Search Results for 'Ott Kiivikas 2012'
-
Search Results
-
Topic: Rain Kuusnõmm blog
Varasemalt tegin oma blogipostitusi vendade Kuusnõmmede teemas, siis selleks,et end rohkem kirjutama motiveerida ,otsustasin teha omanimelise teema.
Kunagi alustasin 8ndas klassis jalgpalliga,kooli jalkavõistkonda kuulusin alates 6ndast klassist peale.Sealt edasi võistlesin isegi eesti meistrivõistlustel II liigas.Seejärel otsustasid minu vennad järjest jõusaaliga tegelema hakata ja ei saanud ju ma ka teisiti.Salu Jaani saalis alustasin jõutõstmisega 2005a-2010a. Saaremaalt Tallinnasse kolides sai vastu võetud otsus,et miks mitte proovida kulturismi.Oli ju Tallinnas tulemas 2011.a klassikalise kulturismi maailmameistrivõistlused ning otsustasin proovida.Paraku jäin esimesena finaalist välja ja see tulemus mind ei rahuldanud ning nagu öeldakse siis süües kasvab isu.
Minu varasemad tulemused kulturismi võistlustelt:
2010 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -80kg II koht
2011 Põhjamaade mv(Rootsi,Lund) kulturism mehed -70kg II koht
2011 Eesti meistrivõisltused klassikaline kulturism mehed -171cm II koht (abs.
2011 maailma meistrivõistlused klassikaline kulturism mehed -168cm VII koht
2012 Põhjamaade meistrivõistlused(Taani) kulturism mehed -70kg I koht
2012 Eesti meistrivõistlused kulturism mehed -85kg I koht (abs.3)
2013 reval cup tallinn kulturism mehed edasijõudnud III koht (abs.3)
2013 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed -171cm I koht
2013 balti mat (tallinn) klassikaline kulturism mehed III koht
2013 euroopa mv (moldova/chisinau) klassikaline kulturism mehed -168cm IV koht
2014 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed II koht
2014 balti mat (läti/riia) klassikaline kulturism mehed V koht
2014 euroopa mv(hispaania/santasusanna) klassikaline kulturism mehed -168cm II koht
2014 eesti aasta parim klassikalisene kulturist
2015 euroopa meistrvõistlused klassikaline kulturism mehed -168cm II koht
2015 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed -175cm III koht
2015 eesti aasta parimaks klassikalisene kulturist
2016 eesti karikavõistlused klassikaline kulturism mehed -175cm IV koht
2016 läti lahtised meistrivõistlused klassikaline kulturism mehed open II koht
2016 euroopa meistrivõistlused klassikaline kulturism mehed -168cm V koht

Minu esimene treener oli Jaan Salu.Seejärel esimesed kulturismi võistlused suunas Taavi Koovit ning hetkel juba pikemat aega treeneriks Ott Kiivikas.
Treenin ja esindan 2009a alates Sparta Spordiklubi,ning kogu selle kulturismi perioodi on mind toetanud fitness.ee
Topic: Team OLIMP – Kert Kaljula
NIMI: Kert Kaljula
VANUS: 23
SPORDIALA: Men´s Physique (rannafitness)
Saavutused:
EMV kulturismis ja fitnessis 2015
Rannafitness juuniorid +175 cm – I koht
Rannafitness mehed -178 cm – I koht
Rannafitness juuniorid absoluutne võitja!
Rannafitness mehed absoluutne võitja!
Parim uustulnuk!
Lähemalt minust:
Tegelen sellise spordialaga nagu seda on men´s physique ehk rannafitness. Selle spordiala juurde jõudsin siis, kui asusin veebruaris 2015.a. tööle Fitshopi, kus üsna pea nähti minus potensiaali just sellel alal. Esimese nö kõvema motivatsiooni laksu sain siis, kui käisin vaatamas EKV kulturismis ja fitnessis, mil hakkasin mõtlema, et kui ma juba nii kui nii jõusaalis aktiivselt käin ning mitmed sõbrad ja tuttavad ka küsisid, et miks ma ise lavale ei lähe, siis mõtlesingi, et peaksin sellele tõsiselt mõtlema. Arvan, et puudu oli väikene tõuge, et keegi mind nö lavakardinate tagant lavale tõukaks aga õnneks tegid seda minu praegused treenerid Peep Reinart ja Eleri Õisma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Spordiga olen tegelenud kogu elu, juba 6 aastaselt alustasin treeninguid maadlusklubis Viljandi Tulevik. Maadlusega tegelesin kuni 20nda eluaastani ning seda väga edukalt, sest olen selles mitmekordne Eesti ja Baltimaade meister. 2012. aastal tulin aga pealinna elama ning tekkis huvi hoopis jõutreeningu vastu. Minult küsiti palju, et miks maadlemise pooleli jätsin, kui mul seal nii hästi läks? Täpset vastust ei teagi, aga arvan, et tahtsin lihtsalt midagi uut proovida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igal juhul usun, et just maadlus andis mulle head eeldused mistahes spordialaga tegelemiseks.Räägin nüüd natukene oma esimesest rannafitnessi võistlusest.
Võistlusteks ettevalmistamine kestis 2 kuud, dieedi alguses oli kaal u 78 kg ning kui lõpuks lavale sain, oli kaal kõigest 71 kg. Dieet oli minu jaoks oodatust kergem, sest olin varasemalt selle kohta igasuguseid hirmujutte kuulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks vahel oli ikka hetki, kui oli raske ja kui nädal enne võistlusi pisut haigestusin, siis hakkasin ka mõtlema, et see võib tulemust mõjutada. Õnneks ümbritsesid mind nendel hetkedel väga head ja abivalmis inimesed, kes tegid olemise palju paremaks. Kokkuvõtlikult võin öelda, et enesetunne oli dieedi ajal hea, eks jõunäitajad langesid muidugi märgatavalt, kuid püüdsin neid sellegi poolest maksimaalselt üleval hoida. Ja siis jõudiski kätte see tähtis päev, 31.oktoober 2015. Seadsin siis sammud Salme kultuurikeskuse poole, et pidada maha üks kõvem lahing. Mäletan, et ärevus oli suur, kui nägin enda konkurente ja proovisin end juba lava taga mingile kohale paigutada. Kõige suurem ärevus tekkis siis, kui teadsin, et nüüd on minu kord lavale astuda, kuid kui korra juba ära käisin, siis tahtsin kohe uuesti minna ja õnneks saingi väga palju seal veel käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kokkuvõttes võtsin nendelt võistlustelt 5 karikat ehk siis kõik, mis mul oli üldse võimalik sealt koju tuua
Ega see võitude jada mulle algul kohale ei jõudnudki, kõige paremini mäletan oma treener Peep Reinarti hõiskeid, kui oma trofeedega lava taha jõudsin. Tunne oli meeletult hea!Sellega minu ilus päev ei lõppenud, sest pärast võistlusi banketile saabudes ootas mind üllatus oma hea tööandja Ott Kiivikase poolt, nimelt sain temalt tubli esituse eest preemiareisi 2015 World Fitness Championshipile, mis toimub 13-16.november Budapestis. Seda kuuldes olin ma sõna otseses mõttes sõnatu

Nüüd ei olegi muud, kui tuleb vormi hoida ja anda endast parim, sest sealt saab kindlasti super kogemuse kogu eluks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti tahan ma tänada oma treenereid Peep Reinartit ja Eleri Õismat, EKFL presidenti Arnold Tokkot, Ott Kiivikat, oma perekonda ning kõiki enda sõpru, tuttavaid ja poolehoidjaid, kes on toeks olnud, sest teie abita oleks seda kõike võimatu realiseerida.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”