Система
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Система
- This topic has 47 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
erxs11.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2007 at 10:32 e.l. #120134
rantel
MemberLihtsam selle pärast, et seal neid erinevaid võtteid on suht vähe, üksluine, põhiline on jõud ja kiirus, mingeid süsteeme ei ole (aga löögitehnika on sellegipoolest), lihtsalt lööd nii kuis jaksad.
Ja see retsidivistlik üleolek on selles suhtes et see on suht verine spordiala, väga rahulik inimene just seda spordiala eriti ei vali, sest vigastused on kerged tulema, isegi trennis.
Sellised on minu arusaamad.
juuli 26, 2007 at 10:40 e.l. #120135MEE
MemberLihtsam selle pärast, et seal neid erinevaid võtteid on suht vähe, üksluine, põhiline on jõud ja kiirus, mingeid süsteeme ei ole (aga löögitehnika on sellegipoolest), lihtsalt lööd nii kuis jaksad.Ja see retsidivistlik üleolek on selles suhtes et see on suht verine spordiala, väga rahulik inimene just seda spordiala eriti ei vali, sest vigastused on kerged tulema, isegi trennis.
… ja mida need “retsid” siis teevad kui neid õle peale võetakse ja piki maad virutatakse? (st mis siis juhtub kui võitlus läheb maha?) … vot ei mäleta kust ma selle välja lugesin aga statistiliselt lõppeb 80% tänavavõitlustest maas (keegi lüüakse pikali või lihtsalt rüseluses tasakaal kaob)
anyway…. pärast MMA-ga tutvumist võin öelda, et ärge alahinnake maasvõitlejaid (maas kaob kaalu ja jõu eelis, kui tehnika lonkab)
juuli 26, 2007 at 10:50 e.l. #120136rantel
MemberKindel et see % nii suur on, kui see nii oleks, siis oleksid kõik judokad ja maadlejad, sest nendel tegelastel on küll eelis maas madistamisel.
juuli 26, 2007 at 11:27 e.l. #120139MEE
MemberKindel et see % nii suur on, kui see nii oleks, siis oleksid kõik judokad ja maadlejad, sest nendel tegelastel on küll eelis maas madistamisel.point oli selles, et maas enda leidmine on kiiresti tulev, mine vaadata Muay Thai trenne, seal ikka clinchi minnes on vennad päris tihti selili
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 11:42 e.l. #120141mullaonu
Member… ja mida need “retsid” siis teevad kui neid õle peale võetakse ja piki maad virutatakse? (st mis siis juhtub kui võitlus läheb maha?) … vot ei mäleta kust ma selle välja lugesin aga statistiliselt lõppeb 80% tänavavõitlustest maas (keegi lüüakse pikali või lihtsalt rüseluses tasakaal kaob)anyway…. pärast MMA-ga tutvumist võin öelda, et ärge alahinnake maasvõitlejaid (maas kaob kaalu ja jõu eelis, kui tehnika lonkab)
Seda küll, aga kui peaks olema näiteks 2 vastast, siis peale maha minekut on sinuga nägemist kah. kuni sa ühega madistab taob teine sulle jalaga kannikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 11:46 e.l. #120142MEE
MemberSeda küll, aga kui peaks olema näiteks 2 vastast, siis peale maha minekut on sinuga nägemist kah. kuni sa ühega madistab taob teine sulle jalaga kannikasse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>julgeks vastu vaielda, ma arvan, et ta peksaks pigem oma sõpra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pealegi arvad, et püsti saad sa kahega hakkama v? kui ma maha lähen murran ma vähemalt käe-jala-kaela tüübil ära selle asemel, et proovida kick-poksida kahega. 1 down, 1 to go…juuli 26, 2007 at 12:21 p.l. #120147rantel
MemberPüsti olles on suurem võimalus löökide eest ära põigelda.
Aga kui nii võtta siis oleneb ka sellest et kes vastased on… Ja kui osav ise oled.
juuli 26, 2007 at 12:31 p.l. #120150MEE
MemberPüsti olles on suurem võimalus löökide eest ära põigelda.Aga kui nii võtta siis oleneb ka sellest et kes vastased on… Ja kui osav ise oled.
ok, räägime nüüd reaalselt ikka.. oled sa 2 tüübiga võideldnud? kui oled siis peaksid teadma, et tükk tegemist on juba 1 tüübi löökide eest põigelda, rääkimata siis kahest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 12:32 p.l. #120151Kreks
MemberMul 2 sõpra läksid 9 vastu… Üks mingi sõjaväelane vms. Üks vend jõudis 2 ära taguda kui teine oli 7 ära materdanud.
juuli 26, 2007 at 12:34 p.l. #120152mullaonu
Memberjulgeks vastu vaielda, ma arvan, et ta peksaks pigem oma sõpra
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja pealegi arvad, et püsti saad sa kahega hakkama v? kui ma maha lähen murran ma vähemalt käe-jala-kaela tüübil ära selle asemel, et proovida kick-poksida kahega. 1 down, 1 to go…Jah, kui sa võtad oma vastasteks mõned pubekad noored noksid, siis võib jah juhtuda, et sul veab, et sõber peksab sõp. kuid püsti jäädes on palju suurem eelis rõhuda kiirele ringi liikumisele mis segab vastaseid korraga ründamast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2007 at 12:43 p.l. #120153MEE
Memberma vaatan, et vestlema on kogunenud teoreetikud kelle kogemused põhinevad “mu sõber tegi” ja “nagu Jet Li 10 vs 1”
selle jutuga pole mõtet teemat risustada. Fakt on järgmine kui võrrelda 1 vs 1 jääb MMA peale (UFC, Pride, KOTC. paranoid foorumis on üleval ka alade esindajad vs MMA) kui võrrelda 1 vs 2 jääb see peale kellel rohkem kogemusi on nii maas kui püsti (MMA just seda ongi)
mõttetu on siin rääkida sellest, et 2 kätt teeb tänavavõitluses ära 14 käele (seda nõmedust ärge siin küll rääkima tulge, see ei ole whos dick is bigger võistlus)
juuli 26, 2007 at 2:39 p.l. #120166Vägivaldur
MemberLihtsam selle pärast, et seal neid erinevaid võtteid on suht vähe, üksluine, põhiline on jõud ja kiirus, mingeid süsteeme ei ole (aga löögitehnika on sellegipoolest), lihtsalt lööd nii kuis jaksad.Ja see retsidivistlik üleolek on selles suhtes et see on suht verine spordiala, väga rahulik inimene just seda spordiala eriti ei vali, sest vigastused on kerged tulema, isegi trennis.
Mingeid süsteem ei ole? Mis see tähendab? Kus on “süsteemid”?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindel et see % nii suur on, kui see nii oleks, siis oleksid kõik judokad ja maadlejad, sest nendel tegelastel on küll eelis maas madistamisel.Sinu loogika järgi on siis kõik kickboxerid hetkel või?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul 2 sõpra läksid 9 vastu… Üks mingi sõjaväelane vms. Üks vend jõudis 2 ära taguda kui teine oli 7 ära materdanud.Elas kord tüdruk, kellele ema kinkis punase mütsi…
juuli 26, 2007 at 8:40 p.l. #120215jrx
MemberJa siinkohal rõhutaks seda, et maasvõitluspõhine enesekaitse ei tähenda seda, et ma nüüd viskun selili ja hakkan mõnusalt rullima seal vastasega, selleks et juhul kui tal sõber kaasas on see mind tümitada saaks.
Pigem nagu ikka panen ühele lõuksi, kukutan ta maha ja ise kaasa ei lähe ja siis tegelen teisega eks.
Ja seda kõike saab proovida ka onju. Kindad kätte ja 2 ühe vastu ja saab mõistlikult treenida kui huvi on. Aga kui 1-1 olukorra jaokski oskuseid ole, siis 1-2 jaoks on neid veel vähem…
juuli 27, 2007 at 8:17 p.l. #120309aries
Membervideode p6hjal ma arvan isegi et rahvatants on etem kui systema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2007 at 11:21 p.l. #120322sweals
Memberoda.. katsun otsida.. paranoidi foorumis oli mingi hunnik sellist kraamija nüüd neid videosid enam pole…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.