15a paks neiu.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » 15a paks neiu.
- This topic has 499 replies, 124 voices, and was last updated 14 years tagasi by
MissMurder.
-
AutorPostitused
-
detsember 31, 2008 at 6:48 p.l. #15992
MissMurder
MemberTere ka minu poolt. Hädasti tahaks abi. Olen 15 aastane, kaalun 80kg ja olen 168 cm pikk. Ma olen terve elu kannatanud narrimise käes ja nüüd sai mul piir täis. Tahaksin vähemalt 20 kg alla saada. Viimane kuu olen proovinud magusat vähem tarbida ja kõhulihaseid teha. Mul on ka olemas mingi treenimisseadeldis, sellega olen ka teinud. Aga ikka ei ole aidanud. Ma ei ole grammigi alla läinud. Ma ei oska enam midagi teha. Jõusaali ma ei lähe, kuna seal on minu klassi ilueedid kõik koos ja kui ma läheks sinna oma rasvaga, nad surekid naeru kätte ära. Ma lihtsalt olen täielikus masenduses. Ma tahan ka olla kõhn ja käia vabalt miniseelikutes. Tellisin täna ka toitumiskava. Äkki keegi oskaks aidata, kuidas saada kõhnemaks. Ma tahaks just erinevaid kodus või väljas tehtavaid harjutusi ja asju. Mul on lihtsalt kõrini olla selline nagu olen. Palun aidake.
detsember 31, 2008 at 6:55 p.l. #177167rait83
MemberSee, et sa toitumiskava tellisid on juba pool võitu. Järgi seda, lisa ka jõusaali treeningut võimaluse korral ja loomulikult aeroobset.
Kasuta otsingut ka, siis on taolisi teemasid küll ja küll…
detsember 31, 2008 at 7:11 p.l. #177168MissMurder
MemberNagu ma ütlesin, et ma ei lähe jõusaali. Mul hakkaks liiga häbi. Ma olen end niigi alandanud. Ja siin ma ei ole leidnud midagi sellisele, kes ei käi jõusaalis ja kes on nii suure kaaluga.
detsember 31, 2008 at 7:18 p.l. #177170Toivo295
MemberNagu rait83 kirjutas, siis toitumiskava on juba pool võitu, kui mitte rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik algab toitumisest..sellega hakkab juba kaal alla minema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk on võimalus jõusaalis käia sellistel aegadel, kus neid ilueedisi segamas ei ole? Kui ilm lubab võid jalgrattaga teha intervalle. Jooksmist veel esialgu ei tahaks soovitada, kui siis ainult pehmel pinnasel, muidu võivad põlved tunda anda.
Pane ostingusse “hiit”, saad infot intervalltreeningu kohta..sealt saab ka vastuseks päris palju teemasi, mis kattuvad sinu probleemiga. Räägi lähemalt ka oma treeningseadmest ,mis sul kodus on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2008 at 7:34 p.l. #177173MissMurder
MemberKodus on mul Easy Shaper trenažöör. Täpsem info siit http://www.top-shop.ee/index.asp?tn=produc…h&pid=68531 . Piltidelt on ta see punakas-pruun.
Ma käiks hea meelega jõusaalis, aga ma ei tea, kuna nad käivad. Kuna ma elan väikses kohas, kus on ainult 1jõusaal linna peale, siis igakell on keegi ikka seal. Aasta tagasi ma käisin paar korda, aga alati keegi naeris mu üle.
Aga kui nüüd soojemaks läheb ja lumi ära sulab, kas rulluisutamine ka aitab midagi?
detsember 31, 2008 at 7:49 p.l. #177174Toivo295
MemberKodus on mul Easy Shaper trenažöör. Täpsem info siit http://www.top-shop.ee/index.asp?tn=produc…h&pid=68531 . Piltidelt on ta see punakas-pruun.Ma käiks hea meelega jõusaalis, aga ma ei tea, kuna nad käivad. Kuna ma elan väikses kohas, kus on ainult 1jõusaal linna peale, siis igakell on keegi ikka seal. Aasta tagasi ma käisin paar korda, aga alati keegi naeris mu üle.
Aga kui nüüd soojemaks läheb ja lumi ära sulab, kas rulluisutamine ka aitab midagi?
Nojah, ega see seadeldis suurem asi pole aga eks treening temaga mööda külge just maha ei jookse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rulluisutamine tuleb kindlasti kasuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellelt muidu toitumiskava tellisid?
detsember 31, 2008 at 7:58 p.l. #177175MissMurder
MemberNojah, ega see seadeldis suurem asi pole aga eks treening temaga mööda külge just maha ei jookse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Rulluisutamine tuleb kindlasti kasuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellelt muidu toitumiskava tellisid?
aga millega oleks siis hea kodus teha?
m,kui ma eksi, siis tellisin Argo Aderilt.
detsember 31, 2008 at 8:29 p.l. #177178uskumatu
Member.
detsember 31, 2008 at 8:55 p.l. #177179ras-
Memberkui kirjutasid tõesti toitumiskava tellimusse kõik õigesti, et ka näiteks väheaktiivne, siis saadki sellise kava, mis aitab lisarasvumisest vabaneda ja kaalu hakata langetama. Füüsiline treening aitab toonida sinu keha (lihased, rüht jne.), kuid kõik muu algab toidulaualt.
Et kindlasti soovin edu selle jätkamisel. Mõne kuu möödudes peaksid tulemused kohe kindlasti silmaga nähtavad olla.
Kodus peaks olema kaal. Siis saad jälgida milline areng on. Muidu on nii, et oled küll näiteks 5 kg alla võtnud, kuid silmaga pole seda näha ja kaob tahtmine jätkata. Niiet on tähtis ka mitte alla anda.see kaal küll mingi näitaja pole. Pigem erinevad ümbermõõdud võtta, kirja panna ja siis võrdluseks mingi aja tagant uuesti mõõta. Kaal sõltub nii tuhandestmiljonist faktorist.
detsember 31, 2008 at 9:13 p.l. #177182MissMurder
MemberNo olgu. Aga mis harjutused aitaksid kõige paremini kõhtu ja jalgu treenida?
jaanuar 1, 2009 at 5:45 e.l. #177193joker
MemberNo kui sa juba Argolt tellisid ju ta sulle ka nõu annab niigi. Parem teha ühe kindla treeneri soovituste järgi, sest kavad on paika pandud kindla loogika järgi ja terviklikult. Hakata ühes ja teises kohas rapsima ja erinevate soovitajate järgi tegema, siis võid ikka olla samas kohas.
Vaikselt muuda oma toitumist Hakka jama asendama normaalse söögiga (mitte ära jätma – sest tänapäeva 15 aastased ei sööks siis peale jama ära jätmist imselt midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ja treeningus tee rahulikult kõiki kehaosi, set peamine eesmärk saab olema nagunii kalorite põletamine kas siis jõusaali või aeroobse näol. See ei anna sulle mingit erilist eelist kui ühte või teist kehaosa loodad ilusaks saada ja neid ainult treenides.
Vut Tak. Aastaks 2010 algus paluks siis sellist postitust siia, et oled 20 kg kergem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2009 at 9:11 e.l. #177205MissMurder
MemberMa olen siit saanud palju häid vastuseid. Ma arvasin, et kohe saan sõimu, et ma ei ise ei liigutanud end ega midagi. Aitäh kõigile.
Aga palju poole aastaga on võimalik alla minna, kui ma nüüd peale lume sulamist hakkan rulluiskudega ja rattaga sõitma ja jälgin seda toitumiskava?
Ja kusjuures ma ei söö seda jama. Friikaid ja hamburgeri sõin ma viimati pool aastat tagasi. Midagi eriti rasvast ei söö kodus, krõpsu ka ei söö. Vahel coca lighti. Täpselt sama, mida ka kõhn minu klassi tüdruk.
jaanuar 1, 2009 at 9:50 e.l. #177208Aile
MemberMa olen siit saanud palju häid vastuseid. Ma arvasin, et kohe saan sõimu, et ma ei ise ei liigutanud end ega midagi. Aitäh kõigile.Aga palju poole aastaga on võimalik alla minna, kui ma nüüd peale lume sulamist hakkan rulluiskudega ja rattaga sõitma ja jälgin seda toitumiskava?
Ja kusjuures ma ei söö seda jama. Friikaid ja hamburgeri sõin ma viimati pool aastat tagasi. Midagi eriti rasvast ei söö kodus, krõpsu ka ei söö. Vahel coca lighti. Täpselt sama, mida ka kõhn minu klassi tüdruk.
Mind on ka paksuks narritud…
2ra vaata seda, mida see nn k6hn tydruk s88b v6i joob.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coca light ei ole kyll jook, mida soovitada v6iks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joogiks vesi, vesi ja veel kord vesi. Roheline tee aitab ka kaasa.Hetkel oled sa 80 kg? Minu suurim kaal oli 75 kg, 167 cm pikkuse juures.
20 kg kaalukaotust aastaga sinu vanuses toob ainult terviseprobleeme (25 % kehakaalust…nalja teete!!) ja lisakilosid tulevikus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> V6ta rahulikumalt!jaanuar 1, 2009 at 9:51 e.l. #177209QWE8
MemberAga kuhugi trenni ei ole võimalust minna?
jaanuar 1, 2009 at 10:23 e.l. #177214MissMurder
MemberAinult tantsima, aga ma olen pidevalt haige ja kooliga ka ei sobi kokku tantsimise ajad, siis selle peale ma ei saa mõelda.
Kodus on mul alati laimi maitseline bonaqua. Ja seda joon ikka päevas liiter ära. Ja rohelist teed ingveriga joon ka päevas korra.
Kas hüppenööriga hüppamine aitab ka midagi?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.