1 hantel
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » 1 hantel
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 3, 2006 at 4:19 p.l. #5812
mooz
MemberSeisab siis üks hantel,mingi max kaaluga 10-12 kg.
Mis harjutusi saaks sellega teha nii kodustes tingimustes.
Õigemini mis lihaseid,mis harjutustega oleks võimalik nii väikse varustusega treenida.
Ei tea kas see teema õigesse kohtagi sai.
jaanuar 3, 2006 at 4:26 p.l. #61828Xero
MemberKas need on reguleeritavad?
jaanuar 3, 2006 at 4:28 p.l. #61829matu124
Membertriitsepsi ,biitsepsi
jaanuar 3, 2006 at 4:30 p.l. #61742-aron-
Membervaata siit tööriistade alt hajutuste pank..
jaanuar 3, 2006 at 4:39 p.l. #54964mooz
MemberKas need on reguleeritavad?Reguleeritav jah.
jaanuar 3, 2006 at 4:41 p.l. #63161mooz
MemberSealt harjutuste pangast tuli kohe kõvasti head infot.
tänud.
EDIT:: Selline küsimus veel,et kas on mingit vahet,et kas teen maksimaal raskusega vähem kordi,või keskmise raskusega rohkem?? Vastavalt selle palju jõuab kummagi variandiga.
jaanuar 3, 2006 at 4:52 p.l. #63165Mr.Y
MemberTee sellise raskusega et jõuad 8-10 kordust teha seerias. Kokku võiksid teha 3 seeriat.
märts 17, 2006 at 10:17 e.l. #75934Proteiin
MemberSeisab siis üks hantel,mingi max kaaluga 10-12 kg.Mis harjutusi saaks sellega teha nii kodustes tingimustes.
Õigemini mis lihaseid,mis harjutustega oleks võimalik nii väikse varustusega treenida.
Ei tea kas see teema õigesse kohtagi sai.
Mine jõusaali!
märts 17, 2006 at 10:27 e.l. #64826painkiller
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.
märts 17, 2006 at 10:30 e.l. #75940theONE1
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Srry aga jõusaalis saabki just normaalse põhja alla
märts 17, 2006 at 10:35 e.l. #64881Proteiin
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Kindlasti on võimalus,ta pole öelnud,et ta ei saa jõusaali minna!
märts 17, 2006 at 10:36 e.l. #75941-aron-
Member@proteiin, kõik ei saa minna jõusaali, pole aega, raha ja võimalusi (pole lähedal saali). Ma elan maal ja hetkel ei saa kh saalis käia aga ma ostsin endale pingi kangi ja hantlid ja saan kõik lihased läbi teha, ning mõni ei taha selle pärast saali minna, et tal pole põhja all ja tahab selle kodus saavutada.Srry aga jõusaalis saabki just normaalse põhja alla
märts 17, 2006 at 10:40 e.l. #75944Proteiin
märts 17, 2006 at 10:42 e.l. #75945theONE1

Kas siis kodus tehes kui kõik vahendid olemas on ei saagi põhja alla we?
Saab, aga jõusaalides on treener, et sa nn. põhja asemel vale tehnikaga jms. liiga ei teeks endale, samuti tekivad kodus julgesutus probleemid jms.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2006 at 11:00 e.l. #75947-aron-

Kas siis kodus tehes kui kõik vahendid olemas on ei saagi põhja alla we?
Saab, aga jõusaalides on treener, et sa nn. põhja asemel vale tehnikaga jms. liiga ei teeks endale, samuti tekivad kodus julgesutus probleemid jms.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgestuseks võib endale paar sõpra kampa võtta…
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.