zxe1992
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
zxe1992
MemberMees, mul on sinust kahju. Täpsemini su põlvedest on kahju, ma olin sinuvanuses 178 pikk ja põlved streikisid. Kuidas sul olukord? : )Tee korralik baas alla, mis see 6pack annab, aint naisi saab juurde, tahad head baasi või tahad samal ajal lantida?

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>olukord on selline, et jooksta saan:D aga pmt on selle pikkuse juures selg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> selg valutab koguaeg.. see selleks:Daga mida ma muidu peaks sellise kasvu juures tegema.. mis oleks soovitatav
zxe1992
MemberTeoreetiliselt peaks sa kasvu veel viskama, sp on ka su keha rasva läinud. Sellises vanuses on selliseid inimesi palju. Ma ei taha su optimismi murda, kuid ma arvan, et sa ei saa oma sixpäkki välja, mitte enne kui sa oled selle hullu kasvuperioodi ületanud.Muidugi kui sa toitud täpselt ja teed ilusti trenni, siis kes teab ka .
jaa.. aga ma 14.aastane.. ja kasv on 185cm.. see on ebanormaalne:D .. mul juba pmt täiskasvanu kasv:D
zxe1992
MemberKaalu saab väga efektiivselt langetada rattaga sõites, 14. aastaselt kaalusin 97kg, olin väga ülekaaluline, pikkust oli umbes 183cm, suvel 3 kuuga võtsin 30kg alla, iga päev 40km rattaga, magusat ei söönud üldse, rasvast ka eriti mitte. Aga ei oska öelda kui tervislik see on…. aga jah see mõjus ja mõjus väga hästi, klassikaaslased ei tundnud ära algul
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…aga rattaga sõitsid tugevasti vändates või rahulikus tempos?..
kuna ma 14.aastane … ja kaalun 69kg..
zxe1992
MemberTervist!Alustada tuleks eelkoige ikkagi aktiivsest eluviisist s.t rattasoit, jooksmine, soudeergomeeter ja kui ei joua siis ujumine lisaks tuleks natuke vaadata mida sood ja millal liiga hilja pole kasulik maks 3 tundi enne magamaminekut. Lisaks tuleks tegeleda kohulihastega kasvoi kodus paevas 60 korda ja tulemus peaks suveks paistma. Pohiline et tegutseda mitte aint moelda!
teen näiteks igapäev 60 kõhulikast.. siis suveks peaks juba midagi olema??
zxe1992
Memberpalju kõhulihaseid ma pean tegema.. et juba tulemust näha?..
et kas või mingit tulemsutki näha
zxe1992
MemberTuleb lõpetada õgimine.niisiis lõpetan õgimise:)
zxe1992
Memberokei..
palju umbes teie teete kõhulihaseid päebas.. või siis nädalas?
zxe1992
Membermitu kõhulihast tuleb teha, et juba tulemust näeks?
ja kuidas saaks ka paremini kaelalihaseid treenida.. kui kodus olen nt..
-
AutorPostitused