1 õlu peale trenni = kasulik?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Müüdimurdjad » 1 õlu peale trenni = kasulik?
- This topic has 53 replies, 40 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
joller.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 16, 2009 at 3:06 p.l. #179994
Samakamees
MemberOtseselt peale trenni ei võta, kuid tunnike hiljem kui ajan suure lihatüki endale näost sisse, siis heameelega võtan ka õlle kõrvale.Ei tee see üks õlu inimesele midagi. Päris vaatide kaupa neid kummutada ei ole vaja, aga lõõgastumiseks on pudelike väga hea. Nagu Arnie’gi omal ajal ning meie Marek tänapäeval.(ärge nüüd steroidide jama siia teemasse tooge).
Igasugu täiskarsklased viskavad mul vähemalt küll väga kiiresti üle. Inimene, kes võtab vahest paar pudelit tundub olevat igal juhul vabam isiksus, kui see, kes kardab alkoholi nagu tuld.
Karsklane ei pea ilmtingimata kartma alkot nagu tuld
Ise olen ennast ka enamvähem karsklaseks tembeldanud ja kui on koosistumised siis mind absoluutselt ei häiri kui keegi natuke märjukest joob ja mina ei häiri samuti kaasolijaid mitte joomisega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2009 at 3:08 p.l. #179995matti
MemberIgasugu täiskarsklased viskavad mul vähemalt küll väga kiiresti üle. Inimene, kes võtab vahest paar pudelit tundub olevat igal juhul vabam isiksus, kui see, kes kardab alkoholi nagu tuld.Inimeste vastuvõtlikus alkoholile ja ka alkoholismile on erinev
jaanuar 16, 2009 at 3:08 p.l. #179996Taavi701
MemberWordx2.
Seltskond kus mina olen on samuti omaks võtnud selle, et ma ei joo, kedagi ei häiri.
jaanuar 16, 2009 at 3:10 p.l. #179997sande88
MemberViimased 3 aastat joonud päevas keskmiselt 3-4 õlle + võtan 2-3 korda nädalas viina. Kogused on tavainimestega võrreldes meeletud. + tarbisin kunagi veits keelatud aineid. Ning samas olen teinud trenni nii 2-3 korda nädalas ja arenen ikka. Eluaeg on olnud sixpack ja see pole kadunud ja pole ka muid negatiivseid füüsilisi asju märganud.
Kindlasti pole see kasulik, aga ka mitte nii kahjulik nagu paljud siin arvavad….
jaanuar 16, 2009 at 3:12 p.l. #179998matti
MemberViimased 3 aastat joonud päevas keskmiselt 3-4 õlle + võtan 2-3 korda nädalas viina. Kogused on tavainimestega võrreldes meeletud. + tarbisin kunagi veits keelatud aineid. Ning samas olen teinud trenni nii 2-3 korda nädalas ja arenen ikka. Eluaeg on olnud sixpack ja see pole kadunud ja pole ka muid negatiivseid füüsilisi asju märganud.Kindlasti pole see kasulik, aga ka mitte nii kahjulik nagu paljud siin arvavad….
Räägime sinuga 10-15 aasta pärast
jaanuar 16, 2009 at 3:12 p.l. #179999rait83
MemberEelmine reede ja laupäev jõin ka mõlemal õhtul mõned õlled, pühapäeval tegin kerge rinna trenni ja surusin veel uue rekordi ka otsa…
See ei ole muidugi mingi õigustus õlle joomisele. Mulle ka õlu lihtsalt meeldib…
jaanuar 16, 2009 at 3:22 p.l. #180002raino6
MemberMina ütleks selle kõige peale, et alkoholism on probleem, mis tuleks ühiskonnast välja juurida. Üks asi on kasulik kehale, teine asi on kasulik mõistusele, hingele ja tahtejõule. Minuarust on sõltuvused nõrkused (peale trennisõltuvuse muidugi). Aga see on ainult minu arvamus, ärge pikka viha pidage!
jaanuar 16, 2009 at 3:28 p.l. #180004Samakamees
MemberRäägime sinuga 10-15 aasta pärast
jaanuar 16, 2009 at 3:42 p.l. #180008Blackdom
MemberIgasugu täiskarsklased viskavad mul vähemalt küll väga kiiresti üle. Inimene, kes võtab vahest paar pudelit tundub olevat igal juhul vabam isiksus, kui see, kes kardab alkoholi nagu tuld.Nooruse viga. Minul näiteks ei viska üle, kui keegi kõrval joob/ei joo. Üle viskab see, kui mingi tüüp hakkab rääkima, et tal viskavad karskusete eluviisidega inimesed väga kiiresti üle ja õigustab avalikult alkoholi tarbimist.
Soovitan eeskuju võtta hoopis kunagisest suurmehest Georg Lurichist, kes oli täiskarsklane ja ei suitsetanud. Lisaks sellele sõitis ta mööda Eestimaad ringi ja esines avalikkuse ees kõnedega tervislike eluviiside, eriti spordi kasulikkusest ja alkoholi hävitavast toimest inimesele.
jaanuar 16, 2009 at 3:43 p.l. #180009Martti K.
MemberMina ütleks selle kõige peale, et alkoholism on probleem, mis tuleks ühiskonnast välja juurida. Üks asi on kasulik kehale, teine asi on kasulik mõistusele, hingele ja tahtejõule. Minuarust on sõltuvused nõrkused (peale trennisõltuvuse muidugi). Aga see on ainult minu arvamus, ärge pikka viha pidage!
Väljajuurimine on võimatu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2009 at 3:46 p.l. #180010Martti K.
MemberNooruse viga. Minul näiteks ei viska üle, kui keegi kõrval joob/ei joo. Üle viskab see, kui mingi tüüp hakkab rääkima, et tal viskavad karskusete eluviisidega inimesed väga kiiresti üle ja õigustab avalikult alkoholi tarbimist.Soovitan eeskuju võtta hoopis kunagisest suurmehest Georg Lurichist, kes oli täiskarsklane ja ei suitsetanud. Lisaks sellele sõitis ta mööda Eestimaad ringi ja esines avalikkuse ees kõnedega tervislike eluviiside, eriti spordi kasulikkusest ja alkoholi hävitavast toimest inimesele.
Nõmeduse tipp on see kui kutsutakse jooma, keeldud viisakalt ja siis pärast öeldakse kui sitt ja paha ja nõrk inimene sa oled. Go figure
jaanuar 16, 2009 at 3:47 p.l. #180011Samakamees
MemberNõmeduse tipp on see kui kutsutakse jooma, keeldud viisakalt ja siis pärast öeldakse kui sitt ja paha ja nõrk inimene sa oled. Go figure
Mis mees sa oled , kui viina ei joo ? Väga tihedalt puutun sellega kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2009 at 4:06 p.l. #180019raino6
MemberVäljajuurimine on võimatu
jaanuar 16, 2009 at 4:09 p.l. #180021Martti K.
MemberMis mees sa oled , kui viina ei joo ? Väga tihedalt puutun sellega kokku
No täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2009 at 7:50 p.l. #180043Kevin de puta madre
MemberIse ei näe mõtet ühe õlle joomises. Kui joon siis ikka korralikult aga pigem harvem. Ei naudi eriti õlle või kahe joomist.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.