1 kuuga alla maximum
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » 1 kuuga alla maximum
- This topic has 20 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
flower.
-
AutorPostitused
-
juuni 23, 2009 at 3:08 p.l. #17290
flower
MemberKui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.
Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 3:19 p.l. #203669Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et ühe kuuga on kindlasti võimalik alla võtta. Ühe tunniga on ka võimalik, aga oleneb, mille arvelt ja kui palju.
Eesmärgiks peaks olema kaalu alandamine rasva arvelt, mitte lihtsalt väiksem kaalunumber. Sellest juhindudes võiks kaalukaotus olla maksimaalselt 1 kilo ringis nädalas, kui ülekaalu just väga palju pole.
juuni 23, 2009 at 3:24 p.l. #203670flower
Memberyhe tunniga on v6imalik alla v6tta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)juuni 23, 2009 at 3:31 p.l. #203674wenom
MemberKui palju saab teie arvates kaalust alla yhe kuuga k6ige rohkem.Kui teha trenni hoolikalt,toituda tervislikult ja juua rohelist teed ja vett jne.Me vaidleme siin s6brannaga,tema ytleb,et yhe kuuga ei saa kaalust alla, aga mina olen teisel arvamusel.Milline on teie arvamus?ootaks k6ikidelt vastuseid.Loodan, et paar sekundit pole teie jaoks liiga palju, et vastata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleneb kes oled mees, naine mis on su füüsiline vorm palju kaalud mis rasva protsent kehas on jne..
ja mis kõige tähtsam et kaalus max alla võtta ei tohi mittemingil juhul nälgida.
pead tegema tugevalt intensiivselt aeroopse alatooniga trenni…
minu rekord on hetkel meeletult tugeva söömise juures 7kg kuus
ja tõenäoliselt läks nii lihast kui ka pehkki suht võrdselt poogen ei huvitand ära keerasin
aga see eeldab ka trenni 3 tundi jutti mitte hettkegi pausi jõusaalis, kõik seeriad maximumi peale puls põhimõtteliselt pidevalt kardios…
vahest võib ära keerata täitsa mõnus.
aga vaata, et su süda üles ei ütle kui nii tegema hakkad.
ma arvan et kui ma totaalselt ära keeran siis 10kg kuus pole minu suguse hullu puhul mitte mingi number. seda ainult siis kui süia tugevalt aga ma kaalun ka 110kg
kaalu langus ei olene sellest palju sa sööd vaid palju sa kulutad….
ega ma ei tea, aga ma kahtlen, et kas sul üldse on midagi maha võtta tõenäoliselt mitte..
nii, et minu soovitus hakka sööma ja trenni tegema..
jah ma tean, et ma olen täiskohaga paberitega hull!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nii, et ärge seda postitust ka liiga tramaatiliselt võtke……
juuni 23, 2009 at 3:43 p.l. #203675flower
Memberait2hh sulle, soovituse eest.Tervislik eluviis on alati parem.
ootan veel vastuseid.Ja t2nud vastanutele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 3:45 p.l. #203676Sadist
Memberminu kaal varjeerub iga p2ev +/- 2 kilo .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 3:53 p.l. #203678undisputed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)Peldik+higistamine. Sõltub siis palju keegi kaalu kaotab.
juuni 23, 2009 at 3:57 p.l. #203679TreenivAmbur
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg alla
ehk siis 5-10kg on suht reaalne
juuni 23, 2009 at 4:04 p.l. #203681wenom
Memberno ma olen saand yhe kuuga 8,5 kg allaehk siis 5-10kg on suht reaalne
on küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuus
kaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle…..
juuni 23, 2009 at 4:23 p.l. #203682flower
Member174cm 77kg-on see palju(naise kohta)Kunagi kui k2isin kickboxis, siis olin h2sti sale ja natuke lihaseid oli.Siis treener solvas mind ja ma t6mbasin trennist uttu(sorry v2ljenduse p2rast).Peale selle olen h2sti palju juurde v6tnud, mul on veel selline asi http://abmachinereview.com/images/ab-rocket.jpg ainult vahest teen sellega trenni.Kui ma veel j6in antidepressante siis kaal t6usis kuni 80-82kg(enam ma neid ei tarbi, ei taha endale s6ltuvust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )vastuseid paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 23, 2009 at 4:31 p.l. #203684Amarillo
Membersa võid 5kg ka kahe päevaga alla võtta, aga see kindlasti mitte rasva arvelt, optimaalne/maksimaalne 1kg näadalas rasva arvelt, kuus umbes 4kg
juuni 23, 2009 at 4:35 p.l. #203685wenom
Member174cm 77kg-on see palju(naise kohta)Kunagi kui k2isin kickboxis, siis olin h2sti sale ja natuke lihaseid oli.Siis treener solvas mind ja ma t6mbasin trennist uttu(sorry v2ljenduse p2rast).Peale selle olen h2sti palju juurde v6tnud, mul on veel selline asi http://abmachinereview.com/images/ab-rocket.jpg ainult vahest teen sellega trenni.Kui ma veel j6in antidepressante siis kaal t6usis kuni 80-82kg(enam ma neid ei tarbi, ei taha endale s6ltuvust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
vastuseid paluks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimatu nii öelda loeb see kuidas end tunned kui oled rahul siis pole palju..
aga jah kui oled paljas luu, pekk ja nahk siis võiksid natuke alla võtta, aga jumala eest ära nälgima hakka…. sellega ei saavuta sa midagi
aga samas kui pekikihi all on tugev massiivne tihke lihas on see täpselt see mis mulle meeldiks….
juuni 23, 2009 at 4:37 p.l. #203686wenom
Membersa võid 5kg ka kahe päevaga alla võtta, aga see kindlasti mitte rasva arvelt, optimaalne/maksimaalne 1kg näadalas rasva arvelt, kuus umbes 4kgideaalne oleks 1-2kg kuus pikema aja vältel kaalu langetada. aga kellel meil aega on ikka maximaalselt kiiresti pekk maha aga jahhhhhhhhhhhhh…….
juuni 23, 2009 at 4:39 p.l. #203687MoloM
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma ei teadnudki,aga kui palju siis saab tunniga maximum alla v6tta(kiire kaalukaotus kahjustab ju tervist)Üks tund higistatud välja ligi neli kilo(kui eksin parandage), kuid see ju vee arvelt, mille hiljem tagasi jood:P
juuni 23, 2009 at 5:20 p.l. #203698TreenivAmbur
Memberon küll jah reaalne, aga ka päris julm võid sellega ka oma tervisele paraja põntsu panna eriti veel kui oled 50kg ringis ja nälgimisega -10kg kuuskaalud 150kg pole hullu nahk ripub pärast, aga selle elad üle…..
Kle isegi kui hakkad 150 kg pealt alla võtma EI JÄÄ KÕIKIDEL rippuvat nahka!!! mul vähemalt ei ole! ja ei migeid hulli venitusarme:)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.