes 100-200g. Ja õhtul, kui isu oli siis sõin liha/kana ja kartulit. Vahel ka riisi kanaga. ja muidugi sõin ka õhtuti mandariine ja söön siiamaani.
jaanuar 3, 2009 at 12:53 p.l. #177619raino6
MemberMa ei saa üleüldse aru, miks siin arutatakse kalorite hulka, mida ta päevas tarbima peaks. Kas neiu on härra Aderilt muidu toitumiskava kätte saanud? Ma arvan, et las see tema toitumise kordasättimine jääb siiski Argo teha ja tema peaks seda lihtsalt järgima, nii lihtne see ongi.
jaanuar 3, 2009 at 1:01 p.l. #177620MissMurder
MemberMa ei saa üleüldse aru, miks siin arutatakse kalorite hulka, mida ta päevas tarbima peaks. Kas neiu on härra Aderilt muidu toitumiskava kätte saanud? Ma arvan, et las see tema toitumise kordasättimine jääb siiski Argo teha ja tema peaks seda lihtsalt järgima, nii lihtne see ongi.Ei ole.
Kolmapäev tellisin ja ootan nüüd.jaanuar 3, 2009 at 2:27 p.l. #177638daemonium
MemberKa mina ei saa päris hästi aru,mida siin juba 8 lehekülge arutatakse.
Preili tegi õige liigutuse ja tellis endale toitumiskava.Nüüd tuleb too lihtsalt ära oodata ja siis läheb asi veelgi lihtsamaks:
toitumiskava tuleb JÄRGIDA.
20 kg kehakaalu kaotada – no see on täiesti reaalne.25% kehakaalust – SFW?!Mina kaotasin ~50% kehakaalust ja olen elus ja tunnen end paremini kui 5(10;15;25;35) aastat tagasi.Teatud probleemid on tingitud vaid liigsest kiirustamisest,et ei jätkunud mõistust omal ajal nõu küsida ja kava tellida.
Tglt;20kg aastas – see on ju tsipa alla 100g nädalas.
Nüüd paar nõuannet inimeselt,kes ise analoogilises(tglt palju ‘ullemas) olukorras olnud:
1.Toitumiskava TULEB järgida.Iga hinna eest.Sest paisab,et geneetiline kalduvus rasvumiseks sul on.
2.Unusta ära võimalus,et võid kunagi süüa nagu tahad ja mida tahad,et sul on mingi tähtajaline dieet.
Kehakaalul on sel juhul halb komme kiiresti taastuda.Geneetika …
3.Igasugune liigutamine on parem kui mitte liigutamine.
Ujumine on hea.Joosta sul ei soovita;jalutamine – miks mitte.
Koju soovitaks muretseda koju ntx veloergomeeter;loodetavasti vanemate rahakott võimaldab.
Mina teeks 3x nädalas ratast 45 min. + ujumine – mainisid,et saad korra nädalas ujumas käia.Kui ujud tihedamini,võiks ratast vähemaks võtta.
Mingi 3-4 kuu pärast peaksid olema suuteline ka HIITi tegema.
Jalutuskäigud peale selle.
Jõusaali soovitaks ainult sel juhul,kui hakkad treenima mingi konkreetse kava järgi;isetegevust kohe üldse ei soovita.
Muidugi,kui ikka suudad oma häbist jagu saada.Trennikava võid kasvõi siitsamast tellida – ntx hr.Ader’i käest,et mõlemad kavad oleks ühe ja sama inimese koostatud.
btw,kui end liigutad ja toitumiskava jälgid,siis olen kindel,et sügiseks ei ole sul jõusaali minekul enam mingeid häbi-probleeme,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rääkisid,et oled valmis kõigeks – seega,
comple promissum!!
jaanuar 3, 2009 at 4:08 p.l. #177658aivo1359
MemberLõpuks tuli ka konkreetne otsus.Tuleb vale-häbist üle saada ja aktiivselt tegutseda.
jaanuar 3, 2009 at 5:27 p.l. #177675Aile
MemberKa mina ei saa päris hästi aru,mida siin juba 8 lehekülge arutatakse.Preili tegi õige liigutuse ja tellis endale toitumiskava.Nüüd tuleb too lihtsalt ära oodata ja siis läheb asi veelgi lihtsamaks:
20 kg kehakaalu kaotada – no see on täiesti reaalne.25% kehakaalust – SFW?!Mina kaotasin ~50% kehakaalust ja olen elus ja tunnen end paremini kui 5(10;15;25;35) aastat tagasi.Teatud probleemid on tingitud vaid liigsest kiirustamisest,et ei jätkunud mõistust omal ajal nõu küsida ja kava tellida.
Sa arvad, et ma kirjutan ainult seda, mida ma ylikoolis 6ppinud olen…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled veendunud, et amenorrhoea on ainult 30 kg kaaluvate naiste p2rusmaa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas…Lugedes hetke toidutarbimise kirjeldust tuleb tunnistada, et v6imalus on minna ainult paremuse suunas.
jaanuar 3, 2009 at 5:43 p.l. #177680MissMurder
MemberKa mina ei saa päris hästi aru,mida siin juba 8 lehekülge arutatakse.Preili tegi õige liigutuse ja tellis endale toitumiskava.Nüüd tuleb too lihtsalt ära oodata ja siis läheb asi veelgi lihtsamaks:
Nüüd paar nõuannet inimeselt,kes ise analoogilises(tglt palju ‘ullemas) olukorras olnud:
1.Toitumiskava TULEB järgida.Iga hinna eest.Sest paisab,et geneetiline kalduvus rasvumiseks sul on.
2.Unusta ära võimalus,et võid kunagi süüa nagu tahad ja mida tahad,et sul on mingi tähtajaline dieet.
Kehakaalul on sel juhul halb komme kiiresti taastuda.Geneetika …
3.Igasugune liigutamine on parem kui mitte liigutamine.
Ujumine on hea.Joosta sul ei soovita;jalutamine – miks mitte.
Koju soovitaks muretseda koju ntx veloergomeeter;loodetavasti vanemate rahakott võimaldab.
Mina teeks 3x nädalas ratast 45 min. + ujumine – mainisid,et saad korra nädalas ujumas käia.Kui ujud tihedamini,võiks ratast vähemaks võtta.
Mingi 3-4 kuu pärast peaksid olema suuteline ka HIITi tegema.
Jalutuskäigud peale selle.
Jõusaali soovitaks ainult sel juhul,kui hakkad treenima mingi konkreetse kava järgi;isetegevust kohe üldse ei soovita.
Muidugi,kui ikka suudad oma häbist jagu saada.Trennikava võid kasvõi siitsamast tellida – ntx hr.Ader’i käest,et mõlemad kavad oleks ühe ja sama inimese koostatud.
btw,kui end liigutad ja toitumiskava jälgid,siis olen kindel,et sügiseks ei ole sul jõusaali minekul enam mingeid häbi-probleeme,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rääkisid,et oled valmis kõigeks – seega,
comple promissum!!
Oeh, eks ma proovin seda järgida, kui ma just jälle kõike toitu välja ei oksenda. Aga ennem pean selle kava ära ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aitäh heade nõuannete eest.
jaanuar 3, 2009 at 5:51 p.l. #177683Aile
MemberOeh, eks ma proovin seda järgida, kui ma just jälle kõike toitu välja ei oksenda. Aga ennem pean selle kava ära ootama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aitäh heade nõuannete eest.
Buliimia nervosa???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2009 at 5:57 p.l. #177685Toivo295
MemberLugedes sinu blogi..siis ära muretse. Vaikselt tasapisi toidukordade suurust tõstes harjud ära. Esialgu võid hommikuti midagi lahjemat süüa..puuvilja-juurvilja, hiljem juba lisad jogurtit jne. Algus on alati raske, kuna keha pole harjunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2009 at 6:13 p.l. #177687MissMurder
MemberLugedes sinu blogi..siis ära muretse. Vaikselt tasapisi toidukordade suurust tõstes harjud ära. Esialgu võid hommikuti midagi lahjemat süüa..puuvilja-juurvilja, hiljem juba lisad jogurtit jne. Algus on alati raske, kuna keha pole harjunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgu. Eks homme proovin muud süüa.
jaanuar 3, 2009 at 6:18 p.l. #177689MissMurder
MemberBuliimia nervosa???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei usu. ma ei oksenda ju nimelt ega söö ka lahtisteid.
jaanuar 4, 2009 at 5:46 e.l. #177734Aile
Memberei usu. ma ei oksenda ju nimelt ega söö ka lahtisteid.Halvasti toitumise tagaj2rg on see nii v6i naa. Hakka ennast harjutama v2ikeste toidukogustega iga 3-4 tunni j2rel. V6imalikult naturaalsed ja h2sti seeditavad toiduained…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.